Koupání v rybníku při menstruaci

Anonymní
15.8.17 11:44

Koupání v rybníku při menstruaci

Dostala jsem menstruaci dříve, než jsem čekala, a máme planu jen k rybníku. Koupat se/nekoupat?
Bojím se infekce a také že me bude více bolet břicho ze studené vody.
Na druhou stranu bude těžké vodě odolat. Jake máte zkušenosti a názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
15.8.17 11:47

Když si vezmeš kalíšek nebo tampon a ihned po koupání vyměníš, tak v tom nevidím problém. Taky jsem to tak praktikovala. Břicho mě nebolelo, ale nemívala jsem dřív nikdy bolestivou menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
15.8.17 11:52

Ja jsem se vzdy koupala jako mládě. Nikdy jsem zadnej zanet nemela. Prvni a doufam ze posledni vloni z verejneho koupaliste. Byla jsem ale tehotna. Pokud na zanety trpis tak bych asi koupani ozelela, pokud ne tak bych se nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.8.17 11:53

Já osobně bych se určitě nekoupala, můžeš si tam zanést infekci. Za mě určitě ne, ještě k tomu v rybníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
15.8.17 12:01

Byla jsem nedávno v podobné situaci a navíc jsem měla s sebou děti, které do vody vlezly. Nekoupala jsem se, právě kvůli infekci, vím, že v tom rybníku byly i ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.8.17 12:04

Pokud by to šlo, raději bych trochu pozměnila plán a jela se vykoupat k řece. S rybníky mám „problémy“ i tak, zvlášť na konci srpna bývá kvalita vody šílená a osobně bych do něj už nejspíš nevlezla ani bez menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.8.17 12:04

Vždycky jsem se koupala v rybníku (a mám radši rybníky než bazény a koupaliště) i při ms a nikdy mi nic nebylo.. a ryby mi nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.17 12:46

Ja jsem zrovna u more, bohuzel momentalne take menstruuji, protoze jindy jsme moznost jet nemeli, ale s tampony je to bez problemu. Doporucuji Tampax s aplikatorem.

• Citovat
  • Upravit
19983
15.8.17 18:23

Dnes jsem byla na pisaku. Voda čistá a pokud vymenis po koupeli nevidím problém. Já ale nemám ráda veřejná koupaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí