Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ivermektin pacientům nepodáme. Nechceme je poškodit, říká lékař: https://www.seznamzpravy.cz/…lekar-146334
A ne, a ne, a ne! Nepodám, nemám studii, nevěřím, je to moc jednoduché, raději ať chcípnou! A co se zkusit zeptat samotných pacientů, jestli to risknou? Je to konec konců jejích život, takže pokud je nějaká naděje na vyléčení, tak by si to měli rozhodnout oni, a ne skeptik doktor! ![]()
Ono z takových léků moc nekápne a za jejích předpisování žádný lékařský kongres na Seychelách nebude… ![]()
@Burj Chalifa píše:
takových lidí s komplikacemi mi není lito, to je karma jejich životosprávy. Vyžrat se do jateční váhy vepře a vypěstovat si životním stylem polymorbiditu, která ho může stát při setkání s Covidem život, to je každého odpovědnost. Manipulovat na lůžku s mastodontem, to musí být pěkná zátěž. Silně obézní lidé mají mít prioritu při očkování, normálně na..kakat.
Jenomže takovýhle lidi tvoří dle přednosty FN Ostrava minimálně 70% hospitalizovaných. Kvůli takovým lidem je dalších 10 a půl milionu lidí zavřených doma a nemůže ani na procházku mimo obec. Takovýhle lidi, co si navíc za svoji obezitu mohou sami, nás tady v podstatě šikanujou.
@malina83 píše:
Stovky odpůrců vládních restrikcí demonstrovaly o víkendu v Praze. Nebyl to první a zřejmě ani poslední protest odpůrců koronavirových opatření. Podobné demonstrace se ale konají po celém světě a většinou mají mnoho společného - účastníci nenosí roušky a nedodržují rozestupy. Demonstrace se konají po celém světě, nezřídka dochází k verbálním i fyzickým útokům a zatýkání. Němečtí vědci se pokusili zmapovat, zda protesty mohou urychlit šíření koronaviru, a zvýšit tak počet nakaženýchhttps://www.blesk.cz/…i-vedci.html
Ze demonstruji je dobre, ze nenosi rousky a nedodrzuji rozestupy, je blbe. Ano, demonstruje se po celem svete..
“Hluboce pohrdám těmi, kteří z vakcinace dělají politickou záležitost,” uvedl prezident republiky v rozhovoru
@renap píše:
Co to tam teď jede na liště na čt24Zeman chce po Babišovi odvolání Blatného a ředitelky súkl. Kvůli jejich postoji ke Sputniku. Dědek se už úplně zbláznil.
Já bych odvolal i Schillerovou! Kvůli tomu, že nezavedla alternativní měnu pro domácí platby - rubl, konvertibilní zlatý rubl pro mezinárodní platby a povinnost bank vydávat platební karty MIR!
![]()
@bertoldina píše:
To bych spíš řekla, že nebude fungovatSupervizor musí sednout, jinak to je o ničem. Občas se vyplatí obrátit se na nějakou výcvikovou nebo střešní organizaci, mívají kontakty podle lokalit a specializací.
Mám ho ráda, ale v tomhle se absolutně neshodnem. Ale lepší se to. Po roce, kdy byli sami doba jsme je vytáhli ven na procházku a další týden se už jim i nakýblovali domů ![]()
Možná sem to tady už psala. Nejdřív chtěl antigenní testy, ale potom, co sem mu připomněla pití ze společné flašky, to odvolal ![]()
@Baba píše:
Bojím se, že se to nastřádá a jednoho dne zlomí. Třeba ne, ale nějak to preventivně řešit začnu.
Hospic mám jen na půl úvazku, takhle mi to vyhovuje, možná bych si mohla přidat ještě něco jinýho. Kamarád má úvazků asi 5 a je spokojenej jak želva
Určitě děláš dobře, že to řešíš. Já znám lékaře, kteří jsou každý den jinde, někdy ve špitále na ambulanci, někdy operují, jeden den v týdnu mají soukromou ordinaci… je to určitě pestřejší a přijdeš do kontaktu zase s jinýma lidma.
Ruská vakcína Sputnik V se asi bude vyrábět i ve Španělsku - španělské ministerstvo zdravotnictví potvrdilo, že španělská agentura pro léčiva jedná s několika místními firmami o tom, zda pro to mají kapacitu. Žádná dohoda v této věci ale mezi Madridem a Moskvou zatím uzavřena nebyla, napsal dnes deník El País.
