Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ja se do toho taky v dubnu vrhnu. Ted mam ms, pak ovulku a pak dalsi ms a zacnu stimulovat!
S manzelem cekame uz skoro 2 roky..
Jinak.. Myslite si ze je blbost treba zacit kupovat nejaky veci? Mam strasne nutkani koupit nejaky hadriky..
Nam to pry skoro na 100% vyjde. Jsme mlady, je mi 21 a manzelovi 22let. Ja mam PCOS, manzel je v poradku.
Uz se moc tesime❤️️
Mě je 29 a mám také pcos, manžel spermiogram perfektní a i tak šance 40-50%. Momentálně žádné věci nekoupíš když jsou obchody zavřené kromě obchodu s jídlem, elektronikou, lékárny a ještě další. Ale HM nebo Pepco určitě otevřené není
a i kdyby bylo, nic bych nekupovala, akorát by tě trápilo kdyby to náhodou nevyšlo, buď v klidu a nikam nelez
a užij si nakupování až budeš vědět že je prcek v bříšku, o to krásnější to bude
moc držím palečky
@ČervenáKrvinka píše:
Mě je 29 a mám také pcos, manžel spermiogram perfektní a i tak šance 40-50%. Momentálně žádné věci nekoupíš když jsou obchody zavřené kromě obchodu s jídlem, elektronikou, lékárny a ještě další. Ale HM nebo Pepco určitě otevřené není![]()
![]()
a i kdyby bylo, nic bych nekupovala, akorát by tě trápilo kdyby to náhodou nevyšlo, buď v klidu a nikam nelez
![]()
![]()
![]()
a užij si nakupování až budeš vědět že je prcek v bříšku, o to krásnější to bude
![]()
![]()
moc držím palečky
Neboj, za 9 měsíců máš mimo na světě. Jiná možnost není. Holky, jste mladicke, takže šance jsou klido i nad 100 %. Na vašem místě taky nakupují, co by šlo. Jen pár dnů počkat, než zase otevřou obchody.
Situace se bude už pouze zlepšovat. Ovšem do té doby než nedočkavci nakazí lekare v nějakém centru. Jak půjde jeden reprodukční doktor do karantény, tak zastupující ten nápor mozna nedá. Opatření center jsou neprůstřelná a jakékoliv uzavření mi přijde dost nereálné. Vláda snad chápe, že miminka a tehotneni je přednější než zdraví.
@Týnka2904 píše:
Ja se do toho taky v dubnu vrhnu. Ted mam ms, pak ovulku a pak dalsi ms a zacnu stimulovat!
S manzelem cekame uz skoro 2 roky..
Jinak.. Myslite si ze je blbost treba zacit kupovat nejaky veci? Mam strasne nutkani koupit nejaky hadriky..
Nam to pry skoro na 100% vyjde. Jsme mlady, je mi 21 a manzelovi 22let. Ja mam PCOS, manzel je v poradku.
Uz se moc tesime❤️️
Jsme na tom úplně, také jdu na první pokus a je mi 22
. Určitě nic nekupujeme protože nikdy nevíme co se může stát. Tak si raději počkáme 😊.
Držím palce, kam chodíte? ![]()
@ATomovka1 My chodime do Gynemu na Prahu 8.
Je to tam male, ale moc pekne. Myslim si, ze tam zavreni nehrozi protoze tam dochazi malo lidi. Cekarny jsou vzdy skoro prazdne!
A jaky mate problem s partnerem?
@kveta112 Ja doufam ze to vyjde hned na prvni pokus. Jdeme na ivf Soft. Tak mam trosku strach kvuli malemu poctu vajicek.. Ale snad to bude dobre! Doktorka nam to doporucila, tak se ji snazim verit.
Dala na vyber jeste pred normalnim ivf, ale hrozi mi hyperstimulak.. ![]()
@kveta112 píše:
Situace se bude už pouze zlepšovat. Ovšem do té doby než nedočkavci nakazí lekare v nějakém centru. Jak půjde jeden reprodukční doktor do karantény, tak zastupující ten nápor mozna nedá. Opatření center jsou neprůstřelná a jakékoliv uzavření mi přijde dost nereálné. Vláda snad chápe, že miminka a tehotneni je přednější než zdraví.
Asi tak.
Jeden nakažený pacient, celá klinika v karanténě, okamžitě se vše zamrazí (pokud se to stihne, uchrání a bude personál) a desinfikuje. Rozstimulované pacientky na punkci jinam (otázka jen kam). SUKL by měl vydat prohlášení a utlumit neakutní případy – nechat třeba ženy těsně před věkovými limity (pro pojištění i samotnou léčbu, dvě hranice), ale co jde, to odložit. Čím míň lidí tam poleze, tím menší riziko. Chodit teď na vstupní konzultaci nebo na spermiogram je opravdu zbytné…
Příspěvek upraven 15.03.20 v 08:15
Já jdu zítra na kontrolu a za týden nejspíš KET. Holky nechci nikoho strašit, ale taky nám říkali vyjde to napoprvé a závěr - celkem 6 let snažení, genetika odhalila špatný chromozom, že jsem vděčná za darované vajíčka a nakonec tři potraty a imunologie zjistila že tělo blokuje placentu. Mám vybrané tři pokusy na pojišťovnu a teď 4 sněhuláčky v mrazáku ♥️️ bojím se co bude, ale já ve svých 37 letech už toho času moc nemám 🙏 🍀
@evelisi Ja taky nedazim na to, ze to vyjde hned na prvni pokus.. Ale myslim, a i doktorka rikala, ze mame velikou sanci na uspech vzhledem k veku 21, manzel 22let, ja pcos a on nic a spermiogram nadstandartni (cituji doktorku).
O mem manzelovi rekla ze je bejk a ze by to mohl rozdavat🤣 🤣 🤣
@Týnka2904
Tak to je super, myslím že vy se bat nemusíte 😊
Budu držet palce 🍀
Nám právě žádný problem nenašli kromě opozdene ovulky a dlouhé menstruace. Každopádně nám to nešlo 2.5 roku, tak jsme se rozhodly takto 😊
@ATomovka1 My se snazime rok a pul, nekolikrat jsme byli na iui, coz nevyslo bohuzel.
No uz se tesime!
Akorat mam nutkani koupit nejaky hadriky.. Jsem blazen🙈 🙈