Kosmetika do solárka

1
30.3.11 17:04

kosmetika do solárka

Ahojky chtěla bych se jen poradit … byla jsem asi 7krát v solárku ale zatím jsem nepoužila žádnou kosmetiku..porádíte mi podle čeho vybrat,která je podle vás dobrá a odzkoušená??Moc děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
30.3.11 17:32
emiminko píše:
Ahojky chtěla bych se jen poradit … byla jsem asi 7krát v solárku ale zatím jsem nepoužila žádnou kosmetiku..porádíte mi podle čeho vybrat,která je podle vás dobrá a odzkoušená??Moc děkuji :lol:

nejlépe se poradit přímo v solárku, kde kosmetiku i prodávají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.3.11 19:06

no, do solárka bych teda bez krému nevlezla 8-o .. Stejně jako motika bych se poradila přímo v solárku, krémy mívají kvalitní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 19:39

já jsem si do solárka koupila v dm nějaký máslo a celkem spokojenost , jen se to hůř rozmazává .V solárku bych si nikdy žádný krem nekoupila je to na jedno namazání a stojí asi 70 kč :roll:

• Citovat
  • Upravit
7257
30.3.11 19:51
žirafííí píše:
já jsem si do solárka koupila v dm nějaký máslo a celkem spokojenost , jen se to hůř rozmazává .V solárku bych si nikdy žádný krem nekoupila je to na jedno namazání a stojí asi 70 kč :roll:
mno s tím nesouhlasim :-P tady jsou solárka kde mají krémy o obsahu cca250ml a více tak max do 300kč a je to na hóóóóódně namazání :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
30.3.11 20:38

ZIRAFI A jaky jsi v tom DM koupila? ja pouzivam , ale jen na pusenu TANTASTIC ROYAL TANING LOTION LEVEL 3 SUNMAX TAN & CARE,, JSEM SPOKOJENA PUSENKA JAK BROSKVICKA ALE NA TO TELO JE TO MOC DRAHE NEKDY KOUPIM NEKDY NE,, ALE TO DM DO solarka bych rada vyzkousela kolik toho je a jak se to jmenuje a kolik kc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 20:41
motika píše:
žirafííí píše:
já jsem si do solárka koupila v dm nějaký máslo a celkem spokojenost , jen se to hůř rozmazává .V solárku bych si nikdy žádný krem nekoupila je to na jedno namazání a stojí asi 70 kč :roll:
mno s tím nesouhlasim :-P tady jsou solárka kde mají krémy o obsahu cca250ml a více tak max do 300kč a je to na hóóóóódně namazání :palec:

tak tp jo . no mě co vždycky nabízeli tak na jedno namazání za 70 a vice kč a to teda děkuju :roll:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
30.3.11 20:44
anomisisi píše:
ZIRAFI A jaky jsi v tom DM koupila? ja pouzivam , ale jen na pusenu TANTASTIC ROYAL TANING LOTION LEVEL 3 SUNMAX TAN & CARE,, JSEM SPOKOJENA PUSENKA JAK BROSKVICKA ALE NA TO TELO JE TO MOC DRAHE NEKDY KOUPIM NEKDY NE,, ALE TO DM DO solarka bych rada vyzkousela kolik toho je a jak se to jmenuje a kolik kc?

je to žlutá krabička-SUN DANCE,solariumbutter- hydratační máslo do solárko pro zesílení opálení,je toho 200 ml a za 99 kč. ale pozor kůže po tom moc nevoní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .jinak v DM krémů,olejíčku atd je navýběr celkem dost :wink:

• Citovat
  • Upravit
787
30.3.11 21:04

zirafiii to ti MOOC dekuji za typ :-)0 zitra to tam pujdu omrknout co nabizi do solaria a ten tvuj vyzkousim 200 ml je dost :-)0 krasna cena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 22:05
anomisisi píše:
zirafiii to ti MOOC dekuji za typ :-)0 zitra to tam pujdu omrknout co nabizi do solaria a ten tvuj vyzkousim 200 ml je dost :-)0 krasna cena :-)

neni zač :wink: až tohle máslo dodělám zkusim zase jinej výrobek od DM :mrgreen:
celkově Dmko má dobré výrobky jak přes šampony,krémy atd a za dobrý ceny :palec:

• Citovat
  • Upravit
787
30.3.11 22:23

jj ja od nich beru kde co:-)) taky jsem spokojena ,, nekdy beru i tu baleu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.4.13 12:05

Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. Chci se trochu opálit před svatbou, abych nebyla jak ředil vápenky. Máte někdo dobré zkušenosti s konkrétními krémy či mléky? Budu chodit cca ob 2 dny do konce května, mám hodně světlou kůži.
Před první návštěvou solárka jsem se poradila s kožní a nechala si zkontrolovat znaménka. Říkala, že krátkodobě, pokud to nebudu přehánět, to nevadí. Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
16.4.13 12:26

Ahoj můžu doporučit kosmetiku Australian Gold, je sice dražší, ale je fakt dobrá :palec: Osobně jsem vyzkoušela, mají krémy i s faktorem a já už jiný nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí