Koupit pejska hned po smrti prvního?

722
17.1.12 07:48

koupit pejska hned po smrti prvního?

ahojky potřebavala bych prosím poradit pokud to bude možné..umřel nám pejsek (čivava) je to hodně čerstvé jsme z toho zdrceni…dcerka (15měsíců) tomu naštěstí ještě nerozumí ale pořád ho hledá :-( myslíte že bychom si měli pořídit jiného? Vubec nevíme co dělat :,( t7za všechny odpovědi budu vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
17.1.12 07:49

Pavčo nám zemřel pejsek ve středu. Bude to týden, ale přijde mi to jako pár hodin.
Prvně sjem řekla, že jiného nechci, už nikdy.
Po dvou, třech dnech kdybych mohla jedu okamžitě někam pro štěňátko.
Takže za mě ano, koupila bych druhého.

• Citovat
  • Upravit
16939
17.1.12 07:53

já bych šla pro nového, pokud si ho opravdu přejete. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.1.12 07:57

Já si to uvědomila až po delší době no. Moc mi tady chybí to její poletování, funění, chrochtání. Škemrání a štěkání u talíře, když jsme jedli.

• Citovat
  • Upravit
13119
17.1.12 07:59

já bych chvíli počkala, třeba zjistíte, že psa teď nechcete. Budete mít víc volnosti, nemusíte ho tahat s sebou, nebo naopak jet rychle domů, protože potřebuje vyvenčít. Dovolenou si nemusíte chystat podle psa, aby se měl o něj kdo postarat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.1.12 08:01
ynax píše:
já bych chvíli počkala, třeba zjistíte, že psa teď nechcete. Budete mít víc volnosti, nemusíte ho tahat s sebou, nebo naopak jet rychle domů, protože potřebuje vyvenčít. Dovolenou si nemusíte chystat podle psa, aby se měl o něj kdo postarat…

Když jsi na domácího mazlíčka a člena rodiny zvyklá, nebereš to jako omezování a problém.
Vzít psa kamkoliv sebou nebo ho jet vyvenčit je to nejmenší, co pro něj můžeš udělat.

• Citovat
  • Upravit
722
17.1.12 08:03
my jsme taky hned řekli že nechceme jiného už ale když to vidím jak ho malá hledá přítel brečí jak blázen o sobě ani nemluvím tak ted vubec nevím :,(
lokofa píše:
Pavčo nám zemřel pejsek ve středu. Bude to týden, ale přijde mi to jako pár hodin.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.1.12 08:06
Pavča S píše:
my jsme taky hned řekli že nechceme jiného už ale když to vidím jak ho malá hledá přítel brečí jak blázen o sobě ani nemluvím tak ted vubec nevím :,(
lokofa píše:

Je mi to jasné. Vím, jaké to je.
Touha po štěněti přišla asi pět dnu po umrtí.

• Citovat
  • Upravit
14500
17.1.12 08:08

Já bych jela hned pro jiného.. Nezapomeneš, ale štěně Tě přivede na jiné myšlenky :) Taky máme psy a bez nich to prostě nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.1.12 08:08

nám umřel je to dva dny :,( a ta představa že ho hned vyměníme za jiného :,( ale dcerka je z toho taky špatná že si nemá s kým hrát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.1.12 08:09
Pavča S píše:
nám umřel je to dva dny :,( a ta představa že ho hned vyměníme za jiného :,( ale dcerka je z toho taky špatná že si nemá s kým hrát :(

Ale ty ho nevyměníš.

• Citovat
  • Upravit
722
17.1.12 08:12
já vím ale je to strašný :,( :,( :,(
lokofa píše:
Pavča S píše:
nám umřel je to dva dny :,( a ta představa že ho hned vyměníme za jiného :,( ale dcerka je z toho taky špatná že si nemá s kým hrát :(
Ale ty ho nevyměníš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
17.1.12 08:13

Pred lety nam taky umrel pejsek a hned jsme porizovali noveho, protoze to prazdno po nem bylo desne. Stenatko nam pomohlo se pres to prenest, takze za me bych urcite dalsiho pejska poridila:-) Ja jsem na pejsky zvykla odmalicka a nedovedu si predstavit, ze bych zadneho doma nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3668
17.1.12 08:19

Ahoj,
asi bych šla hned do nového pejska. Jak už bylo výše psáno - přivede vás na jiný myšlenky. A neboj, že by prvního nahradil - i když to bude stejná rasa, bude hrozně moc podobný, ale úplne jiný. Jsem zastáncem toho, že i pro dítě je dobré mít doma nějakýho domácího mazlíčka - naučí se určité zodpovědnosti i ohleduplnosti vůči zviřátkům :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29083
17.1.12 08:23

Nám umřela fenečka minulý rok v květnu, moje máma už žádného psa nechtěla s tím, že žádný už nebude jak Sašenka. Byla to chyba, teď vidím, jak se s tím trápí ještě x měsíců potom. Takže za mě bych pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný