Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kup mu do lednice nějaké oblíbené pivko, nalož maso a hotovo…já bych teda takové investice s chlapem probrala ale co už, stalo se…
Tak ja jediny co jsem koupila „bez manzela“ byl vysavac za 900 - ale stejne mu to bylo. putna protoze on nevysava
takze to bylo spis tak jako kdyz si on koupi prut na ryby za 1500 ![]()
@Anonymní píše:
co jsem koukala tak nee, ale nevím
tak teda „hodně štěstí“ ![]()
Já se tedy radím s manželem, i když bídu s nouzí doma nemáme. Prostě mi to přijde fér. Peníze jsou společné, tak by se společně mělo i rozhodovat o pořízení takovýchto věcí. Nevím, jak často jezdíte na chalupu, jestli by to nevyřešila opravdu nějaká stará. Nejlépe darovaná
No ale teď už asi nic nezmůžeš. To bylo náhlé hnutí mysli nebo jsi to plánovala dopředu?
Jaj já toho tajně koupila
zrovna se chystám si tento týden tajně koupit koberec, no jakože po koupi už tajný nebude, ale bude tu, chlap to obkecá ale hlavně že tu bude
na podzim plánuju akci nový obyvák, objednám novou stěnu a mu oznámím kdy si má vzít volno v práci a bude malovat
čekat na mého muž pro kterého je vše v domácnosti zbytečnost tak nemáme dodnes ani pračku ani gauč a spíme na nafukovací matraci dodnes
když se dělal dceři pokojíček tak věděl že se bude něco dít ale že to bude taková změna a kromě postele koupím koberec, knihovnu, skříň atd. to netušil
no keců milion ale pak chodil a nemohl se na to vynadívat jak to je hezký ![]()
@Regina Hero píše:
tak ještě je otázka, jestli ti prodavač i s tou slevou nevnutil něco, co se dá sehnat za méně peněz… to bych asi na manželově místě radostí neskákala…
nj, to je fakt ![]()
Zakladatelko co to máš za ledničku, myslím přesný typ ![]()
@Jasněnkaa píše:
nj, to je faktZakladatelko co to máš za ledničku, myslím přesný typ
no co nadelas vid
Příspěvek upraven 06.08.13 v 17:21
**
tak to nevímvím, že je to gorenka s tím mrazackem nahoře
A jak velká?
Příspěvek upraven 06.08.13 v 17:20
Tak trebas bude chvili mrmlat ale pak ho to prejde a bude rad ze ji tam mate ![]()
Tak se zase zanonymni… teda jestli to jde, já jsem ten můj komentář umazala…
@Regina Hero píše:
A jak velká?
no nevím jako takto, vypada asi jako tahle http://lednice.heureka.cz/…e-rf-4205-w/ a rpavdepodobne je to i ona ![]()
Tak máš snad účtenku, ne? Tam by mělo být napsané, co je to za model.
Příspěvek upraven 06.08.13 v 17:23
@vendulaaa píše:
@tumpach tak máš snad účtenku, ne? Tam by mělo být napsané, co je to za model.
Příspěvek upraven 06.08.13 v 17:24
@vendulaaa píše:
@tumpach tak máš snad účtenku, ne? Tam by mělo být napsané, co je to za model.
no ale na tom to není napsané
co jsem koukala tak nee, ale nevím