Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20774
8.3.20 18:14
@AvajBr píše:
Jeden nove nakazeny je 72 lety otec prvniho pacienta z Decina. Zatim je bez priznaku.

Toho politika? Tak ten by měl mít něco se srdcem. Říkal to jeho druhý syn, že táta je slabý na srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
8.3.20 18:16
@AvajBr píše:
Jeden nove nakazeny je 72 lety otec prvniho pacienta z Decina. Zatim je bez priznaku.

Starého pána je mi moc líto :( ale jeho synáček říkal, že to je jen rýmička, tak může bylt v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
8.3.20 18:17

@Ravedd jo ted jsem na to koukala takze 10 u nas,1 litomerice a zbytek praha. A u nas (decin) jsou uz 2 pripady kdy jsou to lidi nakazeny doma, je to otec a matka prvniho nakazenyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.20 18:17
@badaboom píše:
Jo vy nevíte že tři čtvrtě populace Singapuru jsou Číňani :lol: víte vůbec něco? Tašku do školy máte na zítra připravenou?

A co ta Malajsie? Tam se to podle tebe šíří proč?  :think:

• Citovat
  • Upravit
190
8.3.20 18:18

@Ivana 85 Podle mně se jinde tolik netestuje, nevím, neslyšela jsem třeba o žádném testovaném z Vysočiny apod. :nevim: Ale nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
8.3.20 18:18

@KaZeAd jeho bracha je na nej pekne nastvanej za ty prohlaseni a hlavne tatinek je pry nemocnej se srdcem, tak doufejme ze to zvladne. Hlavne ze si synacek uzil lyzovacku. Mimochodem i to rocni dite je toho prvniho nakazenyho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.3.20 18:20
@Jj876 píše:
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?…
Stačí? Správně je obojí. Jak střední rod, tak mužský. Pokud chceš někoho poučovat, nejprve si to ověř, pak totiž vypadáš jako hlupák. :mavam:

Tak určitě, „to virus“. Buďte tak laskavá a teď hned běžte, vemte nůžky a přestřihněte si občanku.

A co se týká odkazovaného úsměvného historického dílka pana Daneše z roku 1950, tak to je bohužel dnes naprosto mimo. Asi jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.3.20 18:21
@badaboom píše:
Další neinformovaný, co nezaznamenal překlasifikování covidu na SARS?? :zed:

SARS = Severe Acute Respiratory Syndrome

je to popis problému, který virus způsobuje. Proto SARS.

Příspěvek upraven 08.03.20 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
8.3.20 18:21

@Ivana 85 kde jsi to četla? Já jen viděla na fb jeho mamku, ta si karanténu užívá (no jo, říkejte mi Sherlock Holmes :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
8.3.20 18:22

@Jj876 mě už si @badaboom poslal připravit tašku do školy na zítra 🙈 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.3.20 18:24
@badaboom píše:
Další neinformovaný, co nezaznamenal překlasifikování covidu na SARS?? :zed:

Takže opět bez zdroje, tak nic neberu to v potaz.. Díky, že si opět nezklamal.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
8.3.20 18:25
@Kolarkaa píše:
My Itálii (severní :P ) máme zaplacenou na červenec a nejspíš budeme rušit..

My už jsme Itálii přeobjednali na září. Ale Rakousko máme na červen a to přeobjednat nešlo, tak uvidíme jestli vůbec pojedeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
@ka2ka píše:
vždyt se tu netestuje, testujou hlavně okruh lidí kolem nakažených a pár okolo :nevim:

Vemte si, jak dopadly ty dvě cizinky, když se objevily v Brně v nemocnici s tím, že jsou asi nakažené. Nakonec to vzdaly a odjely do Prahy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
@chelsinka1988 píše:
@Jj876 mě už si @badaboom poslal připravit tašku do školy na zítra 🙈 😅
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
8.3.20 18:26
@vbarav píše: :mrgreen: :mrgreen:

Noo. Tak jsem šla. Poslouchat se musí holka. Tady dává samé rozkazy. Ja ho radši poslechnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA