Chlupy v podpaží - Laser

22315
17.3.11 13:34

Chlupy v podpaží- Laser

Ahoj

Jsem chlupatá jak opice- navíc černé chlupy.

Byla jste některá na laseru? pomohl? Nebo vyhozené prachy?

Zítra jdu, a čím víc čtu, tím mám pocit, že to není pravda a budu chlupatá jako opice dál a dál.

Chci mít hladké podpaží, nemuset se holit a nemít pupínky pokaždé po holení( na ty mi nezabíra lautr nic- jedine neholit)

Prosím o informace- hlavně ty kladné :mrgreen:
Ještě dotaz- je za laser na podpaží 800 kč hodně? ( 1 ošetření)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
17.3.11 13:59

Kamarádka taky byla, je tmavovláska, byla tuším 2×? Nebo 3×? :think:

Cena je dobrá, ona platila víc :wink:
Samotná aplikace prý není nic hrozného, horší je to den, dva poté - prý první den nemohla dát ruce skoro k tělu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
17.3.11 14:25

Taky si myslim, ze ti doporuci vic jak jednu navstevu a od svagrove vim, ze to opravdu funguje.
Cena je :palec: :palec: neni prehnana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.3.11 14:27

Já s tím počítám, že půjdu více krát- o tom žádná, spíše mi jde o to, aby to bylo k užitku- za 800 mám super boty pro jedno z dětí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
17.3.11 14:31

Je to k uzitku. Svagrova dostala certifikat darkem od manzela a ted v tom zacali podnikat. Ona je tmavovlasa a opravdu si laser nemuze vynachvalit

Příspěvek upraven 17.03.11 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.3.11 14:33

No tak já budu doufat, že to zabere- pak bych pokračovala i na další partie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
17.3.11 14:38

Já nebyla na laseru , ale na tomhle…http://www.artmed.cz/aurora-156/
A ne v podpaží ale třísla a za mě super......taky hlavně kvůli těm blbým pupínkům které se mi objevily hned 2. den po oholení a vypadalo to tak blbě že do plavek se stejně nedalo jít…muselo se to opakovat několikát.....takže to i dost stálo, ale nelituju.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.3.11 14:43

Tinare- myslis IPL? Z tveho odkazu mi to neslo hne zobrazit.

No já bych chtěla i bikiny a i všechno na prirození- krom nějakého trojuhelníku- nebo něco v tom smyslu, ale mám strach aby to vzalo i světlejší chlupy- dolu od pakorku mám svetlejší.

Já jdu na laserjablonec, tam maji SP dynamic

Jinak pupínky se mi dělají taky, prosím tě a kolikkrát jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.3.11 15:04

Katko, tak až budeš mít úspěch, dej vědět, dokopala bych se pak taky :wink: . Nechala bych si to taky jako dar k něčemu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.3.11 15:06

No do 10 dnu by melo být vidět- po laseru. Kdybych nepsala- pošli SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
17.3.11 15:06

Cca 10krát v průběhu 2 let.....dala jsem si to ke kulatým narozkám…a je pravda, že světlé a jemné chlupy ta Aurora nebrala…zkusila jsem to na zádech kde mám takové místo a to nemělo žádný efekt…ale ty třísla jsou super…poprvé to vypadalo, že nic, protože ty chlupy rostly dál, ale postupně se zjemňovaly, až tam zůstalo jen pár a ty pokud jednou za půl roku narostou a já to oholím, tak žádné pupínky se nekonají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.3.11 15:21

ja chodim na tohle http://www.laserone.cz/…vala-epilace?…. a byla jsem uz asi 4 krat a ted jsem chodila i po 2 mes a zatim zadny zazrak deli mi podpozdi a trisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.3.11 10:17

Kamarádka byla tady a maximální spokojenost. Našetřím penízky a půjdu taky. Hlavně ta třísla :wink: Ona je blondýnka, takže musela víckrát než brunetky, ale výsledek prý stojí za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
27.3.11 14:05

Ka-tka…tak jak? Prosím zkušenosti sem. Chtěla bych to taky zkusit tak jestli mam jít taky tam nebo se mám poohlédnout po něčem jiném.

Díky Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.3.11 14:48

Kaťulo, tak ty taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...