Kosmetika Manufaktura - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
abver
10.1.16 10:11

Manufakturu mám moc ráda, jako obvykle mě ježíšek obdaroval, tak používám krém na ruce meruňka a měla jsem z řady z Čern. moře tuším, ale ani jeden hodně nepromastí. Jestli mají nějakou řadu na hodně suchou kůži netuším. Mě víc na ruce pomáhá obyč. krém z lidlu s mandl. olejem, mám fest popraskané ruce a né se toho přes zimu zbavit. Ale na druhou stranu mám ložiska lupénky na loktech a koleni a tam mi těl. krém meruňka pomáhá. Každopádně bych chtěla celý obchod, když jdu kolem :)

• Citovat
  • Upravit
566
10.1.16 10:30

@Ver-Ab Já právě kolem něj šla v Olympii a vlezla jsem dovnitř…a chtěla bych taky celý obchod domů :mrgreen: Budu mít za chvíli narozky, tak je jasné, čím budu chtít být obdarována :mrgreen: Tak jen vybírám, co je od nich NEJ :D
S tou dětskou řadou jste mě překvapily :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.1.16 10:35
@Bonulinka píše:
@Irena64 Díky za upozornění. Chtěla jsem pro prcka koupit něco z té řady pro děti, ale raději tedy zůstanu věrna osvědčenému mandlovému oleji.
:palec: naprosty souhlas :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
10.1.16 10:36
@gaaabule píše:
@Ver-Ab Já právě kolem něj šla v Olympii a vlezla jsem dovnitř…a chtěla bych taky celý obchod domů :mrgreen: Budu mít za chvíli narozky, tak je jasné, čím budu chtít být obdarována :mrgreen: Tak jen vybírám, co je od nich NEJ :D
S tou dětskou řadou jste mě překvapily :? 8o

tahle kosmtika si na prirodni jen hraje, ja doporucim tohle
 www.hristina.cz

• Citovat
  • Upravit
598
10.1.16 10:40

Ahojky, mám sprcháč, šampon, a tělové mleko a je super, nádherně voní, vyhovuje prostě hodně dobré…:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
10.1.16 11:00

@gaaabule Manžel vždy ví čím mě potěší, už je to takovà tradice, balíček manuf.pod stromečkem :dance: Tak ať dobře vybereš :)

• Citovat
  • Upravit
abver
10.1.16 11:04

@KackaDoup tak za ty peníze by to tedy mělo být sakra přírodní. Díky za typ

• Citovat
  • Upravit
25324
10.1.16 12:24

Malýmu tedy kupujeme celou řadu Baby sensitive, a to od batolecího věku, a nikdy nic.
Já mám od nich zpevňující gel a sprchový peeling a spokojenost.
Chystám se na pleťový peeling.
Měla jsem i krém na ruce, ale bída, bída, byl strašně naparfémovaný, a vůbec se nevstřebal.
Zlatá měsíčková Indulona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.1.16 16:44

@KackaDoup Dík za tip. Nehledám čistě přírodní kosmetiku, už jsem nějaká skeptická či co, když někdo píše „jsem bio, jsem 100% natural“, už za vším vidím byznys. Pro mě důležité, že mi ta kosmetika bude vyhovovat, neolezu z ní, a když bude zčásti přírodní, bude to jen plus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.1.16 16:47

Právě se trochu obávám, jestli Manufaktura není jen krásně navoněná kosmetika s pěknými obaly a účinkem průměrným :think: :) Konkrétně bych chtěla něco fajnového na tělo, do vany, trochu se rozhýčkat :) Ještě mě zaujala kosmetika L'occitane - nemáte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.1.16 16:48

@KackaDoup Dá se ta Hristina sehnat, vyzkoušet někde v obchodech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.1.16 17:00

@gaaabule t onetusim, kupuji na netu…je uzasna

• Citovat
  • Upravit
566
10.1.16 17:04

@KackaDoup A může se zeptat, se kterými produkty máš konkrétně zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.1.16 17:08

@gaaabule sampon, uzasna intimni kosmetika…a zname si chvali prave veci pro miminka, proto jsme to sem dala. Protoze sama pouzivam jen prirodu tak a vyznam se ve slozeni.Mohu jen doporucit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
566
10.1.16 17:11

@KackaDoup Děkuji, koukám na jejich stránky a asi něco vyberu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat