Koronavirus a IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.3.20 11:51

@Maja25
Do Gennetu do Prahy, říkala že ten kdo stimuluje a má jít na OPU, tak to udělají, ale zamrazí. Já byla na OPU v sobotu a teď mi volala sestřička, že mi dávají na výběr, buď si to nechat zamrazit a nebo jít na transfer, ale s tím že kdyby se něco dělo, tak je možný že už budou zavřený, a Ja budu muset do nemocnice, kde bych to mohla chytnout. Takže řekla ať to promyslíme a dáme jim vědět, sle že to nedoporučují. Volala jsem gynekologovi, a s manželem jsme to probírali a po telefonátu s gynekologem Jsme se rozhodli, že do toho půjdeme. S tím že teda budu celou dobu doma. Gynekolog říkal, že je po světě mraky žen ktery jsou těhotny a jeste o tom ani nevědí, a že kvuli tomu urcite nepůjdou na potrat, a chřipek a viroz tady bude vždycky dost. Tak jsme dali na něho. A jeste sestricka rikala ze nikdo nevi jak dlouho budou bez provozu, že to muze byt mesic, ale tak 2,3,4,5 měsíců :,(

• Citovat
  • Upravit
kveta112
20.3.20 14:46

....

Tak kryotransfery bohužel stopli na neurčito. Závidím ET.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.20 14:49

@kveta112
Snad to nebude dlouho trvat a zase to znovu spustí. Já si byla včera pro embryjko a další 4 nám zamrazili. Tak doufáme že si tam pro další půjdeme až za 2 roky pro sourozence 🙂

• Citovat
  • Upravit
19
20.3.20 18:31

@kveta112 Ja jdu v pondeli na beznou kontrolu a uvidime co mi rekne.. Myslite ze mi zakaze stimulaci na duben? Dali jsme si mesic puzu (brezen) a mame ivf na duben.
Tak se modlim! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.20 18:33

@Týnka2904 A do jakého chodíte centra? Většina center všechny kontroly atd ruší na dobu neurčitou :? koukněte se na jejich stránky.

• Citovat
  • Upravit
19
20.3.20 19:14

Chodime do Gynemu. Psala jsem tam ve stredu, jak to maj a napsali mi, ze jen sprisnili hygienicka pravidla, jinak ze nehodlaji zavrit a jak schuzka tam ivf plati dal..
Tak uvidim co mi reknou tenhle tyden v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.20 20:59

@Týnka2904
Já když jsem pročítala informace u různých center, tak asi 2 jedou úplně normalne, jen se zvýšenou hygienou. Tak to Vám budu moc držet palečky :)

• Citovat
  • Upravit
29
25.3.20 13:05

Dnes jsem měla začít přípravu na Ket, ale shodli jsme se mužem, ze to odlozime…snažíme se uz tři roky, tak nás pár měsíců nezabije…prostě nechci riskovat, ze to chytnu a třeba potratim, nebo by to odnesli mimco…nikdo teď ještě neví, co to může v prvním trimestru udělat…s dr jsem mluvila před 14 dny a nechal to rozhodnutí na me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
25.3.20 22:45

@Klarysaaa myslím, že je to rozumné rozhodnutí ;) Květen snad bude ten super plodný měsíc pro nás pro všechny, co na to netrpělivě čekáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.3.20 08:12

Ahoj :srdce:
Taky jsem měla začít stimulaci na IVF v dubnu a odložím to na květen, snažíme se už dva roky a máme za sebou pár IUI… Člověk fakt neví co bude, co dál uzavřou, jestli to chytne, co to udělá…Navíc když si představím, jak se nervuju abych to někde nechytla… Už takhle to budou šílený nervy jestli vajíčka rostou, kolik jich roste, jestli se nějaký chytne, tak si myslím, že tohle by bylo už moc a špatná psychika by tomu všemu nepřidala… Doufám, že se situace uklidní a všichni budeme moc pokračovat ve snažení :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.3.20 08:25

@94Petra
Naprosto souhlasím…Hlavně to chce být v klidu! Já se opravdu bojím, aby mi to manžel neprinesl domu, kdyz je stále mezi lidmi…držím všem pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
26.3.20 11:28

@Klarysaaa mám to samé manžel montážní technik, pořád mezi cizími lidmi. I proto jsem Ket raději odložila, už tak je to vymodlené mimi, po třech potratech a teď nikdo neví co to vlastně může udělat s embryem, nebo jaký by to případný průběh mohlo mít :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
26.3.20 20:04

Ahoj.
My jsme taky před IVF, mám si tento týden volat, jestli nám vše schválila pojišťovna. Ale s přítelem jsme se domluvili, že počkáme, až se tohle všechno přežene nebo až bude situace klidnější. Nechceme nic riskovat, takže jsme to odložili až bude klid. Miminko chci moc, je to pro mě těžké, ale musím být trochu rozumná. Jsem hysterka?
Je tu někdo z Brna, kdo chodí do Reprogenesis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
26.3.20 20:05
@94Petra píše:
Ahoj :srdce:
Taky jsem měla začít stimulaci na IVF v dubnu a odložím to na květen, snažíme se už dva roky a máme za sebou pár IUI… Člověk fakt neví co bude, co dál uzavřou, jestli to chytne, co to udělá…Navíc když si představím, jak se nervuju abych to někde nechytla… Už takhle to budou šílený nervy jestli vajíčka rostou, kolik jich roste, jestli se nějaký chytne, tak si myslím, že tohle by bylo už moc a špatná psychika by tomu všemu nepřidala… Doufám, že se situace uklidní a všichni budeme moc pokračovat ve snažení :andel: :srdce:

My taky radši počkáme, jsme před IVF… je to rozumnější. Mám úplně podobné pocity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.3.20 15:02

Tak my jsme se s manzelem a doktorkou dohodli, ze do ivf pujdeme. Dostala jsem leky, za par dni zacnu stimulovat. Uz de moc tesime. Nechceme uz nic odkladat..
Snad vse pujde dobre.
Moje znama je ted cerstve po ivf, uz ma dve carky na testu. Snad nam to taky vyjde!!
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+