Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak mi to nedalo a šla jsem se na ty Care podívat, je to datum výroby, pak jsem se ještě koukla na Tescácký co kupuju malýmu a tam je datum expirace, ale až v roce 07/2014, takže co výrobce to jiný údaj, někdo dává datum výroby někdo spotřeby
no tak asi jo, zkusila jsem je zatím dceři, tak uvidím, ale jsou fakt nějaký divný, vypadají nějak jetě, oproti těm co kupuju třeba v dmku, tyhle jsou takový celý zašedlý, jako kdyby tam ta fialová barva byla rozpitá po celé plínce
stejně si myslím že v tom něco bude když byly slevněné až na 159 kč ![]()
zuzka.mamka píše:
stejně si myslím že v tom něco bude když byly slevněné až na 159 kč
Nejspíš nějaká chyba při výrobě..Vytekla jim na to barva nebo tak něco…
no, ale jsi celkem statečná..plínky ti příjdou divné a dáš je malé na noc..aby se ti nevzbudila ráno s opruzeninama..
já bych to zkusila třeba přes den..
to bude asi fakt nějaká vadná série, hned jsem se dívala na ty naše a jsou bílé. Měly by to tam aspoň psát proč jsou zlevněné…ne?
kafemlejnek píše:
To určitě bude datum výroby i když to tam neni napsané.
Dámské hygienické potřeby maj také na sobě datum výroby a na obalu je i napsáno např.: Doporučujeme spotřebovat do 3.roků od data výroby.
Souhlas,nedalo mi to a zašla do skříně,kde mám syslí zásoby. Na Pampersech je datum a v té změní všech jazyků je napsáno i česky - spotřebujte do 3 let od data výroby. U Huggiesek je psán datum výroby i spotřeby,rozdíl je 2 roky. Tak zkus přečíst a třeba je to výroba ![]()
Hned bych vzala účtenku a hodila jim to na hlavu
.
Prošlé zboží se nesmí vůbec prodávat .
Dávají slevy na zboží protože za chvilku končí doba spotřeby . Tak aby se to stihlo prodat než to bude prošlé .
zuzka.mamka píše:
no tak asi jo, zkusila jsem je zatím dceři, tak uvidím, ale jsou fakt nějaký divný, vypadají nějak jetě, oproti těm co kupuju třeba v dmku, tyhle jsou takový celý zašedlý, jako kdyby tam ta fialová barva byla rozpitá po celé plínce
le takhle vypadají i naše premium care a to mam nakoupeno x balíků a všechny jsou stejný.
žirafííí píše:
Hned bych vzala účtenku a hodila jim to na hlavu.
Prošlé zboží se nesmí vůbec prodávat .
Dávají slevy na zboží protože za chvilku končí doba spotřeby . Tak aby se to stihlo prodat než to bude prošlé .
Jenže ono je tam napsáno datum výroby, ne spotřeby.
kafemlejnek píše:
To určitě bude datum výroby i když to tam neni napsané.
Dámské hygienické potřeby maj také na sobě datum výroby a na obalu je i napsáno např.: Doporučujeme spotřebovat do 3.roků od data výroby.
Přesně. Na plenkách je datum výroby a je tam stejná věta jako na podobném drogisitckém zboží - čili doporučujeme spotřebovat do tří let od data výroby uvedeném na obale.
maka29 píše:
to bude asi fakt nějaká vadná série, hned jsem se dívala na ty naše a jsou bílé. Měly by to tam aspoň psát proč jsou zlevněné…ne?
no právě, ty premium care co jsem měla byly všechny bíle, a na těch větších byly jen fialové proužky
mě z té fotky přijdou naprosto stejné jako jsem kupovala,celé fialové a bledé rozpité obrázky,mám pocit,že v menších velikostech byly bílé,od č.4 jsou fialové a dřív byly proužkované a byly na nich obrázky Elmo postaviček. ![]()
Vtirnu se s dotazem, na obalu je vyznacena expirace nebo datum vyroby nejak jsem to z toho nepochopila a taky ai rikam, jestli jsem nekoupila prosle plinky? ![]()
Haha a co se na plenách asi pokazí?
Papírový pleny se použitý na smetisti rozpadnou asi za 500 let, to je skutecnej ekołogickej problem, ne jako ta vymyslena debilita globalniho oteplovani.