Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@maladroit
Pokud to jde, tak nikam nechodíme, jen na zahradu a na procházky do přírody s pejskem kde nikoho nepotkáme
@maladroit nevedu. Ne, že bych se bála nákazy. Ale respektuji přání školky, kdo může, ať si děti nechá doma.
Zní to divně
ale představa, že tu zavřou obchody vyjma potravin…
Raději jsem včera koupila jarní synovi hned
než by musel chodit ve sněhulích ![]()
Zdravim co delat kdyz nam zavreli skolku z duvodu maleho poctu deti pry nemame narok na osetrovne kdyz to nebylo narizeno vladou ale rozhodla o tom reditelka je nejaka moznost aby jsme nemuseli cerpat dovolenou v zamestnani dekuji
@Renctekk podle mě jedině sehrat komedii o rýmečce a jít na očr ![]()
@Renctekk píše:
Zdravim co delat kdyz nam zavreli skolku z duvodu maleho poctu deti pry nemame narok na osetrovne kdyz to nebylo narizeno vladou ale rozhodla o tom reditelka je nejaka moznost aby jsme nemuseli cerpat dovolenou v zamestnani dekuji
To je kravina. Je to na uzavření školského zařízení. Nic na tom lejstru není o tom, že to musí být zavřený z nařízení vlády, nebo je? ![]()
@Renctekk píše:
Přesně to řeším. Dnes mi došel email ze školky, že mají od zítřka zavřeno (soukromá školka), ale že OČR mi nemůžou napsat, protože to není narizene státem. Mám si přej zavolat Dr a říct, že je dcera nemocná. Ale to rozhodně nechci, protože by ji chtěla vidět a já nechci dceru tahat mezi nemocné děti. Tak nevím, co teď. Přitom kamarádce jiná školka, co zavřela normálně OCR dala.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.