Kouření v 17 letech? Co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
25.9.17 12:48
@Sany80s píše:
Ne v případě, že mají práci a budou se živit samy.

ale to si tu práci musí najít. Když si nenajdou, tak to je tam myslím nějaká podmínka po jakou dobu k nim máš vyživovací povinnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.9.17 13:13
@Sany80s píše:
Ne v případě, že mají práci a budou se živit samy.

Jo, jen jim to nemůžeš přikázat a už vůbec ne hned po maturitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.9.17 13:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
25.9.17 14:06

@Netopirek Já jsem schopna jim tu práci zajistit lusknutím prstu.
Můžou žít s prací nebo jako bezdomovci a těžko budou chtít majetek a výživné po někom, kdo nebude mít oficiálně žádnou možnost, jak je živit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.10.17 13:34

Souhlasím s tím co tady většina píše. Myslím si, že z toho dělat nějaké velké drama nemá cenu. Řeknu to upřímně v dnešní době malo který 17ti lety teenegar nekouří, většinou to je partou která má dost velký vlil. Myslím si, že čím víc budete na holku tlačit tím víc vám bude chtít vzdorovat. Sama jsem byla to samé když jsem byla v pubertě. Až když jsem viděla odstrašující případ u mého dědečka, tak jsem se na to vykašlala. Prokouřil se k infarktu. Kouří sice dál, ale je na e-cigaru vapour2, která je o dost mírnější a ten jeho celoživotní zlozvyk mu to nějak vynahrazuje než ta krabička startek co dávál dřív a musím říct, že zdravotní stav se mu díky tomu už taky zlepšil. Ale pro mě to byl jednoznačně konec s kouřením. Možná kdyby měla nějaký takový příklad tak by jí něco mohlo dotrknout, než pár facek a nějaké zákazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí