Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky chtěla bych se jen poradit … byla jsem asi 7krát v solárku ale zatím jsem nepoužila žádnou kosmetiku..porádíte mi podle čeho vybrat,která je podle vás dobrá a odzkoušená??Moc děkuji ![]()
emiminko píše:
Ahojky chtěla bych se jen poradit … byla jsem asi 7krát v solárku ale zatím jsem nepoužila žádnou kosmetiku..porádíte mi podle čeho vybrat,která je podle vás dobrá a odzkoušená??Moc děkuji
nejlépe se poradit přímo v solárku, kde kosmetiku i prodávají ![]()
no, do solárka bych teda bez krému nevlezla
.. Stejně jako motika bych se poradila přímo v solárku, krémy mívají kvalitní ![]()
já jsem si do solárka koupila v dm nějaký máslo a celkem spokojenost , jen se to hůř rozmazává .V solárku bych si nikdy žádný krem nekoupila je to na jedno namazání a stojí asi 70 kč ![]()
žirafííí píše:mno s tím nesouhlasim
já jsem si do solárka koupila v dm nějaký máslo a celkem spokojenost , jen se to hůř rozmazává .V solárku bych si nikdy žádný krem nekoupila je to na jedno namazání a stojí asi 70 kč
ZIRAFI A jaky jsi v tom DM koupila? ja pouzivam , ale jen na pusenu TANTASTIC ROYAL TANING LOTION LEVEL 3 SUNMAX TAN & CARE,, JSEM SPOKOJENA PUSENKA JAK BROSKVICKA ALE NA TO TELO JE TO MOC DRAHE NEKDY KOUPIM NEKDY NE,, ALE TO DM DO solarka bych rada vyzkousela kolik toho je a jak se to jmenuje a kolik kc?
motika píše:žirafííí píše:mno s tím nesouhlasim
já jsem si do solárka koupila v dm nějaký máslo a celkem spokojenost , jen se to hůř rozmazává .V solárku bych si nikdy žádný krem nekoupila je to na jedno namazání a stojí asi 70 kčtady jsou solárka kde mají krémy o obsahu cca250ml a více tak max do 300kč a je to na hóóóóódně namazání
tak tp jo . no mě co vždycky nabízeli tak na jedno namazání za 70 a vice kč a to teda děkuju ![]()
anomisisi píše:
ZIRAFI A jaky jsi v tom DM koupila? ja pouzivam , ale jen na pusenu TANTASTIC ROYAL TANING LOTION LEVEL 3 SUNMAX TAN & CARE,, JSEM SPOKOJENA PUSENKA JAK BROSKVICKA ALE NA TO TELO JE TO MOC DRAHE NEKDY KOUPIM NEKDY NE,, ALE TO DM DO solarka bych rada vyzkousela kolik toho je a jak se to jmenuje a kolik kc?
je to žlutá krabička-SUN DANCE,solariumbutter- hydratační máslo do solárko pro zesílení opálení,je toho 200 ml a za 99 kč. ale pozor kůže po tom moc nevoní
.jinak v DM krémů,olejíčku atd je navýběr celkem dost ![]()
zirafiii to ti MOOC dekuji za typ
0 zitra to tam pujdu omrknout co nabizi do solaria a ten tvuj vyzkousim 200 ml je dost
0 krasna cena ![]()
anomisisi píše:
zirafiii to ti MOOC dekuji za typ0 zitra to tam pujdu omrknout co nabizi do solaria a ten tvuj vyzkousim 200 ml je dost
0 krasna cena
neni zač
až tohle máslo dodělám zkusim zase jinej výrobek od DM ![]()
celkově Dmko má dobré výrobky jak přes šampony,krémy atd a za dobrý ceny ![]()
jj ja od nich beru kde co:-)) taky jsem spokojena ,, nekdy beru i tu baleu ![]()
Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. Chci se trochu opálit před svatbou, abych nebyla jak ředil vápenky. Máte někdo dobré zkušenosti s konkrétními krémy či mléky? Budu chodit cca ob 2 dny do konce května, mám hodně světlou kůži.
Před první návštěvou solárka jsem se poradila s kožní a nechala si zkontrolovat znaménka. Říkala, že krátkodobě, pokud to nebudu přehánět, to nevadí. Díky za tipy.
Ahoj můžu doporučit kosmetiku Australian Gold, je sice dražší, ale je fakt dobrá
Osobně jsem vyzkoušela, mají krémy i s faktorem a já už jiný nepoužívám.