Koronavirus a IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kveta112
7.3.20 15:53

Posun KETU

Tak to začíná vypadat, že asi nebudu jediná, kdo nakonec nepůjde v dubnu na KET, ale až později. V Gennetu Praha 1 je to samý cizinec i dost lidí z Itálie, tak mám taky trochu strach.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.20 15:30
@kveta112 píše:
Tak to začíná vypadat, že asi nebudu jediná, kdo nakonec nepůjde v dubnu na KET, ale až později. V Gennetu Praha 1 je to samý cizinec i dost lidí z Itálie, tak mám taky trochu strach.

Chodím do ISCARE a také jsem se toho dost bála. Už to řeší -při vstupu na recepci jsou desinfekce a ptají se lidi jestli někde náhodou nebyly a pokud ano řeší to individualně. 😊 Třeba nemusíte mít strach :think: jinak přeji hodně štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
116
10.3.20 13:32

Ahoj holky, tak dneska se opatření v souvislosti s koronavirem opět navýšila a já začínám mít strach, že mé první IVF bude posunuto :roll: už mám doma léky a protokol a od 20. 3. bych měla začít stimulovat, ale nvm :nevim: nechci se chovat nějak nezodpovědné a zároveň to nechci posouvat… Jak jste na tom vy? Děkuji za názory a zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
10.3.20 14:44
@Werushk píše:
Ahoj holky, tak dneska se opatření v souvislosti s koronavirem opět navýšila a já začínám mít strach, že mé první IVF bude posunuto :roll: už mám doma léky a protokol a od 20. 3. bych měla začít stimulovat, ale nvm :nevim: nechci se chovat nějak nezodpovědné a zároveň to nechci posouvat… Jak jste na tom vy? Děkuji za názory a zkušenosti :kytka:

Nám dnes zavřeli školu, tak od zítra naučíme. KET pošlu vám, kdykoliv mohou zavřít Gennet, je to samý cizinec. Počkám minimálně měsíc, možná dele.

• Citovat
  • Upravit
19
10.3.20 16:56

@yogina Ahoj! Mam to stejne.. S manzelem jdeme na prvni ivf v dubnu a ja se hrozne bojim ze on to pritahne domu a budeme to muset odlozit.. Ma firmu na rozvoz zeleniny a sam rozvazi po hospodach.
Taky se bojim, ze by mohli zavrit Car. Chodime do Gynemu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.3.20 16:59
Myslite ze je realne, ze by zavreli Car?
Ach jo.. Uz abych tam sla na kontrolu a dozvedela se vice.. @Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli Vy co plánujete v nejbližší době IVF máte strach kvůli koronaviru? Nebojím se té nemoci, ale toho, že je čím dál více lidí v karanténě a my minule nedošli ani k transferu, takže mám strach, aby třeba nedali do karantény to centrum nebo třeba nás (manžel v práci má lidí, kteří dováží zboží z Itálie), já bych měla v sobě zase takové dávky hormonu a řekli by mi, ze mi OPU neudělají, myslíte, že ta situace může dojít až tak daleko? Neřešíte to nebo se taky bojíte? Prosím o anonymní, naše okolí nevi, že chceme jít znova na IVF.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.3.20 08:33

...

Tak myslím, že centra nezavrou nikdy, jsou to přece zdravotni zařízení.

• Citovat
  • Upravit
696
13.3.20 13:34

Tak já stimuluji na KET, příští týden se dozvím termín transferu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.20 21:52

Já právě dnes začala stimulovat na první ivf, čekali jsme na to hrozně dlouho kvůli zdravotním problémům a když teď můžeme, tak je tu koronavir. Volala jsem i do centra a prý mam normálně začít, pokud jsem nebyla za hranicemi, tak jsem začala. I tak mám ale strach co bude :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
14.3.20 08:06

...

Zase nová bezpečnostní opatření, ještě, že centra nám z těch opatření vynechavaji. Chudák nakažena sestřička, ta z televize, jen protože některé pacientky lhaly ohledně pobytu v Itálii, aby byly ošetřeny.

• Citovat
  • Upravit
2402
14.3.20 11:14

Tak já nakonec taky KET odsouvám, nejdřív to vidím v červnu, tak uvidíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.3.20 11:33

No je to šílené, co se děje a nám všem tady to značně komplikuje situaci :zed: jedinou výhodu vidím v tom, že máme lepší možnost být po čas stimulace doma ;) no mám posledních pár dní na rozmyšlenou a všem co do toho teď šly držím mooooc palečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
14.3.20 13:33
@yogina píše:
Tak já nakonec taky KET odsouvám, nejdřív to vidím v červnu, tak uvidíme :kytka:

Já taky posouvam červen, červenec. V téhle situaci do toho nejdu.

• Citovat
  • Upravit
14.3.20 17:20

Jak jsem psala, čekáme na to hrozně dlouho, abych byla přesná 7 let. Nejdříve se dalo přednost vyřešení bydlení a poté přišl vážnější zdravotní komplikace. Teď nastal klid a po tolika letech čekání jsme se rozhodli, že prostě teď nebo nikdy :roll: :roll: Dr. mi stejně řekl, že první IVF je taková zkouška a navíc u mě hrozí OHS, takže předpokládám budu mít více vajíček. Takže do toho prostě jdeme, dávám na sebe maximální pozor a od začátku stimulace nechodím nikam, ani nakupovat a ani chodit nebudu, vše mám doma v mrazáku nebo si upeču, zásob mám dost abych nikam nemusela. Manžel má naštěstí práci, že do kontaktu s lidmi nepřijde a teď od pondělí bude mít dovolenou, takže prostě budeme doma, dávat na sebe pozor a nebudeme nikam chodit. Přinejhorším když se situace zhorší necháme zamrazit vše a na zavedení půjdem jindy, ale už budeme mít mrazacky, mám z toho strach, ale věřím že vše dopadne dobře. :palec: :palec: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.3.20 17:28

@ČervenáKrvinka štěstí přeje odvážným a připraveným a to vy jste, takže vzhůru na to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí