Koupit ještě kočár pro téměř dvouletého?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
1.8.14 14:17

No to musíš posoudit sama. Malý budou tři, ale hodně vozíme tátovi balíčky s prací, takže když jedeme kolem oběda, beru golfky kvůli spaní. Stejně tak na větší nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.8.14 14:18

Dcera ma rok a pul a ted kupuju lehkej sportak.
A urcite ho vyuzijeme.
Holka samozrejme chodi, ale na nakup bez kocaru fakt neee, to bych jim tam jen skladala regaly :lol:
A jsme hodne pres den pryc, obedvame v terenu, takze v kocarku spi.
Bez nej to fakt nejde.
Ale zalezi jaky mate rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
1.8.14 14:19

To je o decku…nase je veska lina, vozila se do 2,5let a skoncila jen proto, ze se narodila mladsi…ted si ji ve 2 a 3/4 letech brala na prazdniny i babi s kocarek a jak se do nej cpala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.8.14 14:29

@Ily já bych tedy dvouleté dítě už v kočárku nevozila :nevim: to je to samé jako s dudlikem. Prostě sebrat a hotovo. Ty děti, co se rady vozí, se budou chtít vozit tak dlouho, dokud ten kočár prostě bude k dispozici. Však ony ty děti budou tapat, když ten kočár prostě nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.8.14 14:36

@krtek7489
Tak to bych chtěla vidět jak dvouleté dítě zvládne několikahodinový výlet bez kočárku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.8.14 14:38
@anairda píše:
@krtek7489
Tak to bych chtěla vidět jak dvouleté dítě zvládne několikahodinový výlet bez kočárku… :nevim:

když člověk chce, tak se to zvládnout dá… a docela v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
323
1.8.14 14:40
@anairda píše:
@krtek7489
Tak to bych chtěla vidět jak dvouleté dítě zvládne několikahodinový výlet bez kočárku… :nevim:

zvládne ho i 20 měsíční :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.8.14 14:40

@lucenka
No ale jak? Půjdu rychlostí krok za 10 minut s protivným, unaveným a uřvaným děckem? Já si to neumím v praxi vůbec představit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.8.14 14:41

@krtek7489 Tak zase když chci jít někam dál pěšky tak nevím jestli dvouleťák zvládne jít nějaké dlouhé vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841

A to dite premluvis jak k tomu, aby chtelo? 8o
Ja chci, dite ne, tak ho potahnu na zadech a vecer padnu…

@lucenka píše:
když člověk chce, tak se to zvládnout dá… a docela v pohodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
@anairda píše:
@lucenka
No ale jak? Půjdu rychlostí krok za 10 minut s protivným, unaveným a uřvaným děckem? Já si to neumím v praxi vůbec představit. :mrgreen:

I tak :lol: A pak ho naložím do Manducy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.8.14 14:42
@anairda píše:
@lucenka
No ale jak? Půjdu rychlostí krok za 10 minut s protivným, unaveným a uřvaným děckem? Já si to neumím v praxi vůbec představit. :mrgreen:

Přesně tak já bych na to nervy teda neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.8.14 14:42
@anairda píše:
@krtek7489

Naprosto v pohodě, když to zvládne naše 18 měsíční ;) :mrgreen: samozřejmě se nejedná o vytrvalostní pochod na 50 km, ale nekolikahodhodinovy pohodový výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.8.14 14:43

Tak já kluka nijak nemusela přemlouvat. Prostě jsme ráno sedli na vlak a jeli někam na výlet (ve 20 měsících v pohodě ušel 5 km a netrvalo mu to celý den).

• Citovat
  • Upravit
12717
1.8.14 14:44

@lucenka chodíme několikrát do týdne do města, přes les a pole na nákup, k rodičům, k lékaři apod. je to asi 6-7km tam a pak to samé zpátky. Většinou je to skoro na celý den, u rodičů malej ještě běhá, po obědě jde spát. A představa, že já půjdu víc jak 10km s 2 letým dítětem, obložená taškami s nákupem…
Podobně děláme i výlety na celý den…
Klidně cestu tam ujde, pak třeba odpočinek kousek jede a pak zase jde.

Takže říkám, že se musí rozhodovat o kočáře podle toho jak se chodí a co je dítě schopné. když jedu do města autem, tak kočár třeba vůbec neberu.