Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Stovky odpůrců vládních restrikcí demonstrovaly o víkendu v Praze. Nebyl to první a zřejmě ani poslední protest odpůrců koronavirových opatření. Podobné demonstrace se ale konají po celém světě a většinou mají mnoho společného - účastníci nenosí roušky a nedodržují rozestupy. Demonstrace se konají po celém světě, nezřídka dochází k verbálním i fyzickým útokům a zatýkání. Němečtí vědci se pokusili zmapovat, zda protesty mohou urychlit šíření koronaviru, a zvýšit tak počet nakažených
Zakázku ministerstva vnitra na nákup antigenních testů pro školy prověřuje policie. Serveru SeznamZprávy to bez bližších podrobností potvrdil mluvčí Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) Jaroslav Ibehej. Tendrem na dodávku 3,6 milionu testů, který vyhrála společnost Tardigrad International Consulting, se kromě policie zabývá také antimonopolní úřad. O vysvětlení okolností zakázky vnitro žádá i ministerstvo financí.
@bertoldina píše:
Aha. To je poněkud nešikovné. Mohla by dost pomoci.
Mám v plánu přes kamaráda psychiatra, psychoterapeuta.
I když teda nevím, jestli mi bude sedět. Je strašně vyděšenej z covidu a vůbec nepobírá, že se nebojím ![]()
Ministr školství Plaga podle své mluvčí předpokládá, že ve středu po jednání s premiérem Babišem představí na TK změny v maturitách. Čas zatím neupřesnila.
@Lama Lama píše:
Kvedlali jsem vrátila do knihovny po jednom odehrání, ale to jsem tušila. Podobně dopadne i na Křídlech. TOkyo se taky neosvědčilo.
Teď nás baví Mysterium, to je fakt bezva. A bez dětí Watergate - se humanitně vzdělávám. Dovlekla jsem domu Zakázanou poušť. A švanda je i s The Mind - vlastně jen sada karet od jedné do stovky, ale fakt se u toho pobavíme…nalaďte své mysli
![]()
Mind máme. Dětský tým (naši +cizí) to jednou dal až do té dvanáctky nebo kolik to má levelů.
Na Mysterium kouknu ![]()
@Lama Lama
Mě odrazuje popis, ve kterém je slovo Dixit. Na ten sem ultramarná, žádná jiná hra mi nejde tak blbě ![]()
A ani mě moc neba.
Není to stejný styl?
@Baba píše:
Mám v plánu přes kamaráda psychiatra, psychoterapeuta.I když teda nevím, jestli mi bude sedět. Je strašně vyděšenej z covidu a vůbec nepobírá, že se nebojím
To bych spíš řekla, že nebude fungovat
Supervizor musí sednout, jinak to je o ničem. Občas se vyplatí obrátit se na nějakou výcvikovou nebo střešní organizaci, mívají kontakty podle lokalit a specializací.
@renap píše:
@mroe ty protilátky mě zajímají, je to takový záhadný. Já nemám žádný a nechytla jsem to. Úplně nejvíc jich mají dvě mladý který vůbec neví, že to prodělaly. Ockovana má malinko, ale má jenom jednu dávku. Jedna co to mela na jaře jich má víc, než ta co to měla se stejným průběhem na podzim. Je to zajímavý. Musí tam hrát nějakou roli i ta buněčná imunita. Já to hledala, to dělají akorát někde v Brně, a si to bude drahý. Asi nejvíc stejně záleží na aktuální situací organismu, imunitního systému.
No, u nas ma nejvic protilatek dcera, u ktere jsme chorobu v rijnu jen predpokladali, protoze byla celou dobu s nami ( protilatky jsem jim nechala nabrat asi pred tremi tydny). Nejmene dcera, ktera nam to domu prinesla a prubeh mela takovy bezny. Rozdil v radu.
A tchyne, ktera byla v dlouhodobem intimnim kontaktu deset dni v lednu, nema vubec zadne. Vsichni, ktere jsem zminila, meli PCR negativni ![]()
Logiku bych v tom nehledala, je to stejne nevyzpytatelne jako Covid sam.
@bertoldina píše:
To je důsledek té vítězné medicíny, o které píše @Baba.
Ano, taky.
@Alladina píše:
@My Melody
Tak média primárně nesděluji autentickou pravdu, to snad ani nejde, ale pouze danou událost interpretují. Taky záleží na kulturním, sociálním, politickém prostředí toho, kdo tu zprávu interpretuje.To tak bylo vždycky, nejenom v naší době masmédií.
Zkoušející učitelka: „Ocelové vzducholodě…
Kde jsi to četl? Deník Правда? Tak to musí být pravda!“
(Kdo neznáte, z filmu Pupendo)
Protoze nam media budou otriskvat dokola o makovice studie, kde ivermectin nefunguje, na vyvazeni info ze studii, kde ivermectin funguje. ![]()
Ivermectin ma antiviralni efekt na familii viru RNA a DNA.
Poznamka pod carou, antiviralni efekt funguje pocas prvni, viralni fazi covidu - vcasna ambulatorni lecba.
https://www.sciencedirect.com/…750021000445
„Use of ivermectin in the treatment of Covid-19: a pilot trial“
Příspěvek upraven 10.03.21 v 11:43
@Baba píše:
@Lama Lama
Mě odrazuje popis, ve kterém je slovo Dixit. Na ten sem ultramarná, žádná jiná hra mi nejde tak blbě
A ani mě moc neba.
Není to stejný styl?
Ty obrázky jsou dost podobného rázu. Ale pro mě je fajn, že tady odpadá ta slovní složka. Je to kooperačka, jeden duch a pět potencionálních vrahů. Duch napovídá těm ostatném pomocí těch obrázků, kde se ta vražda stala, kdo jí provedl a jakou vražednou zbraní. Je u toho prča. Si představ, že máš pomocí dixitových karet napovědět spoluhráčům, že vražda se odehrála ve stodole, pomocí vázy a udělala to pošťák. ![]()
Pak nás ještě bavil Junk Art.
Příspěvek upraven 10.03.21 v 11:44
Prezident Miloš Zeman bude chtít po premiérovi Andreji Babišovi odvolání ministra Jana Blatného a ředitelky SÚKL Ireny Storové. Vadí mu jejich postoj k ruské vakcíně. Chce i konec Tomáše Petříčka
Co to tam teď jede na liště na čt24
Zeman chce po Babišovi odvolání Blatného a ředitelky súkl. Kvůli jejich postoji ke Sputniku. Dědek se už úplně zbláznil.