Krásné Vánoce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
23.12.15 23:27

@Litta já z ryb jedině tunáka v plechovce a pak file takže i u nás řízky, děti kuřecí já s manželem vepřové a děti salát nejí i když malá dnes hodně ochutnávala tak pro ně budu dělat bramborovou kaši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.12.15 23:31
@hanka.br. píše:
Veselé šťastné Vánoce. Už máte hotovo?

Salát hotovy, zítra dopoledne uvařím polévku, udělám chlebíčky a jednohubky, chlap obalí maso a pak už se jen těšit na večeři a Ježíška. Ale dneska to byl hektický den a ještě nekončí, chlap mi jde barvit vlasy :roll: :lol: Úklid jsem vzdala po tom, co mi děcka nadelaly do pul hodiny zase binec :zed:

Všem přejeme krásné prožití svátků vánočních. Hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
23.12.15 23:37
@Ivaneska píše:
Salát hotovy, zítra dopoledne uvařím polévku, udělám chlebíčky a jednohubky, chlap obalí maso a pak už se jen těšit na večeři a Ježíška. Ale dneska to byl hektický den a ještě nekončí, chlap mi jde barvit vlasy :roll: :lol: Úklid jsem vzdala po tom, co mi děcka nadelaly do pul hodiny zase binec :zed:Všem přejeme krásné prožití svátků vánočních. Hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví :kytka: :kytka:

Tak ať to dobře dopadne - s těmi vlasy! Veselé Vánoce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.12.15 23:39
@Litta píše:
Průzkum: je tu vůbec někdo, kdo bude mít kapra jako my? Nebo jste tu samí řízci? :kytka:

u nás je i rybí polívka :mrgreen:

Šťastné a veselé Vánoce všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.12.15 23:39
@Ginuš píše:
u nás je i rybí polívka :mrgreen:Šťastné a veselé Vánoce všem :hug:

Já doufám, že taky budu mít, ale obávám se, že se s ní letos máma nebude obtěžovat, když nás bude o tolik míň. :nevim: Zkusím se dopoledne opatrně zeptat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.12.15 23:40
@Litta píše:
Já doufám, že taky budu mít, ale obávám se, že se s ní letos máma nebude obtěžovat, když nás bude o tolik míň. :nevim: Zkusím se dopoledne opatrně zeptat. :mrgreen:
:lol: :lol: tak to držím palce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.12.15 23:42
@hanka.br. píše:
Tak ať to dobře dopadne - s těmi vlasy! Veselé Vánoce. :-)

Barví mi vlasy pravidelně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
23.12.15 23:42
@Litta píše:
Průzkum: je tu vůbec někdo, kdo bude mít kapra jako my? Nebo jste tu samí řízci? :kytka:

my máme lososa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
23.12.15 23:43

@Litta my mame kapra! ještě si plave, chudinka, zítra ho to ceka :,( a delam z nej i polevku. rizky mame kureci i veprove. mame toho dost, protože to pak ujidame cele svatky, takovy studeny rizek ke snidani je lepsi nez vanocka :lol: zato salat nedelame, moc ho s chlapem nemusíme, jime jen symbolicky, tak mame kupovany, protože nas proste neba :oops: jinak u nas se zítra drzi pust, zadne chlebíčky ci jednohubky, prcek dostane akorát polevku přes den. stromeček budu zdobit zítra dopol u pohádek.
a ted preji vsem klidne a stastne vanoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.12.15 23:47
@Litta píše:

ja mam jeden kousek objednany u nasich, tatinek se me ptal, jestli ho chci syrovy nebo mi ho ma usmazit, takze to budu mit s kompletnim servisem :mrgreen: muz kapra neji, chtel rybi prsty 8o :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
24.12.15 01:02
@Litta píše:

Budeme mít kapra k obědu. Počítá se to? :D Teď ještě peču veky, salát mám hotový, stromek nazdobený, dárky zabalené, řízky večer udělá muž, takže zítra/dnes už nemusím dělat nic 8)

Taky přeju svátky plné pohody a klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.12.15 01:22
@Fikta píše:
Budeme mít kapra k obědu. Počítá se to? :D Teď ještě peču veky, salát mám hotový, stromek nazdobený, dárky zabalené, řízky večer udělá muž, takže zítra/dnes už nemusím dělat nic 8)Taky přeju svátky plné pohody a klidu :kytka:

Počítá. Sice neuvidíš zlatý prase, ale to já taky ne. Chci si přes den užít salát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
24.12.15 01:37

U nás bude kapr a pro dceru rybí prsty.. Před dvěma hodinami mě vzbudil manžel, když dělal salát (ťukal lžící o sklenici s majonézou :jazyk: ), pak žáha, neklidné nohy, kopanečky do plic..Ale i tak je mi hezky..

Jedna z našich koček mi zalehla místo v posteli, dcerka, která ještě v pondělí zvracela a dusila se kašlem, klidně spí a drahý už taky pochrupuje..A Jonáška v bříšku snad uklidní meduňkový čaj. Jsem šťastná za to co mám a přeji Vám všem, aby jste se cítili (nejen) dnes alespoň chvíli podobně..

Vím, že hodně z vás nemá jednoduchý život, že každý má větší či menší problémy, ale i ty jednou přejdou a bude zase hezky.

A pro ty, co nemají náladu slavit - vydržte, jsou to jen 3 dny :hug:

Na závěr bych chtěla poděkovat těm, kteří mi tu pomáhají - třeba už jen tím, že mi ukazují, že mé problémy jsou banální.. Nebo že ještě existují lidé, kteří si chtějí pomoc.. :srdce:

Tak hlavně klidné a zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.12.15 03:37
Také přejem všem krásné vánoce :) :kytka:
@hanka.br. píše:
Veselé šťastné Vánoce. Už máte hotovo?
už skoro hotovo, ještě čekám až trochu vychladne vánočka, a ukrojím kousek mámě, a kousilínek ochutnám :oops: a ještě douklidím malinko :)
@Litta píše:

my tresku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
24.12.15 04:51

@Litta Mame i kapra i rizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...