Koronavirus a IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
15.3.20 08:43

@Týnka2904 Raději vydrz, mám známý který o to přišli ve 3 mesici. Je to pak dost nepříjemné a nedoporučuje se to do 3 měsíce ani oznamovat 😏. Tím ti nechci nic přivolávat ✊ 😊 ale když vydržíš tak určitě nic nezkazis 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.3.20 08:51

@ATomovka1 Ja vim no.. Oznamovat to urcite nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
15.3.20 08:57

@Týnka2904
To máš výhodu o mě to všichni vedi, pracuju na vesnici ve školce a tam jsem musela oznámit, kam stále jezdim. Takze jsme to raději řekli než aby se to dozvěděli jinde. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.3.20 09:20

@ATomovka1 To je na prd no.. Ja jsem z Prahy, takze o mne se nastesti nic nevi. Pracuju z domova, takze se nemusim nikomu sverovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
15.3.20 12:14

....

Prý uvažují o karanténě cz, ještě, že nám nikdy centra nezavrou.

• Citovat
  • Upravit
19
15.3.20 12:45

@kveta112 A co to znamena karatena cele ČR? To tedy asi zavrou i ty centra ne?
Ja teda doufam ze ne!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.3.20 13:36
@kveta112 píše:
Prý uvažují o karanténě cz, ještě, že nám nikdy centra nezavrou.

Když nemocnice ruší operace tak i centra se můžou zavřít, bohužel 😕 na koníku holky píšou že jim ruší stimulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.20 13:57

Myslím si, že jestli to dojde tak daleko, že bude ta karanténa, tak samozřejmě nenechají nebo už teď nenechávají zahájit stimulaci, ale kdo už stimuluje tak prostě na ten odběr vajíček stejně musí, tak jako tak. Já začala před 3 dny a volala jsem tam a normálně mi to povolili. A pokud centrum kvůli někomu zavřou, tak prostě na odběr asi jinam, ale nikdo vás nenechá 8) ;) akorát pak není jistota kdy dojde k zavedení pokud se situace zhorší, každopádně věřím že na mě někde v mrazáčku počkají :srdce: :* jak jsem psala, také mám strach a velký, ale tak snad vše dopadne dobře :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
15.3.20 15:10
@evelisi píše:
Když nemocnice ruší operace tak i centra se můžou zavřít, bohužel 😕 na koníku holky píšou že jim ruší stimulace

Nám právě také ruší KET, respektive doporučili posun.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
15.3.20 15:12
@ČervenáKrvinka píše:
Myslím si, že jestli to dojde tak daleko, že bude ta karanténa, tak samozřejmě nenechají nebo už teď nenechávají zahájit stimulaci, ale kdo už stimuluje tak prostě na ten odběr vajíček stejně musí, tak jako tak. Já začala před 3 dny a volala jsem tam a normálně mi to povolili. A pokud centrum kvůli někomu zavřou, tak prostě na odběr asi jinam, ale nikdo vás nenechá 8) ;) akorát pak není jistota kdy dojde k zavedení pokud se situace zhorší, každopádně věřím že na mě někde v mrazáčku počkají :srdce: :* jak jsem psala, také mám strach a velký, ale tak snad vše dopadne dobře :kytka: :kytka:

Vše bude OK, jen já mám broučka v mrazáku už od unora:(.

• Citovat
  • Upravit
15.3.20 15:14

@kveta112 Jakto, zrušili vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
15.3.20 15:41
@ČervenáKrvinka píše:
@kveta112 Jakto, zrušili vám to?

Ne Ne, sestřička mi volala, že to doporučuji posunout, když ještě neberu léky na sliznici. Tak jsem to raději posunula.

• Citovat
  • Upravit
15.3.20 15:49

@kveta112 Aha, tak uvidite, ona tam na vás počká :kytka: :kytka: :kytka: držím palce, já stimulují třetí den, taky jsem zvědavá jak to dopadne, jestli zavedení posunou :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
15.3.20 16:50
@ČervenáKrvinka píše:
@kveta112 Aha, tak uvidite, ona tam na vás počká :kytka: :kytka: :kytka: držím palce, já stimulují třetí den, taky jsem zvědavá jak to dopadne, jestli zavedení posunou :? :?

Tobě určitě mimise zavedou hned teď. To bude pohoda.

• Citovat
  • Upravit
197
15.3.20 17:22

Ahoj, když to tak čtu tak mám asi pech. Měla jsem jít tento měsíc na ivf s icsi. Stimulovat jsem nezačla z důvodu zpoždění ms i přes utrogestan. Ve čtvrtek jsem byla na vyvolávačce ale dnes kdo ví. Kvůli ivf jsem si prodloužila neschopnost a teď vzhůru asi v karanténě do práce a gonal nechat ve skříni. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí