Koupila jsem tajně ledničku bez vědomí muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alli_li
6.8.13 16:34
@Anonymní píše:
no, já vím no, ale me příjde nehygienické pít vodu i když balenou v petce a vytahovat to potom z potoka a bahnem :roll:, no epněz opravdu nemáme na rozhazování

Tak je fakt, ze tohle by mi nevadilo :-D ale lednicku na chate jsme meli taky byt malou ale byla tam - vozili jsme varena jidla a maso, takze byla potreba to dat do chladna.
Ale pamatuji ze u babicky na chate nebyla elektrina a taky slo zit po staru bez nove techniky :-D

• Citovat
  • Upravit
31594
6.8.13 16:36
@Anonymní píše:
no, já vím no, ale me příjde nehygienické pít vodu i když balenou v petce a vytahovat to potom z potoka a bahnem :roll:, no epněz opravdu nemáme na rozhazování

To znamená, že si budete teď muset třeba něco odepřít? Jaký dopad to bude mít na muže jako takového?
Tak doprčic snad víš, jestli si něco můžete dovolit a pak to muž přežije nebo si to dovolit nemůžete a dlouhodobě jsi nabourala domácí rozpočet, aniž by ses domluvilas mužem? Leze to z tebe jak z chlupatý deky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.13 16:36
@alli_li píše:
Tak je fakt, ze tohle by mi nevadilo :-D ale lednicku na chate jsme meli taky byt malou ale byla tam - vozili jsme varena jidla a maso, takze byla potreba to dat do chladna.
Ale pamatuji ze u babicky na chate nebyla elektrina a taky slo zit po staru bez nove techniky :-D

a maso fakt do bahna nedám, a při tehelch hciech mam strach i dkyž byt amrinovavé, že se zkazí :?

• Citovat
  • Upravit
1128
6.8.13 16:37

Bacha, aby si nekoupil z pomsty sekačku :). Ne, promiň za vtípek, lednice je snad důležitá věc, uvidíš že bude rád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.8.13 16:37

No tak se stalo, pokud nestála 5Otis. tak asi dobrý. Můžu se zeptat kollik si za ní dala?

• Citovat
  • Upravit
4961
6.8.13 16:38

Tobe to nejak blbne, to psaní, nebo nejaka novinka.Vy doma normálně lednici nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
6.8.13 16:38
@Anonymní píše:
a maso fakt do bahna nedám, a při tehelch hciech mam strach i dkyž byt amrinovavé, že se zkazí :?

Ja vim :-D prave pro to by to byl pro me argument na lednici.
My to u babi - to maso - davali do kopriv a do sklepa :-)

• Citovat
  • Upravit
29350
6.8.13 16:39
@Anonymní píše:
Ahojky holky, koupila jsem tajně ledničku na chatu a mám strach, že mě můj chlap asi docela dsot zabije! Vím, sem pitomá, enmám nic kupovat za jeho zády. Nevím, co kloudného mu mám dát za vysvětlení, co byste mu řekli vy!.
ANonym,, rpoto, protože sem chodí. Nepotřebuji aby to zjistil předem. :) :oops: :|

No, tak záleží na tom, jestli ta lednice byla potřebná nebo se ti jen nelíbil starý model a toužila jsi po hezčím kousku… a hlavně na tom, jestli na to máte dost peněz a nebudete muset do příští výplaty třít bídu s nouzí nebo to nebude chybět prostě někde jinde… lednička se dá pořídit za pár tisíc nebo taky za pár desítek tisíc… pokud vás to nijak finančně neohrozí, případně budete mít na splátky (pokud jsi ji neplatila hotově najednou) a na ostatní provozní výdaje, tak to zase tak žhavé nebude… i když koupi ledničky bych i já s manželem náležitě probrala předem… to není věc za tisícovku, co si můžu koupit třeba každý týden, když chci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.13 16:40
@Jůlinka T. píše:
Tobe to nejak blbne, to psaní, nebo nejaka novinka.Vy doma normálně lednici nemáte?

Doma lednici máme, ale na chatě ne. Lednice stála skoro 5 000. Tak neco odepřít si budeme muset, ale pořád máme zhruba 8000 na jídlo na mesíc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.13 16:41
@Regina Hero píše:
No, tak záleží na tom, jestli ta lednice byla potřebná nebo se ti jen nelíbil starý model a toužila jsi po hezčím kousku… a hlavně na tom, jestli na to máte dost peněz a nebudete muset do příští výplaty třít bídu s nouzí nebo to nebude chybět prostě někde jinde… lednička se dá pořídit za pár tisíc nebo taky za pár desítek tisíc… pokud vás to nijak finančně neohrozí, případně budete mít na splátky (pokud jsi ji neplatila hotově najednou) a na ostatní provozní výdaje, tak to zase tak žhavé nebude… i když koupi ledničky bych i já s manželem náležitě probrala předem… to není věc za tisícovku, co si můžu koupit třeba každý týden, když chci… :nevim:

no půjčila jsem si polovičku do mé maminky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.13 16:41
@alli_li píše:
Ja vim :-D prave pro to by to byl pro me argument na lednici.
My to u babi - to maso - davali do kopriv a do sklepa :-)

sklep nemáme na chatě :D, ten mlj šikovný chlap zrušil :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
6.8.13 16:42

Teď mě napadlo, proč jsi nekoupila na chatu ledničku z frcu, nebo na inzerát? to bývají i zadarmo, jen že ji odvezeš :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
6.8.13 16:42
@Anonymní píše:
Doma lednici máme, ale na chatě ne. Lednice stála skoro 5 000. Tak neco odepřít si budeme muset, ale pořád máme zhruba 8000 na jídlo na mesíc.
@Anonymní píše:
no půjčila jsem si polovičku do mé maminky ;)

tak to by můj řval jak lev :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5473
6.8.13 16:43

Já ten dotaz nějak nechápu, teda jeho smysl. Buď máš rozum a byť nemáte na rozhazování, koupilas nějakou levnější a víš, že s mírným omezením to finančně zvládnete, nebo rozum nemáš a koupě lednice vás povede do chřtánu exekutorům a to se pak připrav na výprask :mrgreen:. Přechovávat maso a jiné potraviny bez lednice je hnus i bez těch veder, tak teoreticky je to dobrý krok. Pokud se nedokážete domluvit na tak jednoduché věci, jako je koupě lednice, tak máte asi komunikační problém. No, budu ti držet palce, abys to oznámení příteli přežila bez úhony :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.13 16:43
@Jasněnkaa píše:
tak to by můj řval jak lev :mrgreen:

no z inzerátu, ale ja ji potřebuji ntuně do pátka mít :lol: na chatě :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný