Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Už teď před ním nemůžeš říct, co si myslíš, aniž by to neotočil proti tobě. Tím, že už má dira zkušenosti jak dopadaji vztahy se chce jistit, aby bylo vše podle jeho,…to nemá cenu.
Proč skončil vztah s matkou jeho syna víš?
@Ahep píše: Více
Až na to že zlatokopky na pocity nejedou a tohle by vůbec neřešili
![]()
To rozhodně není dobře. Jste na začátku a už se otáčí věci proti vám? Evidentně má zajeté koleje, které nechce nikterak měnit, raději mění partnerky. Domnívám se, že byste se raději měla zaměřit na jiné záležitosti, než je barák a hypotéka. A to, jestli takový vztah dokáže naplnit vaše očekávání?
Nějak mi to přijde celé nedomyslene. Rozhodli jste se s přítelem koupit si dům, ale ve výsledku si ho kupuje pouze on a ty se na tom nijak nepodilis. Druhá věc je ten nájem, máš spocitane na kolik tě to vyjde? Pokud nevíš, zda s partnerem budeš za 3 měsíce, tak to dává smysl. Ale pokud jste normálně fungující pár, tak tomu nerozumím a nedává mi to absolutně smysl. Představa, že platím další 3 roky prázdný byt, finančně se podilim na chodu domácnosti jinde a ještě si chci něco málo ušetřit je docela unreal.
Ten název diskuze je špatně, ty nekupuješ nic, to by byl jiný příběh. A když ho přepíše na syna z předešlého vztahu, tak pro vaše dítě, které možná ani nechce, určitě plánuje další nemovitost ![]()
Nejsi malinko na hlavičku a chytrá jako rádio Jerevan?
Ty zakladatelku snad znáš a víš, že pije a kouří? Pokud ne nechápu, kde bereš tu drzost na toto téma moralizovat a udílet komický, nesmyslný rady. A samozřejmě hrdinně pod anonymem.
Morální autority Tvýho typu jsou ze všeho nejlepší Milko ![]()
@Apolena05 píše: Více
Zato tvuj vyplod je na rozdil, od toho, na ktery reagujes, na výši, vid ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
No hlavně je to pravda.
Jestli je to, nebo není na výši, to je mi úplně jedno ![]()
Takze jsi na stejné urovni, jako anonymni, na kterou reagujes, fajn, uaradila ses sama.
Hlavně nejsem přechytralá moralistka, která všechno ví nejlíp, ačkoliv ve skutečnosti ví p..
A ty si dávej bacha, aby Ti neprdla cévka ![]()
Ne, ty jsi jen stejna jako ta anonymni, kterou tu tak poucujes.
Jo…leda tak podle Tvých měřítek „na výši“. ![]()
A to mě tak strašně mrzí, že z toho ani spát nebudu ![]()
Příspěvek upraven 06.04.25 v 11:28
@Anonymní píše: VíceŠla bych…ale šetřila bych si ty peníze.