Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj
Jsem chlupatá jak opice- navíc černé chlupy.
Byla jste některá na laseru? pomohl? Nebo vyhozené prachy?
Zítra jdu, a čím víc čtu, tím mám pocit, že to není pravda a budu chlupatá jako opice dál a dál.
Chci mít hladké podpaží, nemuset se holit a nemít pupínky pokaždé po holení( na ty mi nezabíra lautr nic- jedine neholit)
Prosím o informace- hlavně ty kladné ![]()
Ještě dotaz- je za laser na podpaží 800 kč hodně? ( 1 ošetření)
Katka
Kamarádka taky byla, je tmavovláska, byla tuším 2×? Nebo 3×? ![]()
Cena je dobrá, ona platila víc ![]()
Samotná aplikace prý není nic hrozného, horší je to den, dva poté - prý první den nemohla dát ruce skoro k tělu ![]()
Taky si myslim, ze ti doporuci vic jak jednu navstevu a od svagrove vim, ze to opravdu funguje.
Cena je
neni prehnana
Já s tím počítám, že půjdu více krát- o tom žádná, spíše mi jde o to, aby to bylo k užitku- za 800 mám super boty pro jedno z dětí ![]()
Je to k uzitku. Svagrova dostala certifikat darkem od manzela a ted v tom zacali podnikat. Ona je tmavovlasa a opravdu si laser nemuze vynachvalit
Příspěvek upraven 17.03.11 v 14:40
No tak já budu doufat, že to zabere- pak bych pokračovala i na další partie
Já nebyla na laseru , ale na tomhle…http://www.artmed.cz/aurora-156/
A ne v podpaží ale třísla a za mě super......taky hlavně kvůli těm blbým pupínkům které se mi objevily hned 2. den po oholení a vypadalo to tak blbě že do plavek se stejně nedalo jít…muselo se to opakovat několikát.....takže to i dost stálo, ale nelituju.....
Tinare- myslis IPL? Z tveho odkazu mi to neslo hne zobrazit.
No já bych chtěla i bikiny a i všechno na prirození- krom nějakého trojuhelníku- nebo něco v tom smyslu, ale mám strach aby to vzalo i světlejší chlupy- dolu od pakorku mám svetlejší.
Já jdu na laserjablonec, tam maji SP dynamic
Jinak pupínky se mi dělají taky, prosím tě a kolikkrát jsi byla?
Katko, tak až budeš mít úspěch, dej vědět, dokopala bych se pak taky
. Nechala bych si to taky jako dar k něčemu
![]()
No do 10 dnu by melo být vidět- po laseru. Kdybych nepsala- pošli SZ ![]()
Cca 10krát v průběhu 2 let.....dala jsem si to ke kulatým narozkám…a je pravda, že světlé a jemné chlupy ta Aurora nebrala…zkusila jsem to na zádech kde mám takové místo a to nemělo žádný efekt…ale ty třísla jsou super…poprvé to vypadalo, že nic, protože ty chlupy rostly dál, ale postupně se zjemňovaly, až tam zůstalo jen pár a ty pokud jednou za půl roku narostou a já to oholím, tak žádné pupínky se nekonají…
ja chodim na tohle http://www.laserone.cz/…vala-epilace?…. a byla jsem uz asi 4 krat a ted jsem chodila i po 2 mes a zatim zadny zazrak deli mi podpozdi a trisla
Kamarádka byla tady a maximální spokojenost. Našetřím penízky a půjdu taky. Hlavně ta třísla
Ona je blondýnka, takže musela víckrát než brunetky, ale výsledek prý stojí za to!
Ka-tka…tak jak? Prosím zkušenosti sem. Chtěla bych to taky zkusit tak jestli mam jít taky tam nebo se mám poohlédnout po něčem jiném.
Díky Katka