Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26335
23.3.21 13:50

Dneska jsem dostala mail od vedení, že přednostní registrace pedagogů končí 28. 3., poté budou unikátní kódy už neplatné - kvůli tomu, že docházelo ke zneužití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.3.21 13:56
@MartinaIrena píše:
Je to divný no. Stáhli to úplně potichoučku bez jedinýho vysvětlení… A pak ti tady někdo bude vykládat, jak si blb.ci na e-pipi neumí vykládat ústavu. Když si z ní zákonodárci dělají trhací kalendář.

ale tak to přece není nic nového, že prakticky všechno, co vláda v nouzovém režimu vyhlásí, někdo jiný napadne… někdy úspěšně, někdy neúspěšně. jako zájmem vlády je, aby jim lidi zbytečně necourali sem a tam, takže pokud jim nějaký právník doporučí něco upravit dřív, než to upraví soud, tak se ani nedivím, pokud to proběhne v tichosti a vláda kolem toho nedělá zbytečný humbuk. protože pořád tady je ten zájem vlády, aby se jim lidi zbytečně nerozlejzali po republice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
23.3.21 13:56
@neumisa píše:
Dneska jsem dostala mail od vedení, že přednostní registrace pedagogů končí 28. 3., poté budou unikátní kódy už neplatné - kvůli tomu, že docházelo ke zneužití.

Já tmdel kodum dávám maximálně týden :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
23.3.21 13:58
@sagina píše:
ale tak to přece není nic nového, že prakticky všechno, co vláda v nouzovém režimu vyhlásí, někdo jiný napadne… někdy úspěšně, někdy neúspěšně. jako zájmem vlády je, aby jim lidi zbytečně necourali sem a tam, takže pokud jim nějaký právník doporučí něco upravit dřív, než to upraví soud, tak se ani nedivím, pokud to proběhne v tichosti a vláda kolem toho nedělá zbytečný humbuk. protože pořád tady je ten zájem vlády, aby se jim lidi zbytečně nerozlejzali po republice :nevim:

takže vyhlásím něo protiprávně, zjistím to, zneplatním to a dál se ale tvářím, že to platí a doufám, že na to moc lidí nepřijde… hmmm. dorbý, no. Co se třeba omluvit, přiznat chybu a požádat lidi, aby to i tak dorželi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 14:00

Tady toho magora jste slyšeli? Stačí ajkýkoli úšek z těch 3 hodin :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 14:02
@Lama Lama píše:
@Baba mám kod :mrgreen: :jazyk: zatím ho google nezná :lol:
:mrgreen:
Héééééj, já chci taky :cert:
Kde ho schrastím?
@Lama Lama píše:
takže vyhlásím něo protiprávně, zjistím to, zneplatním to a dál se ale tvářím, že to platí a doufám, že na to moc lidí nepřijde… hmmm. dorbý, no. Co se třeba omluvit, přiznat chybu a požádat lidi, aby to i tak dorželi?

Tohle v jejich způsobu myšelní není ani náznakem :roll:

No jo, holt to Západní Předmongolsko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.3.21 14:13
@Lama Lama píše:

ale tedy teď jsem si ten článek přečetla (uznávám, jenom tak narychlo, protože mě nezaujal), ale nepřišlo mi, že by vláda v tuto chvíli něco změnila :nevim: tam spíš jde o to, že pokud to někdo napadne, tak to v budoucnu může změnit soud, čili stále stejná písnička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
23.3.21 14:16
@neumisa píše:

Jako to je taková krávovina, ty kody. V reálu to má vypadat tak, že opravdu kod je víceméně jedntný pro celou nemocnici. Utajit. Není ani sparovaný s konkrétním indikujícím lékařem. Takže to bude kontrolovat nějaká administrativní síla v očkovacím centru, podle zprávy od lékařře, která nemusí být aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 14:19
@sagina píše:
ale tedy teď jsem si ten článek přečetla (uznávám, jenom tak narychlo, protože mě nezaujal), ale nepřišlo mi, že by vláda v tuto chvíli něco změnila :nevim: tam spíš jde o to, že pokud to někdo napadne, tak to v budoucnu může změnit soud, čili stále stejná písnička :nevim:

Hele, ale já to tam teď fakt nenašla a bylo to tam. Možná blbě hledám.