@Lama Lama píše:
Ty obrázky jsou dost podobného rázu. Ale pro mě je fajn, že tady odpadá ta slovní složka. Je to kooperačka, jeden duch a pět potencionálních vrahů. Duch napovídá těm ostatném pomocí těch obrázků, kde se ta vražda stala, kdo jí provedl a jakou vražednou zbraní. Je u toho prča. Si představ, že máš pomocí dixitových karet napovědět spoluhráčům, že vražda se odehrála ve stodole, pomocí vázy a udělala to pošťák.
Pak nás ještě bavil Junk Art.Příspěvek upraven 10.03.21 v 11:44
@jege píše:
Já bych odvolal i Schillerovou! Kvůli tomu, že nezavedla alternativní měnu pro domácí platby - rubl, konvertibilní zlatý rubl pro mezinárodní platby a povinnost bank vydávat platební karty MIR!![]()
A ve vládní kantýně určitě vaří málo pelmeně ![]()
Mňam. Ale dala bych si
.
Na stole je podle šéfa Ústředního krizového štábu Jana Hamáčka (ČSSD) i postupné rozvolňování. „Byl bych ale nerad, kdybychom si zopakovali Vánoce, kdy jsme si sice nakoupili dárky, ale spustila se nová epidemie. Budeme přistupovat opatrně. Logicky by prvně měla padat velká plošná nařízení, jako uzavírka okresů. Prioritou je vrátit alespoň část žáků a studentů do škol,“ podotkl.
@malina83 píše:
Brněnská laboratoř Elisabeth Pharmacon vyvinula PCR testy pro hromadné testování například ve firmách nebo ve školách. Testy podstupují společně uzavřené skupinky lidí například po 20, vyhodnocení odhalí, zda je ve skupině někdo s koronavirem nebo zda je ve skupině britská či jihoafrická mutace.
To zní zajímavě. Jsem zvědavá, jestli to někde vyzkouší.
@jege píše:
Ivermektin pacientům nepodáme. Nechceme je poškodit, říká lékař: https://www.seznamzpravy.cz/…lekar-146334A ne, a ne, a ne! Nepodám, nemám studii, nevěřím, je to moc jednoduché, raději ať chcípnou! A co se zkusit zeptat samotných pacientů, jestli to risknou? Je to konec konců jejích život, takže pokud je nějaká naděje na vyléčení, tak by si to měli rozhodnout oni, a ne skeptik doktor!
Ono z takových léků moc nekápne a za jejích předpisování žádný lékařský kongres na Seychelách nebude…
Chces vestbu z kristalove koule?
Media budou furt kolem dokola lidem vysvetlovat, ze ivermectin nefunguje, az tomu nakonec vsichni uveri. Tak proste funguje mozek, opakovane info se stava pravdou, nezavisle na tom, jestli to pravda je, nebo ne. ![]()
Bude se davat lek lidem na smrtelne posteli a aha, on nefunguje, ze covid ma dve faze, prvni viralni a druhou zapalovou - obranni reakci organizmu, kde uz vir v organizmu casto neni a pacienti umiraji na cytokinove poskozeni, je vedlejsi, to media nebudou citatelum vysvetlovat. Budou se delat studie, kde se nedodrzi doporucovane dovkovani, (jedna zrovna bezi), atd, tech moznosti je… ale porad budou lekari, kteri budou pokracovat a pacienty lecit VCAS a maji vysledky a jejich klinicke zkusenosti jim rikaji neco jiny…
no a to budou nakonec ti konspiracionisti a dusevne nemocni lekari, jednoduchy ![]()
Příspěvek upraven 10.03.21 v 12:07
Co od toho Sputniku ten senil očekává? Než to sem slavnostně dorazí, tak už budou očkovaní všichni 70 +,kteří chtějí a kteří jsou nejvíc ovlivnitelní, čili by jim bylo jedno, co se do nich píchne. Učitelelé a zdravotníci budou taky. Tak do koho to chce píchat? Jak daleko pak bude k tomu, že to bude povinné kdo nebude chtít, tak tomu těžce znepříjemní život? Aby to nezůstalo na skladě, když to Milouš vydupe.