Koupila jsem prošlé plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
5.1.12 20:23

Tak mi to nedalo a šla jsem se na ty Care podívat, je to datum výroby, pak jsem se ještě koukla na Tescácký co kupuju malýmu a tam je datum expirace, ale až v roce 07/2014, takže co výrobce to jiný údaj, někdo dává datum výroby někdo spotřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.1.12 20:24

no tak asi jo, zkusila jsem je zatím dceři, tak uvidím, ale jsou fakt nějaký divný, vypadají nějak jetě, oproti těm co kupuju třeba v dmku, tyhle jsou takový celý zašedlý, jako kdyby tam ta fialová barva byla rozpitá po celé plínce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.1.12 20:28

stejně si myslím že v tom něco bude když byly slevněné až na 159 kč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.1.12 20:30
zuzka.mamka píše:
stejně si myslím že v tom něco bude když byly slevněné až na 159 kč :nevim:

Nejspíš nějaká chyba při výrobě..Vytekla jim na to barva nebo tak něco…

• Citovat
  • Upravit
3959
5.1.12 20:32

no, ale jsi celkem statečná..plínky ti příjdou divné a dáš je malé na noc..aby se ti nevzbudila ráno s opruzeninama.. :roll: já bych to zkusila třeba přes den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.1.12 20:33

to bude asi fakt nějaká vadná série, hned jsem se dívala na ty naše a jsou bílé. Měly by to tam aspoň psát proč jsou zlevněné…ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
5.1.12 20:40
kafemlejnek píše:
To určitě bude datum výroby i když to tam neni napsané.
Dámské hygienické potřeby maj také na sobě datum výroby a na obalu je i napsáno např.: Doporučujeme spotřebovat do 3.roků od data výroby.

Souhlas,nedalo mi to a zašla do skříně,kde mám syslí zásoby. Na Pampersech je datum a v té změní všech jazyků je napsáno i česky - spotřebujte do 3 let od data výroby. U Huggiesek je psán datum výroby i spotřeby,rozdíl je 2 roky. Tak zkus přečíst a třeba je to výroba :lol:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
5.1.12 20:42

Hned bych vzala účtenku a hodila jim to na hlavu :zed: .
Prošlé zboží se nesmí vůbec prodávat .
Dávají slevy na zboží protože za chvilku končí doba spotřeby . Tak aby se to stihlo prodat než to bude prošlé .

• Citovat
  • Upravit
5463
5.1.12 20:43
zuzka.mamka píše:
no tak asi jo, zkusila jsem je zatím dceři, tak uvidím, ale jsou fakt nějaký divný, vypadají nějak jetě, oproti těm co kupuju třeba v dmku, tyhle jsou takový celý zašedlý, jako kdyby tam ta fialová barva byla rozpitá po celé plínce

le takhle vypadají i naše premium care a to mam nakoupeno x balíků a všechny jsou stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.1.12 20:44
žirafííí píše:
Hned bych vzala účtenku a hodila jim to na hlavu :zed: .
Prošlé zboží se nesmí vůbec prodávat .
Dávají slevy na zboží protože za chvilku končí doba spotřeby . Tak aby se to stihlo prodat než to bude prošlé .

Jenže ono je tam napsáno datum výroby, ne spotřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.1.12 20:49
kafemlejnek píše:
To určitě bude datum výroby i když to tam neni napsané.
Dámské hygienické potřeby maj také na sobě datum výroby a na obalu je i napsáno např.: Doporučujeme spotřebovat do 3.roků od data výroby.

Přesně. Na plenkách je datum výroby a je tam stejná věta jako na podobném drogisitckém zboží - čili doporučujeme spotřebovat do tří let od data výroby uvedeném na obale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.1.12 20:52
maka29 píše:
to bude asi fakt nějaká vadná série, hned jsem se dívala na ty naše a jsou bílé. Měly by to tam aspoň psát proč jsou zlevněné…ne?

no právě, ty premium care co jsem měla byly všechny bíle, a na těch větších byly jen fialové proužky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
5.1.12 23:40

mě z té fotky přijdou naprosto stejné jako jsem kupovala,celé fialové a bledé rozpité obrázky,mám pocit,že v menších velikostech byly bílé,od č.4 jsou fialové a dřív byly proužkované a byly na nich obrázky Elmo postaviček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
16.6.16 09:27

Vtirnu se s dotazem, na obalu je vyznacena expirace nebo datum vyroby nejak jsem to z toho nepochopila a taky ai rikam, jestli jsem nekoupila prosle plinky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21022
16.6.16 09:37

Haha a co se na plenách asi pokazí?

Papírový pleny se použitý na smetisti rozpadnou asi za 500 let, to je skutecnej ekołogickej problem, ne jako ta vymyslena debilita globalniho oteplovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí