Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@AvajBr píše:
Jeden nove nakazeny je 72 lety otec prvniho pacienta z Decina. Zatim je bez priznaku.
Toho politika? Tak ten by měl mít něco se srdcem. Říkal to jeho druhý syn, že táta je slabý na srdce.
@AvajBr píše:
Jeden nove nakazeny je 72 lety otec prvniho pacienta z Decina. Zatim je bez priznaku.
Starého pána je mi moc líto
ale jeho synáček říkal, že to je jen rýmička, tak může bylt v klidu..
@Ravedd jo ted jsem na to koukala takze 10 u nas,1 litomerice a zbytek praha. A u nas (decin) jsou uz 2 pripady kdy jsou to lidi nakazeny doma, je to otec a matka prvniho nakazenyho.
@badaboom píše:
Jo vy nevíte že tři čtvrtě populace Singapuru jsou Číňanivíte vůbec něco? Tašku do školy máte na zítra připravenou?
A co ta Malajsie? Tam se to podle tebe šíří proč? ![]()
@Ivana 85 Podle mně se jinde tolik netestuje, nevím, neslyšela jsem třeba o žádném testovaném z Vysočiny apod.
Ale nevím..
@KaZeAd jeho bracha je na nej pekne nastvanej za ty prohlaseni a hlavne tatinek je pry nemocnej se srdcem, tak doufejme ze to zvladne. Hlavne ze si synacek uzil lyzovacku. Mimochodem i to rocni dite je toho prvniho nakazenyho ![]()
@Jj876 píše:
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?…
Stačí? Správně je obojí. Jak střední rod, tak mužský. Pokud chceš někoho poučovat, nejprve si to ověř, pak totiž vypadáš jako hlupák.
Tak určitě, „to virus“. Buďte tak laskavá a teď hned běžte, vemte nůžky a přestřihněte si občanku.
A co se týká odkazovaného úsměvného historického dílka pana Daneše z roku 1950, tak to je bohužel dnes naprosto mimo. Asi jako vy.
@badaboom píše:
Další neinformovaný, co nezaznamenal překlasifikování covidu na SARS??
SARS = Severe Acute Respiratory Syndrome
je to popis problému, který virus způsobuje. Proto SARS.
Příspěvek upraven 08.03.20 v 18:26
@Ivana 85 kde jsi to četla? Já jen viděla na fb jeho mamku, ta si karanténu užívá (no jo, říkejte mi Sherlock Holmes
)
@badaboom píše:
Další neinformovaný, co nezaznamenal překlasifikování covidu na SARS??
Takže opět bez zdroje, tak nic neberu to v potaz.. Díky, že si opět nezklamal.. ![]()
@Kolarkaa píše:
My Itálii (severní) máme zaplacenou na červenec a nejspíš budeme rušit..
My už jsme Itálii přeobjednali na září. Ale Rakousko máme na červen a to přeobjednat nešlo, tak uvidíme jestli vůbec pojedeme ![]()
@ka2ka píše:
vždyt se tu netestuje, testujou hlavně okruh lidí kolem nakažených a pár okolo
Vemte si, jak dopadly ty dvě cizinky, když se objevily v Brně v nemocnici s tím, že jsou asi nakažené. Nakonec to vzdaly a odjely do Prahy. ![]()
@vbarav píše:![]()
Noo. Tak jsem šla. Poslouchat se musí holka. Tady dává samé rozkazy. Ja ho radši poslechnu. ![]()