Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hele, na to asi neexistuje jednotny nazor, tisic lidi, tisic chuti. Treba na tu slavnou tymianovou mast tady pohledej a najdes x diskusi, nekdo rika ze to je placebo popropade ze na to nemaji spravne studie a buhvi co v te masti ve skutecnosti je
Ale mam i zname kteri na to nedaji dopustit a leci se jen tim… Mne osobne to skoro pripada jak TianDe nebo jakykoli jiny MLM typu Oriflame apod, sorry.
Mrkni se na slozeni, zas takova hitparada to neni.
Pouzivam radeji od Hadka, tam mi prijde slozeni ok.
My máme doma neustále Eucasol, Tymiánovou mast a 31 bylin… Eucasol si stříká manžel každý večer na polštář, tymiánovou mast máme jen na lepší dýchání při kašli a 31 bylin máme na bolesti hlavy, do aromadifuzéru a na beďary:-D Složení jsem nestudovala…nám stačí, že nám to funguje:-D
Mám tymiánovýbkrem pro lepší dýchání, krém a mořskou solí na suchou pleť u syna, tyhle dva kupují opakovaně. Zklamaná jsem byla z levandulového krému. Vyzkoušeli jsme i Eucasol, ale našli jsme jinou alternativu.
Ahojky já používám Just u dcery od novorozence, teď jí je 11 let, když na ní něco leze tak i naše paní doktorka se přiklání k bylinkám.
JUST a Oriflame, to je jak nebe a dudy. Za mě je tymianka, eucasol a 31 bylin nejlepší.
Tak Just to slozeni nema nijak zavratne. Nejak moc prirodni to neni.
Já si třeba myslím, ze zdraví je důležité a prevence ještě důležitější. V každé rodině by dnes měl být jeden “justak”, protože dneska jednal chce každý slevu (a když mi nějaká poradkyně slevu dá, tak jaktoze mi ji dává? Co z toho má? No jasne, úplně jiné benefity, a věřte mi, ty chcete taky, ne jen tu malou slevu) za mě dneska ideální možnost nakupovat si produkty sama, takže klidně mi napište (s dotazy poradím a vysvětlím) m.
Zdravím ![]()
Je tu prosím někdo, kdo se zabývá prodejem výrobků Just a Nahrin?
Děkuji 🙂
Dobrý den. Kosmetika JUST obsahuje parabeny a fragrances (voňavky. Viz info o produktu na webu. Není to na produktu samotném. Proč asi, když jsou to dvě nejčastěji alergizující substance. ´
Varovat vás může výrazná vůně a pokyn, že se to nemá mazat kolem očí. ![]()
Máte prosím zkušenosti s kosmetikou a produkty od Justu? Nestojí zrovna málo, stojí za to? Třeba i pro mimča? Slyšela jsem samou chválu třeba na tymiánovou mast, Eucasol a spoustu dalšího… Třeba ta tymiánka se dá prý využít i u miminek na bříško, při horečce atd… dřív jsem od nich měla nějaké dva tři krémy a byla jsem celkem spokojená.
Děkuji