Koš na pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
4.10.05 21:19

vonave sacky do kose by mely byt bezne dostupne v grogerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.10.05 22:07

Ahoj,
my jsme pokakané plínky dávali zvlášť do igeliťáku (většinou takové ty igelitky z Globusu, Carrefouru a tak…těch je vždycky dost) a do koše na balkón. Tam si mohli smrdět :wink: , jak chtěly, jednou za pár dní se koš vynesl a bylo. Dokud Ondra kakal smažená vajíčka, tak byly v normálním koši s plínama - nezabalené, vynášelo se jednou denně (to byl koš tak akorát plný) a nesmrdělo nic…balit jsme začali hned se začátkem příkrmů :-)))
Nicméně ta pohoda, když už Ondra kaká do záchodu, na to se těšte!! :-)
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
5.10.05 06:10

Taky plínky skladujeme v igelitový tašce na balkoně :lol: , ale zatím jsme na míchaných vajíčkách, takže co bude dál.....
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.10.05 07:53

Ahojky,

Já ten koš mám, ale také si myslím, že kupovat ho teď asi nemá smysl, jelikož těch velkých plín už tam moc nedáš.

Když byl Mates menší, tak vydržel koš snad týden, naprosto odizoluje smrad, ale mně začala být velice protivná ta jejich vůně :roll:

Náplň kupuji také na internetu, to balení po čtyřech, vyplatilo se to.

Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
5.10.05 08:43

Ahojky:O)
My už jsme také na příkrmech, takže smrdíme (sem se to MY zrovna moc nehodí:O) docela obstojně :lol: Na pleny používáme normální koš s nadzvedávacím deklíkem, když je to jó nášup, tak občas plenu zabalím ještě do igeliťáku, ale jinak docela v pohodě. Když mám pocit, že je to cítit, tak do koše stříknu trochu osvěžovače vzduchu a je po zápachu :D
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.10.05 08:52

ahoj,
zatím problém nevoňavých plínek neřeším, ale do budoucna mě to také čeká, naštěstí mám popelnice kousek od baráku, tak než bych kupovala drahý koš na plenky, tak to raději několikrát za den rovnou šupnu do popelnice. Je mi jasné, ten kdo bydlí v paneláku v 7. patře nebude lítat s každou plínkou ven. Myslím , že plenka nějakou tu chvilku vydrží třeba na balkoně a stejně nejméně jedenkrát za den se jde i s mimi ven, tak proč jí nevzít rovnou sebou a vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.10.05 09:00

Ahoj holky, koš mám od narození a je to jedna z nejlepších věcí :) Malému bude rok, plenky má už ty větší a vynášíme tak jednou za týden a opravdu není nic cítit, jenom, když ho otevřu, ale to je asi normální. Nedokážu si představit, že bych s každou plenkou lítala na balkon :lol:
A ty náplně, mají ve většině obchodů s dět. věcičkama, já to kupuju přes net, protože je to levnější. Jo a nevim proč, by bylo pozdě, pokud vim tak většina dětiček nosí plenky tak do cca 2 let :lol:
Já bych ho koupila klidně znova a ta cena mi nepřipadá za ulehčení práce nijak strašná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.05 09:05

Mne taky pripada skvely.Mame ho v loznici a v noci je to pohoda jenom plinku vyhodit do vonaveho kose :D Kupovala jsem ho na internetu v nejake akci za 800 a 4 naplne za 550.Vynasime ho tak 2krat tydne.

• Citovat
  • Upravit
695
5.10.05 10:49

Improvizace

Ahoj, mame na plenky normalni kos a v nem igelitku. My ale kakame tak jednou,dvakrat za tyden, a proto v kosi vetsinou zustavaji jen pocurane plenky. Jednou tydne navic kos poradne umyju a navonim mou dlozenou vonavkou od tchyne :D
Jinak odlozene vonavky nevyhazuju, pouzivam je pri uklidu domacnosti do kyble s vodou na vonavou domacnost.
Nekde jsem dokonce cetla, ze jista pani vzdy pridava do kyble z vodou kapku parfemu od Diora, ale to mi prijde skoda :D :D
Jeste jsem chtela rict, ze mezi vyrobkami pro deti existuje spousta zbytecnych lakadel, zbytecne predrazenych.
Ten specialni kos za 1300 Kc se mi taky libil, ale kupovat kazdou chvili naplne za par stovek mi prislo hloupe, kdyz doma mame porad spostu igelitek z hypermarketu.
Cauky maminky, Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.11 16:14

koš na pleny

Prosím o radu,dostala jsem koš na pleny Sangenic (ten modrý),koupila náhradní kazetu.Igelit jsem z té kazety nejdřív výtáhla dvojmo,což nevím jestli bylo dobře,tak jsem to pak užízla a jednotlivě protáhla (zauzlované)těma zubama dolu,tak by to asi mělo být správně,ale když tam dávám ty plínky,tak se mi to vždy při druhé,nebo třetí celé roztočí a sesype do jednoho pytle, tím pádem to neni utěsněné.Kde dělám chybu?Zatím mám pocit,že to byl danajský dar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.8.11 21:59
Pajapot píše:
Prosím o radu,dostala jsem koš na pleny Sangenic (ten modrý),koupila náhradní kazetu.Igelit jsem z té kazety nejdřív výtáhla dvojmo,což nevím jestli bylo dobře,tak jsem to pak užízla a jednotlivě protáhla (zauzlované)těma zubama dolu,tak by to asi mělo být správně,ale když tam dávám ty plínky,tak se mi to vždy při druhé,nebo třetí celé roztočí a sesype do jednoho pytle, tím pádem to neni utěsněné.Kde dělám chybu?Zatím mám pocit,že to byl danajský dar :)

ja to delala tak, ze novou napln zauzlovala, vlozila, protahla temi umelohmotnymi zobacky pekne az dolu a pak teprve hodila plinu a zatocila, pac je ta plena tezka, tak jak visi, tak se nechtene i roztoci. Kdyz byla plenka lehka jen s ridkym bobem, tak mi to neudelala.

Jinak Sangeniky stoji ted kolem sesti sedmi stovek, naplne jsem dokonce v akci videla tri kusy za 299,– takze docela levne pouzivani a troufam si, ze tohle je vydobytek pro mimca jako hrom - teda pokud nekdo nepocita kazdou korunu…

ja vyuzila jeste ten stary zluty na prvni dceru pred osmi lety a jak…v byte velkem jak krava, kdy sem do kose musela pres 20m halu, tak Sangenic nasi loznici a prebalovacimu koutku slusel a vonel :palec:

• Citovat
  • Upravit
891
7.8.11 07:38

Tak já když koš vynesu a umyju tak dovnitř nastříkám deodorační spray do bot s antibakteriální přísadou a pak pěkně voní.

Jinak když tam dám jednu dvě plínky, tak se taky propadne, tam jde o to, že až se plíny dotknou spodku koše tak pak už není problém zamotat a neodmotá se to.
Malý má 21 měsíců a pořád ho využijeme. Nemám balkon a lítat ve s každou plínou se mi fakt nechce. Jinak s košem chodíme tak 1-2× za týden. Takže za mě to určitě není danajský dar. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.8.11 09:31

Za mne i maminky z eshopu mohu taky doporučit nejvíce prodávaný sangenic i sangenic plus, určitě pokud nemusíte počítat každou korunku je to dobrá věc.
Je pravda ,že někdy i dobře zabalená plenka v obyč koši smrdinkala tak, že se s ním hned muselo..v sangenicu nee.
A jedna vychytávky pro ¨majitelky sangenic plus - pro jednoho zákazníka jsem zkoušela do koše plus dát obyč kazetu a taky tam pasují :-) i když se s tím TT samo nechlubí, protože ty obyč kazety jsou levnější :-)
Hezký den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.8.11 11:27

Nejlepší návod, pokud máte balkon: šup tam kyblik s plínama. Já každou balím zvlášť do igeliťáku, tak ať si na balkonku pěkně „větrají“. Jinak mít doma určitě by nestačil obyč igeliťák. My už přikrmujeme, malá teda nějak extra nezavání, ale i když dám plínu do sáčku, tak to „píše“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.8.11 11:30
Kvikos píše:
Nejlepší návod, pokud máte balkon: šup tam kyblik s plínama. Já každou balím zvlášť do igeliťáku, tak ať si na balkonku pěkně „větrají“. Jinak mít doma určitě by nestačil obyč igeliťák. My už přikrmujeme, malá teda nějak extra nezavání, ale i když dám plínu do sáčku, tak to „píše“ :-D

V Pze jsem balkon mela u kuchyne, coz z prebalovaku v loznici znamenalo jit pres halu do kuchyne a na balkon, to bych si moc nepomohla…
Kamaradka mela pleny na balkone v panelaku do doby nez na ni prisla sousedka, ze jak foukne vitr, tak ma smrad z plen na balkone u kaficka. Kamaradka byla jeste dotcena, zvlast po tom, co jsem ji rikala, ze by mi taky vadil puch z cizich plen na mym balkone…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4