Kožní problém - co je to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
5.7.13 16:30

@avm3 Jinak gratuluju k maličké :srdce:

• Citovat
  • Upravit
379
5.7.13 16:40

A co framykoin, ten doma nemáš? Já bych asi začala tím…Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
5.7.13 16:54

@Brooucinda Právě, že je to už suché, ale jakoby zanícené. No uvidíme, když tak tak to necháme „uležet“ do zítřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
5.7.13 17:29

@avm3 Tak když je to suché tak je to už v pohodě. Maž to okolo ten stroupek nech at dýchá a okolo to klidně namaž…
Tak snad a dej vědět, jak jste dopadli

• Citovat
  • Upravit
neprhl.
5.7.13 22:20

Řekla bych, ze je to impetigo, náš malý mel nedávno na fotce to moc dobře nevidím, ale je to nedříve jako puchýřek podobný neštovicím, pak se to rezleze do velikosti pětikorunu, mokvá to, vypada to něco mezi oparem a spaleninou, postupně se vytvoří tenký žlutý stroupek. Léčka, desinfekce betadin, poté mazat antibotickou mastí, mi dostali Bactroban, pokud je stroupek musí se před namazáním odstranit.

• Citovat
  • Upravit
1211
5.7.13 22:51

Betadin-ta vodička vysušuje a dezinfikuje, mela jsem před nedávnem seřízlý prst plošně do hloubky 2cm a jen to jsem si nato mohla dávat…ale na pohotovost bych raději jela…čert nikdy nespí, jak se praví…přeji brzké uzdravení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
6.7.13 07:43
@neprhl. píše: Řekla bych, ze je to impetigo, náš malý mel nedávno na fotce to moc dobře nevidím, ale je to nedříve jako puchýřek podobný neštovicím, pak se to rezleze do velikosti pětikorunu, mokvá to, vypada to něco mezi oparem a spaleninou, postupně se vytvoří tenký žlutý stroupek. Léčka, desinfekce betadin, poté mazat antibotickou mastí, mi dostali Bactroban, pokud je stroupek musí se před namazáním odstranit.

Jako ještě úplně nazaschlý stroupek sundat?! Proč? 8o Akorád se udělá jizvička.. Stroupek, když je kůže připravená, odpadá sám, ale kůže pod ním musí být zijená. Rozhodně nesundavat. Navíc to bolí!

• Citovat
  • Upravit
25189
6.7.13 09:03

Tak jsme nikam nejeli, namazali jsme Bapathenem, dneska je to klidnější, tak jestli se to nezhorší, tak to nechám na pondělí. Jdu s miminkem na kontrolu, tak to ukážu doktorce taky.
Holky díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
7.7.13 12:49

Tak včera jsme nakonec byli na pohotovosti, doktorka naznala, že když je to jen na jednom místě těla, tak že je to „jen“ něco rozškrabané a dostala se tam infekce. Dala nám antibiotickou mast a v pondělí uvidíme, co na to naše doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
7.7.13 16:01

@avm3 No tak. Pro klid duše vid? To je dobře. A co jste dostali za mast, smím - li se ptát?!

• Citovat
  • Upravit
25189
7.7.13 16:17

@Brooucinda No ale jistá si paní doktorka nebyla, ono kožní prblémy asi nejsou jen tak. Dala nám Fucidin, ale chvilku váhala, jestli nedat Framikoin. Víc budu ještě vědět v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
7.7.13 18:21

@avm3 Tak kožařina sama o sobě je taková věda bud zabere to nebo ono :mrgreen: Ale obojí v pohodě. Mohla zkusit taky Betadinku, ale ten Fucidin stačí… :palec: Tak snad :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25189
8.7.13 08:25

@Brooucinda Jo tu jí na to taky dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
8.7.13 08:32

@avm3 Já s ní mám jen dobrou zkušenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
1287
8.8.15 10:04

Ahoj holky, udelal se mi bolak, na noze, trochu mokvajici a zacervenaly. Babicka mi na to dala myslim Bactroban, muze se v tehotenstvi?? Na kozni bych zajela v pondeli, ale po tom kremu je to lepsi. Pak mam doma jeste Fucidin. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí