Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji všem za rady. Tak byl to začínající potrat. Cestou jsem začla krvácet (fakt proud jak kdybych curala). Takže jsem se z z hladu v nemocnici brekem složila, tak me museli vést na vozíku. Jsem v pořádku, i miminko. Jen mám krevní sraženinu a malý tlačí, že chce ven. Riziko potratu není vyloučeno, ale snad by mělo být vše v pořádku. Teď ležím, museli ze mě omývat krev, brát mi krev i hadickou moc. Modlím se ať vše zvládneme!! Moc Vám děkuji za rady.
@Hanca888 píše:
Děkuji všem za rady. Tak byl to začínající potrat. Cestou jsem začla krvácet (fakt proud jak kdybych curala). Takže jsem se z z hladu v nemocnici brekem složila, tak me museli vést na vozíku. Jsem v pořádku, i miminko. Jen mám krevní sraženinu a malý tlačí, že chce ven. Riziko potratu není vyloučeno, ale snad by mělo být vše v pořádku. Teď ležím, museli ze mě omývat krev, brát mi krev i hadickou moc. Modlím se ať vše zvládneme!! Moc Vám děkuji za rady.
To me mrzi..:/ tohle si zazivat v tehu alw verim ze to bude v poradku..drzim palce..a hlavne klid..dulezity je ze jste v poradku ![]()
Ahojky holky, teď jsem se registrovala, tak ani nevím jak to tady chodí, ale chci se zeptat. Jsem 32tt a obcas mi tvrdne bricho, na což jsem dostala magnesko, ale nepomaha ani davka 8 tablet denně. Nicmene me doktorky jsou tak „uzasne“, ze to radeji vydrzim, jelikoz me vzdy akorat seřvou, že to je normalni. Jsem prvorodicka, takze se na vse ptam, vse je pro me nove a pani doktorky to velice obtezuje.
Vcera jsem dostala takove krece, ze jsem byla zkroucena v posteli a nemohla se pohnout. Bylo to, jako bych mela zarazene vetry. Vazne jsem myslela, ze mi pukne podbrisek
Asi 15 minut jsem se belhala do koupelny a po sprse to trosku preslo. Mala je hlavickou dolu, pred 10ti dny cipek v poradku. Je to normalni, nebo se mam obrnit a jit tam k tem protivkam?
Dekuji za jakoukoliv odpoved ![]()
Jeď na kontrolu jinam jestli je to jak píšeš tak hrozné a doktorka s tím nic nedělá.
@Ivčis Moc dekuji, asi se seberu a pojedu, jelikož me to vcera hrozne vystrasilo. Mam rizikove, jelikoz jsem pred otehotnenim prodelala nekolik operaci se strevama a doktori mi jasne rekli, ze nebudu moct mit deti. Hrozi mi prasknuti streva tim tlakem a ony se na me koukaji jako bych asi simulovala nebo co ![]()
@Monuliik Určitě jeď na vyšetření jinam. A v nejbližší době bych změnila lékaře. ![]()
@Monuliik Ahojda. Jeď přímo do nemocnice. Pokud máš za sebou operace střev a trpíš nějakou zánětlivou formou střev (Crohn, Ulcerozní kolitida) jsi opravdu riziková rodička. Křeče v břiše v takovém rozsahu jak píšeš ani nemusí souviset s těhotenstvím samotným, mohou signalizovat nějaký problém se střevy.
Pokud jste ještě nevyrazila, tak určitě jeďte rovnou na gyn. pohotovost do nemocnice, resp. porodnice. Když jim popíšete bolesti, určitě Vás vyšetří a třeba dostanete hořčík v kapačce nebo injekci, pokud by to nebylo nic jiného. Přeji pohodový závěr těhotenství! ![]()