) pobytu ve vlastním rekreačním objektu, a to za podmínky současného pobytu pouze členů jedné domácnosti v takovém rekreačním objektu a případného pohybu těchto osob za účelem pobytu v přírodě nebo parcích a sportování na venkovních sportovištích,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
23.3.21 14:25

Tento odkaz jste tu měli?
https://archiv.ihned.cz/…uset-skoncit

Zrovna jsem se snažila rozpomenout na říjnové a listopadové sliby, jak se apelovalo na lidi a podnikatele, že se bude řešit jen zdraví a pak se to ekonomicky zúčtuje, až nebudeme v krizi. Hold je to všude stejný, slibuje se, slibuje a pak se několika potřebným něco rozdá, ale takovým nákladným způsobem, no a pak ta myšlenka potichu zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.3.21 14:33
@Baba píše:
Hele, ale já to tam teď fakt nenašla a bylo to tam. Možná blbě hledám.) pobytu ve vlastním rekreačním objektu, a to za podmínky současného pobytu pouze členů jedné domácnosti v takovém rekreačním objektu a případného pohybu těchto osob za účelem pobytu v přírodě nebo parcích a sportování na venkovních sportovištích,

tak ten zákaz cestování mezi chatou a domácností tam stále je :nevim: jak v tom vyhlášení k prvnímu březnu, tak k tomu od včerejška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 14:35
@sagina píše:
tak ten zákaz cestování mezi chatou a domácností tam stále je :nevim: jak v tom vyhlášení k prvnímu březnu, tak k tomu od včerejška.

No jo, máš recht, tak sem hledala blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37906
23.3.21 14:41

Pořád nechápu, co se tu děje, říká brněnský primář Rezek: https://www.novinky.cz/…zek-40354786

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
23.3.21 14:41
@Mango_Lassi píše:
Tady je výborná analýza výroků od Pollerta, kterou provedl JXD.

Z článku bych vypíchla nejvíc asi toto

Já nemám chuť léčit se u člověka, který nazývá pacienty „případy“, a pandemie pro něj je „nějaká viróza, na kterou zrovna umřely dva miliony lidí“. Nemám důvěru v lékaře, který nechce být na ulici rušen pohledem na lidi v rouškách, a myslím, že podobné jednání Etický kodex Komory svým členům zakazuje.

Doktor Pollert tedy tvrdí, že lockdown přispěl k úmrtnosti, ale neumí to doložit. Že se dívá kolem sebe, je v době virové infekce jistě hodně platné – škoda, že se jej novinář nezeptal, zda vidí viry. A jeho pochybnosti stran roušek – opravdu nechápe, že svět tady není kvůli němu, a že není důležité, zda chce, nebo nechce vidět roušky, ale to, aby lidé i on sám měli roušku, aby nenakazili lidi ve svém okolí? Rozlišuje ještě pan doktor, že není pupkem světa, a že užívání roušek se opravdu nemůže řídit jeho estetickým cítěním?

JXD jsem hltala zhruba před 25 lety v Reflexu. Měl takové neotřelé názory. Léta užívání drog se na něm podepsala a teď je mi už většinou jen k smíchu (případně k pláči). Takový chytrý celkem býval. Můj současný názor na něj tento článek jen potvrzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.3.21 14:45
@Purple Rain píše:
JXD jsem hltala zhruba před 25 lety v Reflexu. Měl takové neotřelé názory. Léta užívání drog se na něm podepsala a teď je mi už většinou jen k smíchu (případně k pláči). Takový chytrý celkem býval. Můj současný názor na něj tento článek jen potvrzuje.

Naopak. Poté, co odešel z Reflexu, píše, celkem pricetne. Náhodou má to dobře vyargumentováno. V názoru na ty pseudo doktory souhlasím, pro mě jsou v rovině Pekové, Elekové apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí