Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
MiroslavHorynka: To je nehoráznost, proč otravujete v diskuzi se zcela jiným tématem? To dáte ten svůj inzerát do všech diskuzí na tomto serveru? To vám zabere aspoň den.
Janichka: My jsme koupili v obchodě takový kruh s křížem na sezení, je to stabilní a děti s něj nevypadnou, ale pro Elouše bych už chtěla něco, s čím ho naučím plavat a ta křidýlka mi přišla taková neohrabaná, možná pro starší děti.
Mimochodem, jak jste si udělala ty kreslené podpisy? Ten obojek je fakt moc pěkný.
@Damael A jak je starý? Já to moc nedokážu posoudit, neb holky se „učí“ plavat od 6m, ale tříletá je teď nadšená když má takového toho ježka okolo pasu a desku a splývá. Anebo jen desku a splývá nebo jezdí na zádech a desku pod hlavou a kope.
Eliášek má přes rok, tak ho chceme začít učit plavat postupně.. Vy učíte plavat dítě od půl roku? Jak to zvládá?
Letos měl syn klasické dětské plavky, pt už je bez plen. Ale loni jsme měli pro něj ty plenky do vody, dávala jsem je i do bazénů v ČR. Někde to vyloženě vyžadují, jinak nepustí dítě do bazénu.
@Damael My chodíme na kurzy - já bych jen eučila ani za nic, já sama moc plavat neumím ![]()
Danali: Já taky nejsem extra plavec, proto to chci naučit děti, aby nebyly takový střeva jako já.. Navíc u obou babiček jsou na zahradě bazénky a my máme za domem rybník, tak mi to přijde dost nebezpečné.
Ze zacatku jsem davala plinki, specialni do vody a pak uz plavky, vetsinou spodek… ![]()
My měli sebou plínkoplavky od Huggies a stejně jsme je nepoužili. Byl nahý ![]()