Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@malina83 píše:
Ministr vnitra Jan Hamáček po konzultaci s resortem zdravotnictví nevyhověl žádosti o považování Prahy, Prahy-západ a Prahy-východ za jeden okres pro účely opatření.
@malina83 píše:
Zákaz cest na chaty a chalupy v jiném okrese? Právnička: Vláda to musí řádně odůvodnit
https://www.blesk.cz/…uvodnit.html
Proč o tomhle píše zrovna Blesk? To vobšlehli nebo jsou jediní, které to aspoň trochu zajímá?
@Katuskka píše:
Ano, pro chronicky nemocnéna idnes.cz psali, že by lékaři měli vyhodnotit, kdo má na očkování opravdu nárok a potom sami poslat pacientům kód do SMS. Ale tipuju, že každý to bude dělat podle sebe
To zase ale nevim, proc by to delal. To bude prochazet karty stovek lidí? A pulka vybranych třeba očkovat ani nebude chtít. Logičtější mi přijde, aby zajemce zavolal. Doktor koukne do karty a zhodnotí, jestli je to odpovidajici stav.
@malina83 píše:
Ministr vnitra Jan Hamáček po konzultaci s resortem zdravotnictví nevyhověl žádosti o považování Prahy, Prahy-západ a Prahy-východ za jeden okres pro účely opatření.
Pip pip pip oip pip pip pi!!!
@sakota píše:
Pip pip pip oip pip pip pi!!!
Tak Ostravě taky nevyhovel. A to tam jezdi z vedlejsiho okresu davy lidí do práce.
@Baba píše:
uz jin doslo jaka je to pitomost?
Nebo jim nekdo vysvetlil, ze zakaz nakladat s vlastnim majetkem je taky protiustavni?Uz mi pro ne dochazi spravna pojmenovani
Je to divný no. Stáhli to úplně potichoučku bez jedinýho vysvětlení… A pak ti tady někdo bude vykládat, jak si blb.ci na e-pipi neumí vykládat ústavu. Když si z ní zákonodárci dělají trhací kalendář.
@Hanney píše:
Včera říkal Rakušan, že prý si dokáže představit, že by lidé mohli na svou chalupu s negativním testem.Za chvíli nebudeme moct bez negativního testu ani vylézt s baráku.
To víš, je to kšeft jak hrom, ty testy. Zrovna jsem vedle psala, jak se pan Horáček a jemu podobní hezky pakují.
@Baba píše:
A miluju našeho primáře NCHŠla sem za ním kvůli strejdovi, docela mě uklidnil, že u těch starých lidí to může růst dost pomalu a kdyby strejda názor na operaci změnil, tak to udělá osobně
A ještě mě potěšil něčím jiným a když sem to přetlumočila Bambulínovi, tak se zeptal: kdy se rozvádíme?
Primář je teda postrach mediků i doktorůAle příjde mi, že to spíš zkouší a když se někdo nedá, tak je v klidu.
No nic, Bambulína si nechám
Příspěvek upraven 23.03.21 v 12:47
@MartinaIrena píše:
Je to divný no. Stáhli to úplně potichoučku bez jedinýho vysvětlení… A pak ti tady někdo bude vykládat, jak si blb.ci na e-pipi neumí vykládat ústavu. Když si z ní zákonodárci dělají trhací kalendář.
Fakt zneužívají toho, že lidi se nezajímají. To je jak na jedný brigádě - svozový autobus nepřijede, budete tu přesčas. Všichni jen - jé, já nemůžu, já mám doma pejska, já dítě ve školce… ale nikdo nic neřekl. Na namachrovanýho managera sem vlítla já a jejda, autobus na parkovišti.
Kretén, takhle to zneužívat.
Ne že bych v té zneužívané pozici taky nebyla
Jak mi počítají ve špitále hodiny sem nepochopila a nikdy nepochopím. S polovičním úvazkem mi prudce narostl hodinový plat, tak nepochybuju, že to je slušný ojeb ![]()
U Bambulína jeden doktor udělal tóčo a pak jim dopláceli dsetítky tisíc - v odměnách.
@MartinaIrena píše:To je skvělá zpráva. V tom srabu, ve kterým strejda je.
Viď? ![]()
Je fajn, že nejspíše ještě čas na srovnání věcí bude. A že šance na to, že to nemusí být úplně krátký, taky je. Já vídám glioblastomy právě u těch mladších, a to jsou takový agresivní svině, že to viditelně vyroste i za týden ![]()
Ty starší lidi už po diagnoze nevídám, chodí na kontroly na onkologii a neurochirurgii. U nás končí po operaci zase jen ti mladší, kteří se nějaký čas po operaci zhorší.
Strejda včera řekl - je mi skoro osmdesát a měl sem hezkej život.
@MartinaIrena píše:
To víš, je to kšeft jak hrom, ty testy. Zrovna jsem vedle psala, jak se pan Horáček a jemu podobní hezky pakují.
Kterej Horáček?
@Hanney píše:![]()
Horáček univerzální jméno pro darebáka.
To není Babiš?
Haranty mám detašované u babi, přemýšlím, jestli se mi pro ně chce. V práci bych byla do 15 ![]()
@Baba píše:
To není Babiš?Haranty mám detašované u babi, přemýšlím, jestli se mi pro ně chce. V práci bych byla do 15
Babiš je unikátní darebák. Nenarušuj harmonogram ![]()