Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@kveta112 píše:
Tak to začíná vypadat, že asi nebudu jediná, kdo nakonec nepůjde v dubnu na KET, ale až později. V Gennetu Praha 1 je to samý cizinec i dost lidí z Itálie, tak mám taky trochu strach.
Chodím do ISCARE a také jsem se toho dost bála. Už to řeší -při vstupu na recepci jsou desinfekce a ptají se lidi jestli někde náhodou nebyly a pokud ano řeší to individualně. 😊 Třeba nemusíte mít strach
jinak přeji hodně štěstí ![]()
Ahoj holky, tak dneska se opatření v souvislosti s koronavirem opět navýšila a já začínám mít strach, že mé první IVF bude posunuto
už mám doma léky a protokol a od 20. 3. bych měla začít stimulovat, ale nvm
nechci se chovat nějak nezodpovědné a zároveň to nechci posouvat… Jak jste na tom vy? Děkuji za názory a zkušenosti ![]()
@Werushk píše:
Ahoj holky, tak dneska se opatření v souvislosti s koronavirem opět navýšila a já začínám mít strach, že mé první IVF bude posunutouž mám doma léky a protokol a od 20. 3. bych měla začít stimulovat, ale nvm
nechci se chovat nějak nezodpovědné a zároveň to nechci posouvat… Jak jste na tom vy? Děkuji za názory a zkušenosti
Nám dnes zavřeli školu, tak od zítra naučíme. KET pošlu vám, kdykoliv mohou zavřít Gennet, je to samý cizinec. Počkám minimálně měsíc, možná dele.
@yogina Ahoj! Mam to stejne.. S manzelem jdeme na prvni ivf v dubnu a ja se hrozne bojim ze on to pritahne domu a budeme to muset odlozit.. Ma firmu na rozvoz zeleniny a sam rozvazi po hospodach.
Taky se bojim, ze by mohli zavrit Car. Chodime do Gynemu. ![]()
Myslite ze je realne, ze by zavreli Car?
Ach jo.. Uz abych tam sla na kontrolu a dozvedela se vice.. @Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli Vy co plánujete v nejbližší době IVF máte strach kvůli koronaviru? Nebojím se té nemoci, ale toho, že je čím dál více lidí v karanténě a my minule nedošli ani k transferu, takže mám strach, aby třeba nedali do karantény to centrum nebo třeba nás (manžel v práci má lidí, kteří dováží zboží z Itálie), já bych měla v sobě zase takové dávky hormonu a řekli by mi, ze mi OPU neudělají, myslíte, že ta situace může dojít až tak daleko? Neřešíte to nebo se taky bojíte? Prosím o anonymní, naše okolí nevi, že chceme jít znova na IVF.
Tak myslím, že centra nezavrou nikdy, jsou to přece zdravotni zařízení.
Tak já stimuluji na KET, příští týden se dozvím termín transferu. ![]()
Já právě dnes začala stimulovat na první ivf, čekali jsme na to hrozně dlouho kvůli zdravotním problémům a když teď můžeme, tak je tu koronavir. Volala jsem i do centra a prý mam normálně začít, pokud jsem nebyla za hranicemi, tak jsem začala. I tak mám ale strach co bude
![]()
Zase nová bezpečnostní opatření, ještě, že centra nám z těch opatření vynechavaji. Chudák nakažena sestřička, ta z televize, jen protože některé pacientky lhaly ohledně pobytu v Itálii, aby byly ošetřeny.
Tak já nakonec taky KET odsouvám, nejdřív to vidím v červnu, tak uvidíme ![]()
No je to šílené, co se děje a nám všem tady to značně komplikuje situaci
jedinou výhodu vidím v tom, že máme lepší možnost být po čas stimulace doma
no mám posledních pár dní na rozmyšlenou a všem co do toho teď šly držím mooooc palečky ![]()
@yogina píše:
Tak já nakonec taky KET odsouvám, nejdřív to vidím v červnu, tak uvidíme
Já taky posouvam červen, červenec. V téhle situaci do toho nejdu.
Jak jsem psala, čekáme na to hrozně dlouho, abych byla přesná 7 let. Nejdříve se dalo přednost vyřešení bydlení a poté přišl vážnější zdravotní komplikace. Teď nastal klid a po tolika letech čekání jsme se rozhodli, že prostě teď nebo nikdy
Dr. mi stejně řekl, že první IVF je taková zkouška a navíc u mě hrozí OHS, takže předpokládám budu mít více vajíček. Takže do toho prostě jdeme, dávám na sebe maximální pozor a od začátku stimulace nechodím nikam, ani nakupovat a ani chodit nebudu, vše mám doma v mrazáku nebo si upeču, zásob mám dost abych nikam nemusela. Manžel má naštěstí práci, že do kontaktu s lidmi nepřijde a teď od pondělí bude mít dovolenou, takže prostě budeme doma, dávat na sebe pozor a nebudeme nikam chodit. Přinejhorším když se situace zhorší necháme zamrazit vše a na zavedení půjdem jindy, ale už budeme mít mrazacky, mám z toho strach, ale věřím že vše dopadne dobře.
![]()
@ČervenáKrvinka štěstí přeje odvážným a připraveným a to vy jste, takže vzhůru na to ![]()
Tak to začíná vypadat, že asi nebudu jediná, kdo nakonec nepůjde v dubnu na KET, ale až později. V Gennetu Praha 1 je to samý cizinec i dost lidí z Itálie, tak mám taky trochu strach.