Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Před Proluxem utíkej a neohlížej se, oškubali by Tě jako husu…
@Mrkvetka já bych ho snad asi ani nekoupila i jen kvůli těm prodávajícím.. ale jak je možné že můžou ještě nemovitosti nabízet?? co to je za bordel?? ![]()
Nechápu, jak může ještě zas*anej Prolux fungovat!? Obrali mě o dost peněz jen kvůli tomu, že jsem špatně četla jejich vychytanou smlouvu a podepsala ji… řešila jsem s právníkem a u soudu a bylo kolem toho hodně nepříjemností! PROLUXU SE VYHNI VELKÝM OBLOUKEM! Byly na ně podány i trestní oznámení, takže fakt ne. ![]()
Bohužel v našich zákonech jsou tak úžasné mezery, kličky a „nezaujatost“, že může Prolux vesele zprostředkovávat dál, první trestní oznámení na ně se táhnou od roku 2008. Dělala jsem realitní makléřku v době kdy byli na vzestupu a prodávající po podpisu jakékoliv smlouvy s nimi nešlo zachránit… U nakupujících si nejsem jistá. Navíc cenu Ti uvedou holou, bez daně a provize, o tu pak bude stejně navýšena…
@gwyneth To mě mrzí Gwyneth. Já bych po práci v realitce už zřejmě nevěřila ani jedné, je to jen dobrý byznys, jak z lidí tahat peníze… A v podstatě bez práce.
@Mrkvetka Díky…ale jak řekl právník,než něco podepíšete,hodně přemýšlejte! Chtěli po mě za nic skoro 80 tis.! Jen za to,že jsem u nich chtěla prodat pozemek,co měl hodnotu mnohokrát nižší a stejně jsem si ho prodala sama známýmu! Přesto mě vystavili fakturu za služby
Je mě z takových lidí zle ![]()
To chápu. Já jsem dřív realitkám věřila, nebo jsem spíš měla štěstí na ty serióznější. Pak jsem začala v jedné velmi seriózní, celostátní, pracovat. Vstupní školení klasika. Další už byly zaměřené na to, jak co nejlépe zmanipulovat lidi, kterou část smlouvy šikovně zakrýt propiskou nebo rukou, jak se ohánět fiktivním kupcem. Takže se Ti vůbec nedivím, žes naletěla. Je to velmi dobře propracovaná psychologie jak klientovi namluvit, že je pro něj makléř a realitka v podstatě jedinou možností a přitom si legálně nakapsovat. Vydržela jsem tam tři měsíce a stačilo. I smlouva pro makléře byla stavěná tak, že jeden maličký bod jí v podstatě celou zneplatnil. No a extra podepsaných pět let mlčenlivosti taky mluví za své ![]()
Ne, nekoupila bych tento dům jen proto, že ho nabízí Prolux. Mám zkušenost, z lidí dělají totální blbce a stát je v tom podporuje. Rychle pryč utíkat. Zkus se podívat, jestli ho nenabízí i jiná realitka. Ale předpokládám, že i kdyby jo, tak prodávájící ho nebuodu moci prodat, protože by na tom prodělali vše, co mají vzhledem k jejich smlouvě s proluxem. Je to pak neprodejné. Bože, chudáci. ![]()
právě proto se na to ptám jak to tam je nebo jak to fungje.
chjooo ono tak jako tak dneska kupovat byt.. :-/ to je úvazek na celý život.. ![]()
Zde jsou odkazy, kde si můžete přečíst vše o tom, co je PROLUX vlastně zač.
glaserova.blog.idnes.cz/c/267878/Prolux-Consulting-Intsro-dne-175-2012.html
http://glaserova.blog.idnes.cz/…-soudem.html
Pokud koupíte nemovitost od inzerenta PROLUXU, můžete ho tím přivést do velikých problémů. Navíc cena, za kterou je v inzerátech PROLUXU nemovitost nabícena NIKDY NENÍ CENA POŽADOVANÁ ZÁKAZNÍKEM! Zákazník většinou o tomto snížení ani neví.
Ahoj, mám na vás dotaz našla jsem nemovitost od společnosti Prolux.cz - nemovitost je hezká a za dobrou cenu, a ta cena je právě to co člověk zarazí - co když je tam něco špatně? Prosím kdo má zkušenosti s koupí nemovitosti od proluxu, dejte vědět. JEstli má cenu vůbec si lámat nad tím hlavu. Ptám se protože jsem našla, nějaké nekalé praktiky této společnosti, ale to bylo jen při prodeji. Tak jak je to s nákupem - stejnak nevím jesti bych od nich něco koupila, když vidím jak jednají s prodejci nemovitostí..