Koronavirus a IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
29.3.20 22:49

@Týnka2904 Dobrý den, do jakého centra prosím chodíte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.3.20 10:45

My chodíme do Reprogenesis v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 17:54

Holky, téma léčby během korony bude zítra řešit pan doktor v tomhle streamu:

https://www. facebook. com/…75717620580/?…

A můžeme mu i poslat otázky na zodpovězení! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 19:22

@Mrs. Láskorádová uvedla jste neplatny odkaz, muzete ho sem prosim hodit, jeste jednou? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 19:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.4.20 20:04

Holky nouzový stav prodlouzen do kvetna…snad to neovlivni CARy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.20 11:17

Tak Reprofit mi opet Ket posunul o mesic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 21:09

finále ivf

Ahojky snažilky, omlouvám se že zakládám novou diskuzi ale měla bych konkrétní otázky na téma ivf jsem po odebrání vajíček bylo jich dost a pořád se odkládalo vložení ne z mé strany ale ze strany lékařky už mi došla trpělivost a dupla si že to už podstoupit chci tak jsem se domluvila přímo s klinikou která mi odebírala vajíčka že to podstoupím čeká se jen na mojí MS která má přijít ted na konci měsíce a pak se bude čekat na 12-14tý den cyklu tvrdí mi že nic brát nemusím ale já mám ještě čípky od paní doktorky progestron a měla jsem ho užívat před oplodněním ale tenhle lékař mi řekl že zatím nic brát nemám tak se v tom ted vůbec nevyznám poradíte mi vaše zkušenosti jak to probírá atd děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
696
18.5.20 10:31

Holky tak co ještě čekáte nebo už jdete do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.5.20 10:33
@Anonymní píše:
Ahojky snažilky, omlouvám se že zakládám novou diskuzi ale měla bych konkrétní otázky na téma ivf jsem po odebrání vajíček bylo jich dost a pořád se odkládalo vložení ne z mé strany ale ze strany lékařky už mi došla trpělivost a dupla si že to už podstoupit chci tak jsem se domluvila přímo s klinikou která mi odebírala vajíčka že to podstoupím čeká se jen na mojí MS která má přijít ted na konci měsíce a pak se bude čekat na 12-14tý den cyklu tvrdí mi že nic brát nemusím ale já mám ještě čípky od paní doktorky progestron a měla jsem ho užívat před oplodněním ale tenhle lékař mi řekl že zatím nic brát nemám tak se v tom ted vůbec nevyznám poradíte mi vaše zkušenosti jak to probírá atd děkuji moc

Já beru od 1DC estrimax, pak lenzeto a píchám injekce, od 14dne potom utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.5.20 10:51
@Anonymní píše:
Ahojky snažilky, omlouvám se že zakládám novou diskuzi ale měla bych konkrétní otázky na téma ivf jsem po odebrání vajíček bylo jich dost a pořád se odkládalo vložení ne z mé strany ale ze strany lékařky už mi došla trpělivost a dupla si že to už podstoupit chci tak jsem se domluvila přímo s klinikou která mi odebírala vajíčka že to podstoupím čeká se jen na mojí MS která má přijít ted na konci měsíce a pak se bude čekat na 12-14tý den cyklu tvrdí mi že nic brát nemusím ale já mám ještě čípky od paní doktorky progestron a měla jsem ho užívat před oplodněním ale tenhle lékař mi řekl že zatím nic brát nemám tak se v tom ted vůbec nevyznám poradíte mi vaše zkušenosti jak to probírá atd děkuji moc

Také stimulují od 2 dne cyklu inekcemi 8 den cyklu kontrola. Začali jsme hned jak otevřeli ISCARE nikdo tam nebyl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.5.20 10:52

My zatím ještě čekáme, chceme jít v létě… až to úplně ustoupí… sice mi z toho čekání za chvíli hrábne, ale musím to vydržet. Snažím se na to nemyslet, někdy je to v pohodě, jindy depka jak blázen… je to težký. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.5.20 12:13

U mě už buší roky, je mi 38, ket nám stopli týden před transferem. Tak mi to furt hlodá v hlavě zda už volat a jít do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.20 20:53

@evelisi tak já mám po emryotransferu už druhý den, a mám migrény a jen ležím zvednu se a motá se mi hlava a chce se mi zvracet tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí