Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@chelsinka1988 píše:
Okamzite volej 112 a nahlasit. Chces zpusobit epidemii? Na co cekas? Max podstoupi 2 tydenni karantenu. Ale uz volej!!!
Prosím tě, inkubační doba je 1-2 týdny, tohle je déle. Tak zase nejancit. V klidu bych zavolala. Zrovna před chvílí jsem četla o takovém páru u nás, kterému vzali krev a nechali je v domácí karantene.
@vokishka píše:
Prosím tě, inkubační doba je 1-2 týdny, tohle je déle. Tak zase nejancit. V klidu bych zavolala. Zrovna před chvílí jsem četla o takovém páru u nás, kterému vzali krev a nechali je v domácí karantene.
I tri tydny muze byt. Myslim ze se ta bemoc neridi presne podle tabulek. Proste mi prijde racionalnejsi zvednout telefon nez vzit tel a psat tady. To se na me jako nezlob. Samozrejme nechci, aby te pani rodice byli nemocni. Jen at se ne haji otestovat. Ale at uz neco dela a neceka a nezvazuje jestli ano nebo ne. Proto jsem to takle napsala. Cim hned tim lip.
@SAJ píše:
A nezapomeň, cestou k telefonu zastřel každého, kdo ti stojí v cestě!
Usmívejte se všichni, screeny téhle diskuze budou do pár dní na zpravodajských serverech! Nakažený zavolal na infolinku díky radám na emiminu.
(Sorry, nedalo mi to. Odlehčuji situaci.
)
@MrsNorris píše:
Usmívejte se všichni, screeny téhle diskuze budou do pár dní na zpravodajských serverech! Nakažený zavolal na infolinku díky radám na emiminu.(Sorry, nedalo mi to. Odlehčuji situaci.)
Tak at ![]()
@MrsNorris píše:
Usmívejte se všichni, screeny téhle diskuze budou do pár dní na zpravodajských serverech! Nakažený zavolal na infolinku díky radám na emiminu.(Sorry, nedalo mi to. Odlehčuji situaci.)
„Ani u šestého čínského turisty, kterého převezli záchranáři v úterý dopoledne do nemocnice Na Bulovce, se koronavirus nepotvrdil“
@magion píše:
„Ani u šestého čínského turisty, kterého převezli záchranáři v úterý dopoledne do nemocnice Na Bulovce, se koronavirus nepotvrdil“
Super
Ale Nemecko myslim uz 4 ![]()
@chelsinka1988 píše:
Super
Ale Nemecko myslim uz 4
Spojitost s předchozími nebo nové jinde?
@magion píše:Údajně jsou všichni z jedné firmy.
Spojitost s předchozími nebo nové jinde?
@Anonymní píše:zakl.
Jo, ta rychlost je hodně neobvyklá.
Tady např. odhaduje výzkum vakcíny na měsíce, což je rychlé díky předchozímu výzkumu příbuzných kmenů
https://www.seznamzpravy.cz/…ketech-87496?…
Ten článek celkově stojí za přečtení.
@magion píše:
Ty záběry jsou tedy vesměs z jiného města. Prý je standard následující: žádné chlazení a hygiena, veškerý odpad na zemi (krev atd.) se omývá jen vodou, žádná dezinfekce, permanentně mokrá země (odtud wet market, mokrý trh). Válejí to zboží všude možně, sahají holýma rukama a ani si je nemyjí mýdlem (srovnávali s chudými místy ve Vietnamu, kde mají místní daleko lepší hyg návyku na trhu).Vše čerstvé, ale bez záruky původu, jak u zeleniny, tak u zvířat a masa. Horko, vlhkost, zakazníci i prodejci zboží ohmatávají nemytýma holýma rukama, běs. Prý je to běžné i v těch nejvíc nóbl městech.
Příspěvek upraven 28.01.20 v 21:31
děkuju
mě řekni, jak je možné v dnešní době a ještě v pokrokové Číně, že se tam chovaj jak ve středověku..ja to prostě nechápu, to tam nemaj nějaký kontroly? A ti lidi co to tam jí nemají svůj vlastní rozum? Třeba se situace zlepší, když jim teda někdo vysvětlí, proč ten virus tu je a co způsobují tímto chovanim..