Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Myslim si, ze makler keca. kdyby byl druhy vazny zajemce, tak by to rezervoval. tlaci na vas. zazili jsme to taky, jen jsme teda odmitli dat rez. poplatek s tim, ze nam je jedno, ze nam byt někdo vyfoukne. no a najednou realitka obratila, netlacili na nas, snazili se a vazni zajemci najednou nebyli ![]()
rekni mu, ze to berete, a ze chcete další prohlídku, na tu si pozvete odborniky
Podle mě je to jen taktika makléře a snaha vás dotlačit ke koupi. Domluvila bych se s makléřem na další prohlídce se zedníkem, statikem, krovařem a kdoví kým ještě, aby dům zkoukli, jestli za to opravdu stojí. Pokud by byl jiný vážný zájemce, tak to vezme a složí rezervační poplatek. Zbytečně se neunáhlete, abyste toho jednou nelitovali.
Realiťákovi řekni, že máte vážný zájem a že se tam chcete jít podívat s odborníkem, pokud neví o nějaké levotě, nebude proti, domluv si rychle odborníky a když vše ok, tak hurá do toho ![]()
Ono podle fotky, co je na netu, co vypadá docela dobře, ale když si to lidé prohlédnout uvnitř, nejeden zájemce je asi překvapen. Asi to dost lidí zajímá, to ale neznamená, že nakonec to splní jejich očekávání. Já se hlavně cítím býti dotyčným makléřem manipulovaná a to se mi nelíbí.
Zakladatelko, jak to dopadlo? Vyjednáváni s realitkou je opravdu o ostrých loktech, nenechat se do ničeho natlačit, i když dům moc chcete. On to totiž makléř i pozná, kdo má zájem a pak to zkouší…samozřejmě stát se to může, že je jiný vážný zájemce, ale na druhou stranu, kdo by složil ze dne na den rezervační zálohu? Málokdo…držím palce!!!
My kupovali starší baráček před 3 měsíci a byl to vyloženě boj s makléřkou. Měli jsme tam zedníka a sami tam byli několikrát. Určitě vše zvažte!!! ![]()
Tak jsme dneska byli znovu podívat, se mnou přítelovi rodiče a strýček, který nám měl pomoct s financováním. Když to viděli, tak se zděsili, „skorotchán“ naznal, že popraskaný strop a rohy můžou znamenat narušenou statiku. Strejda byl vyloženě znechucen, že je to doslova „stará barabizna“, takže jdeme od toho. Byli tam s námi další lidé na prohlídku a jak vlezli dovnitř, tak se taky moc nadšeně netvářili. Z ulice to vypadá, docela nadějně, uvnitř každého čeká studená sprcha:(