Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Já mám i provazce i chuchvalce. První dva dny se pohybuji pouze mezi koupelnou a WC. Sprcha co hodinu, jinak řezničina. Pomáhají mi ajurvédské čaje.
Děkuji moc za reakci ![]()
Taky to mám, většinou ten první, druhý den menstruace. Myslím, že dřív jsem to nemívala, nebo alespoň ne tolik. A co jsem vysadila antikoncepci, to je zhruba 2 roky, tak je ta menstruace nějaká silnější. Když jdu na záchod tak kolikrát ani nestačím dosednout
a hned se táhne krvavý provaz, někdy i kusy sliznice. Měla jsem taky dysplazii čípku, po 3 měsících se to nezlepšilo a musela jsem na kónizaci. Podle výsledků z histologie to byl stupeň CIN 2-3, tj. středně těžká až těžká dysplazie. Ale od té doby naštěstí (ťuk, ťuk) cytologie vpořádku. Ty provazce krve při menstruaci s tím asi nesouvisí. Doktorka mě teď docela hlídá po té kónizaci, kdyby se jí tam něco nezdálo, určitě by mi řekla. Myslím, že není třeba se znepokojovat ![]()
Já teda trošku od tématu, ale překvapuje mě, že tě dr. objednala za tak dlouho… Já když jsem si našla nějakou bulku, tak mě sestra objednala asi za dva dny na 6:15 aby mě tam vmáčkla a dr. mě viděla co nejdříve. Jsou věci, které nesnesou odkladu. Byť u mě to naštěstí byl taky jen planý poplach… ale zase díky tomu mám druhé dítě
Takže ono nic není pro nic za nic
Držím
ať je všechno v pořádku.