Koronavirus a zavření školek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
13.3.20 08:12

@maladroit
Pokud to jde, tak nikam nechodíme, jen na zahradu a na procházky do přírody s pejskem kde nikoho nepotkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
13.3.20 08:26

@maladroit nevedu. Ne, že bych se bála nákazy. Ale respektuji přání školky, kdo může, ať si děti nechá doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
13.3.20 08:28

Boty

Zní to divně :lol: ale představa, že tu zavřou obchody vyjma potravin…

Raději jsem včera koupila jarní synovi hned :mrgreen: než by musel chodit ve sněhulích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.3.20 19:54

Zavreni skolky

Zdravim co delat kdyz nam zavreli skolku z duvodu maleho poctu deti pry nemame narok na osetrovne kdyz to nebylo narizeno vladou ale rozhodla o tom reditelka je nejaka moznost aby jsme nemuseli cerpat dovolenou v zamestnani dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
13.3.20 20:24

@Renctekk podle mě jedině sehrat komedii o rýmečce a jít na očr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
13.3.20 20:32
@Renctekk píše:
Zdravim co delat kdyz nam zavreli skolku z duvodu maleho poctu deti pry nemame narok na osetrovne kdyz to nebylo narizeno vladou ale rozhodla o tom reditelka je nejaka moznost aby jsme nemuseli cerpat dovolenou v zamestnani dekuji

To je kravina. Je to na uzavření školského zařízení. Nic na tom lejstru není o tom, že to musí být zavřený z nařízení vlády, nebo je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.3.20 14:46
@Renctekk píše:
Zdravim co delat kdyz nam zavreli skolku z duvodu maleho poctu deti pry nemame narok na osetrovne kdyz to nebylo narizeno vladou ale rozhodla o tom reditelka je nejaka moznost aby jsme nemuseli cerpat dovolenou v zamestnani dekuji

Přesně to řeším. Dnes mi došel email ze školky, že mají od zítřka zavřeno (soukromá školka), ale že OČR mi nemůžou napsat, protože to není narizene státem. Mám si přej zavolat Dr a říct, že je dcera nemocná. Ale to rozhodně nechci, protože by ji chtěla vidět a já nechci dceru tahat mezi nemocné děti. Tak nevím, co teď. Přitom kamarádce jiná školka, co zavřela normálně OCR dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin