Koupání miminek v moři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
24.7.13 10:38

MiroslavHorynka: To je nehoráznost, proč otravujete v diskuzi se zcela jiným tématem? To dáte ten svůj inzerát do všech diskuzí na tomto serveru? To vám zabere aspoň den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.7.13 10:41

Rukavky Cherek ( s tema se nikdy nepotopi) a obyc plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.7.13 10:46

Janichka: My jsme koupili v obchodě takový kruh s křížem na sezení, je to stabilní a děti s něj nevypadnou, ale pro Elouše bych už chtěla něco, s čím ho naučím plavat a ta křidýlka mi přišla taková neohrabaná, možná pro starší děti.
Mimochodem, jak jste si udělala ty kreslené podpisy? Ten obojek je fakt moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
24.7.13 10:48

@Damael A jak je starý? Já to moc nedokážu posoudit, neb holky se „učí“ plavat od 6m, ale tříletá je teď nadšená když má takového toho ježka okolo pasu a desku a splývá. Anebo jen desku a splývá nebo jezdí na zádech a desku pod hlavou a kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.7.13 10:55

Eliášek má přes rok, tak ho chceme začít učit plavat postupně.. Vy učíte plavat dítě od půl roku? Jak to zvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.7.13 10:58

Letos měl syn klasické dětské plavky, pt už je bez plen. Ale loni jsme měli pro něj ty plenky do vody, dávala jsem je i do bazénů v ČR. Někde to vyloženě vyžadují, jinak nepustí dítě do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
24.7.13 10:59

@Damael My chodíme na kurzy - já bych jen eučila ani za nic, já sama moc plavat neumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.7.13 11:03

Danali: Já taky nejsem extra plavec, proto to chci naučit děti, aby nebyly takový střeva jako já.. Navíc u obou babiček jsou na zahradě bazénky a my máme za domem rybník, tak mi to přijde dost nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
24.7.13 11:33

Ze zacatku jsem davala plinki, specialni do vody a pak uz plavky, vetsinou spodek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
24.7.13 12:51

My měli sebou plínkoplavky od Huggies a stejně jsme je nepoužili. Byl nahý :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix