Krém ve vlasech

19
14.4.13 20:06

Krém ve vlasech

Dobrý večer, nemáte někdo prosím radu na to, jak dostat z vlasů krém? Dcera si v nestřežené chvíli napatlala celou niveu na obličej a do vlasů. Vlásky jsme jí umyla několikrát, různými šampony, ale má je pořád slepené mastnotou :-O Má celkem dlouhé vlásky, stříhat by bylo škoda :,( Teď už ji nechám a zítra ráno asi hned zase umejeme. Nemáte teda nějaký tip??? Prosím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.4.13 20:07

Umýt jarem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.4.13 20:09

Mi napadlo umyt jarem, ten odmastuje… Ale teda aby z toho nemela nejakou reakci. Jinak ja mazala miminu hlavu pri seboree niveou a ze byl par dnu mastnak jsem neresil, pokud ma vlasky dlouhe, tak bych ji je zapletl, kazdy den umyla a a par dnu to bude fuc, vsk na mastny vlsy se neumira, ani to nijak neposkodi dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.4.13 20:09

@alaaanicka no nevím co máš za šampony, mě teda krémy z vlasů pouští tak po dvou třech umytích :nevim: nebo zkus ten jar jak píše @Pipet

• Citovat
  • Upravit
19
14.4.13 20:12

Neumírá, ale má fakt mastný provázky. Zítra zkusím jar a kdyžtak půjde mašinkou :,( Díky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.13 20:13

U nás fungovala papírová utěrka a teplý vzduch z fénu :mrgreen: mladý si napajcoval celou hlavu krémem, má hodně husté vlasy, nešlo ničím dolu, tak jsem mu dala do ruky utěrku, nahřívala, krém se roztekl a vsál do utěrky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.4.13 20:14

@alaaanicka prosimte, co blbnes? Tak ma mastny vlasy, za par dnu se to vsakne, otre, omeje, to ji budes strihat jen proto, ze bude holt par dnu vypadat trochu humusacky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.4.13 20:15

Šampon má dětský Bübchen, vzala jsem ji i mým Pantene…ale díky za uklidnění, že se to vymeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.13 20:16

@alaaanicka vymeje a vsákne.. hold popereš, dítka jsou experti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.4.13 20:17

Ježíši, nejde mi o to, jak to vypadá…ale musí to být nepříjemný i jí. Končím diskuzi, děkuji za rady. O rýpání nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.4.13 20:18

Bude mít vyživený vlasy :palec: jednou jar neublíží, určitě bych to nestříhala. jestli to vypadá fakt moc mastně, bude chodit prá dní s copánkama, no co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.4.13 20:19
Děkuju, vyzkouším
@martina.se píše:
U nás fungovala papírová utěrka a teplý vzduch z fénu :mrgreen: mladý si napajcoval celou hlavu krémem, má hodně husté vlasy, nešlo ničím dolu, tak jsem mu dala do ruky utěrku, nahřívala, krém se roztekl a vsál do utěrky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
14.4.13 20:26

S tim mam uz zkusenost. Zkus obycejny jar a nebo uvarit hořký čaj, samozřejmě ho nech vychladnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.4.13 20:33

@alaaanicka neblbni, nestříhej ji. Ber to tak že ženský si na hlavu patlaj olej aby měli hebký vlas :lol: malé na ven dávej čepičku, šáteček když vypadá hrozně :lol: a za pár dní to má vymyté ;)

• Citovat
  • Upravit
5507
14.4.13 20:36

Proč děláš takové caviky, vždyť stačí párkrát umýt a vše bude OKA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat