Kožní problém - v diskuzi foto

Anonymní
15.1.23 12:43

kožní problém pozor foto

Zdravím ženy, prosím má někdo tip, co by to mohlo být? zabírá to vlasovou část, ALE začíná se to objevovat i v oblasti kolem nosu. Termín dotyčný na kožní má, ale až v únoru. Jde o nekuřáka a abstinenta, ALE jinak se špatným stravováním např. 8 lžiček cukru do kafe, denně čokoláda, bílé pečivo, salámy a energeťáky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
15.1.23 12:47

To ale už musí mít hodně dlouho, ne? Neříkej, že na kožní se dostane až za měsíc 8o byl aspoň u obvodního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 12:51
@pikola píše:
To ale už musí mít hodně dlouho, ne? Neříkej, že na kožní se dostane až za měsíc 8o byl aspoň u obvodního?

já si toho všimla v listopadu, u obvodní byl v prosinci, ta řekla, že na to si netroufá a dostal žádánku na kožní. Jestli to má dýl, nevím, to můj švagr, lojzek, co žije sám a nic neřeší a čas běží a běží a včera jsem si všimla, že už to má i v obličeji kolem nosu…

• Citovat
  • Upravit
14313
15.1.23 12:53

No Lojzek to nechal zajít opravdu daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
15.1.23 12:59
@Anonymní píše:
Zdravím ženy, prosím má někdo tip, co by to mohlo být? zabírá to vlasovou část, ALE začíná se to objevovat i v oblasti kolem nosu. Termín dotyčný na kožní má, ale až v únoru. Jde o nekuřáka a abstinenta, ALE jinak se špatným stravováním např. 8 lžiček cukru do kafe, denně čokoláda, bílé pečivo, salámy a energeťáky.

Tak s tímhle bych šla na kožní do nemocnice na ambulanci, vezmou ho, i když si trochu počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
15.1.23 13:01

Taky bych šla na akutní ambulanci. Vůbec bych se nedivila, kdyby ho hospitalizovali.

• Citovat
  • Upravit
53518
15.1.23 13:02
@Anonymní píše:
já si toho všimla v listopadu, u obvodní byl v prosinci, ta řekla, že na to si netroufá a dostal žádánku na kožní. Jestli to má dýl, nevím, to můj švagr, lojzek, co žije sám a nic neřeší a čas běží a běží a včera jsem si všimla, že už to má i v obličeji kolem nosu…

Seborea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.1.23 13:10

Něco podobného v mnohem menším rozsahu měl známý a bylo to impetigo - pozor, nakažlivé!!!
Ale těžko soudit z fotky. Šup do nemocnice na kožní!
A dneska už ti nemusíš mít k odbornikovi zadanku od obvoďáka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
15.1.23 13:23

@liggy
bohužel na spoustě míst žadanku stále vyžadují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.1.23 13:25
@evulinda79 píše:
@liggy
…no…mně se to nikdy nestalo, ale asi je to jak kde a jak kdo…
Každopádně kožní ambulance v nemocnici by měla mít hodiny pro akutní případy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
15.1.23 13:57
@evulinda79 píše:
@liggy

Na koznim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1365
15.1.23 14:03

Podle mě je to taky seborea ale tak zanedbaná že to už je snad na doktora :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
15.1.23 14:11
@pikola píše:

Já chodím na kožní a objednací lhůty, pokud to není na smrt za 4 měsíce od zavolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.1.23 14:13
@LP4 píše:
Podle mě je to taky seborea ale tak zanedbaná že to už je snad na doktora :roll:

Hodně rozškrábaná. Určitě lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.1.23 14:14
@Mariane.B píše:
Já chodím na kožní a objednací lhůty, pokud to není na smrt za 4 měsíce od zavolání.

U nás taky. U syna jsem to řešila návštěvou obvodní, naštěstí si věděla rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí