Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý večer, nemáte někdo prosím radu na to, jak dostat z vlasů krém? Dcera si v nestřežené chvíli napatlala celou niveu na obličej a do vlasů. Vlásky jsme jí umyla několikrát, různými šampony, ale má je pořád slepené mastnotou
Má celkem dlouhé vlásky, stříhat by bylo škoda
Teď už ji nechám a zítra ráno asi hned zase umejeme. Nemáte teda nějaký tip??? Prosím ![]()
Mi napadlo umyt jarem, ten odmastuje… Ale teda aby z toho nemela nejakou reakci. Jinak ja mazala miminu hlavu pri seboree niveou a ze byl par dnu mastnak jsem neresil, pokud ma vlasky dlouhe, tak bych ji je zapletl, kazdy den umyla a a par dnu to bude fuc, vsk na mastny vlsy se neumira, ani to nijak neposkodi dite
@alaaanicka no nevím co máš za šampony, mě teda krémy z vlasů pouští tak po dvou třech umytích
nebo zkus ten jar jak píše @Pipet
Neumírá, ale má fakt mastný provázky. Zítra zkusím jar a kdyžtak půjde mašinkou
Díky ![]()
U nás fungovala papírová utěrka a teplý vzduch z fénu
mladý si napajcoval celou hlavu krémem, má hodně husté vlasy, nešlo ničím dolu, tak jsem mu dala do ruky utěrku, nahřívala, krém se roztekl a vsál do utěrky ![]()
@alaaanicka prosimte, co blbnes? Tak ma mastny vlasy, za par dnu se to vsakne, otre, omeje, to ji budes strihat jen proto, ze bude holt par dnu vypadat trochu humusacky? ![]()
Šampon má dětský Bübchen, vzala jsem ji i mým Pantene…ale díky za uklidnění, že se to vymeje.
@alaaanicka vymeje a vsákne.. hold popereš, dítka jsou experti ![]()
Ježíši, nejde mi o to, jak to vypadá…ale musí to být nepříjemný i jí. Končím diskuzi, děkuji za rady. O rýpání nestojím.
Bude mít vyživený vlasy
jednou jar neublíží, určitě bych to nestříhala. jestli to vypadá fakt moc mastně, bude chodit prá dní s copánkama, no co
@martina.se píše:
U nás fungovala papírová utěrka a teplý vzduch z fénumladý si napajcoval celou hlavu krémem, má hodně husté vlasy, nešlo ničím dolu, tak jsem mu dala do ruky utěrku, nahřívala, krém se roztekl a vsál do utěrky
S tim mam uz zkusenost. Zkus obycejny jar a nebo uvarit hořký čaj, samozřejmě ho nech vychladnout ![]()
@alaaanicka neblbni, nestříhej ji. Ber to tak že ženský si na hlavu patlaj olej aby měli hebký vlas
malé na ven dávej čepičku, šáteček když vypadá hrozně
a za pár dní to má vymyté ![]()
Proč děláš takové caviky, vždyť stačí párkrát umýt a vše bude OKA ![]()