Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Týnka2904 Dobrý den, do jakého centra prosím chodíte? Děkuji
Holky, téma léčby během korony bude zítra řešit pan doktor v tomhle streamu:
https://www. facebook. com/…75717620580/?…
A můžeme mu i poslat otázky na zodpovězení! ![]()
@Mrs. Láskorádová uvedla jste neplatny odkaz, muzete ho sem prosim hodit, jeste jednou? Dekuji
@Brambora1234 https://www.facebook.com/…75717620580/?…
pardon, tady ještě raz ![]()
Holky nouzový stav prodlouzen do kvetna…snad to neovlivni CARy…
Ahojky snažilky, omlouvám se že zakládám novou diskuzi ale měla bych konkrétní otázky na téma ivf jsem po odebrání vajíček bylo jich dost a pořád se odkládalo vložení ne z mé strany ale ze strany lékařky už mi došla trpělivost a dupla si že to už podstoupit chci tak jsem se domluvila přímo s klinikou která mi odebírala vajíčka že to podstoupím čeká se jen na mojí MS která má přijít ted na konci měsíce a pak se bude čekat na 12-14tý den cyklu tvrdí mi že nic brát nemusím ale já mám ještě čípky od paní doktorky progestron a měla jsem ho užívat před oplodněním ale tenhle lékař mi řekl že zatím nic brát nemám tak se v tom ted vůbec nevyznám poradíte mi vaše zkušenosti jak to probírá atd děkuji moc
@Anonymní píše:
Ahojky snažilky, omlouvám se že zakládám novou diskuzi ale měla bych konkrétní otázky na téma ivf jsem po odebrání vajíček bylo jich dost a pořád se odkládalo vložení ne z mé strany ale ze strany lékařky už mi došla trpělivost a dupla si že to už podstoupit chci tak jsem se domluvila přímo s klinikou která mi odebírala vajíčka že to podstoupím čeká se jen na mojí MS která má přijít ted na konci měsíce a pak se bude čekat na 12-14tý den cyklu tvrdí mi že nic brát nemusím ale já mám ještě čípky od paní doktorky progestron a měla jsem ho užívat před oplodněním ale tenhle lékař mi řekl že zatím nic brát nemám tak se v tom ted vůbec nevyznám poradíte mi vaše zkušenosti jak to probírá atd děkuji moc
Já beru od 1DC estrimax, pak lenzeto a píchám injekce, od 14dne potom utrogestan.
@Anonymní píše:
Také stimulují od 2 dne cyklu inekcemi 8 den cyklu kontrola. Začali jsme hned jak otevřeli ISCARE nikdo tam nebyl. ![]()
My zatím ještě čekáme, chceme jít v létě… až to úplně ustoupí… sice mi z toho čekání za chvíli hrábne, ale musím to vydržet. Snažím se na to nemyslet, někdy je to v pohodě, jindy depka jak blázen… je to težký. ![]()
U mě už buší roky, je mi 38, ket nám stopli týden před transferem. Tak mi to furt hlodá v hlavě zda už volat a jít do toho.
@evelisi tak já mám po emryotransferu už druhý den, a mám migrény a jen ležím zvednu se a motá se mi hlava a chce se mi zvracet tak uvidíme