Kreditní karta Home credit - dotaz

Anonymní
29.10.12 16:07

kreditní karta Home credit-dotaz

Ahoj chci se zeptat zda je možné že mi HC zablokoval kartu když jsem poslala jen jednou platbu ipožděně, byla připsaná o 5 dní déle.
Bankomat totiž píše, že kartu nelze použít. Moc děkuji za příspěvky ne od rejpalek díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
29.10.12 17:12

Ahoj me uz se taky parkrat stalo, ze jsem poslala platbu pozde a uhaneli me i telefonatama :oops: :oops: a karta je porad funkcni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
29.10.12 17:33

Ahoj, myslím, že ne, ale zkus si zavolat přímo na jejich infolinku a zeptat se proč Ti to bankomat hlásí. Nemá propadlou platnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 17:47

Tak mi to přišlo i poštou jsem zjistila, že to blokli :nevim: Tak to neva, myslíte že když se tam bude včas splácet tak to zas půjde?

• Citovat
  • Upravit
6637
29.10.12 17:52

Bude nejlepší zavolat si na tu infolinku a zeptat se co je třeba k zrušení blokace karty.

Jedno Ti doporučím, dosplácej tu kartu a zvaž něco jiného. Tyto karty jsou vážně hrozně předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 17:54
@Dobru píše:
Bude nejlepší zavolat si na tu infolinku a zeptat se co je třeba k zrušení blokace karty.Jedno Ti doporučím, dosplácej tu kartu a zvaž něco jiného. Tyto karty jsou vážně hrozně předražené.

Já vím na jednu stranu lepší a dosplácím to.Ale myslím že při včaastných platbách to pak půjde.

• Citovat
  • Upravit
1
17.12.12 21:21

připsání úroků za pujčku

Mám Premia kartu a před aktivací mi přišel dopis, že vzhledem k tomu. že splácím řádně pujčku mi budou připsány na kartu zaplacené úroky z pujčky. Nevíte, prosím, jak to bude, nebo musím o to někde ještě žádat? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
11.2.13 20:14

Dobry den.muj manzel ma kreditni kartu na 40 tisic neplatil radne pak to doplaril mesicne chodi 1439 kc zaplatit ale aby to splatil tak pulkav jde na uroky. karta je zablokovana.jen chodi vypisy. nemate stimto zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 20:44
@jbul píše:
Dobry den.muj manzel ma kreditni kartu na 40 tisic neplatil radne pak to doplaril mesicne chodi 1439 kc zaplatit ale aby to splatil tak pulkav jde na uroky. karta je zablokovana.jen chodi vypisy. nemate stimto zkusenosti.

Ted nechápu na co se ptáš? My máme taky kreditku na 40 tisíc, bohužel ty úroky tam jsou vysoký no. A pokud špatně splácel, tak už mu to třeba neodblokují, nebo až po době co by platil včas ;)

• Citovat
  • Upravit
1876
11.2.13 20:58

My uz od rijna platime radne.ale ty uroky. kolik preplatime.to nemuzeme splatit ani za 5 let.vic jak pulka splatky jdou na uroky.mela jsem ze zaplatime jen 40tisic a my ji
m vratime hodne vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 21:11
@jbul píše:
My uz od rijna platime radne.ale ty uroky. kolik preplatime.to nemuzeme splatit ani za 5 let.vic jak pulka splatky jdou na uroky.mela jsem ze zaplatime jen 40tisic a my ji
m vratime hodne vic.

Tak u každé půjčky přeplatíš :lol: A home credit má nekřesťanský úroky, takže to jde pomalu.

• Citovat
  • Upravit
1876
11.2.13 21:32

My jsme meky ibyvaci stenu od hom a i pocitac na uver. a splatky i preplatky se daji. a ta karta to je hruza. Obyvaci stena i se stolem. Nas staka 19 ale zaplatime 25 a to se da. Pocitac nas stal 11 a zaplatili jsme 15 tisic.to bylo rychle splacene. proto nam poslaly za vzorne splaceni spotrebicu tedy veci tuto kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DonSeladon
11.2.13 23:24

S tim jsem se taky ve svem okoli setkal. Jednalo se tehdy o Cetelem pokud se nepletu. Proste clovek z te karty vybral dany kredit.No a samozrejme splacel. Splatil napr.4000,– ale behem tydne je opet vybral. A takhle to slo asi tri mesice.Pak kartu blokli. Oduvodnili mu to tim, ze musi splatil alespon pulku vycerpane castky aniz by mezitim vybral..Dalo by se rict, ze vlastn nesplacel. Argumentoval tim, ze v pominkach mel uvedeno, ze muze opakovane vybirat. Bohuzel pro nej, teda spise nastesti, to zase tak jednoduche nebylo.Dik te blokace cely limit splatil a kartu zrusil. Jinak, jak sam pak uznal, by se z toho nevymotal.

• Citovat
  • Upravit
1876
12.2.13 07:14

Take chceme kredit splatit co nejrychleji ale ty uromy nic nam nepomuzou.40tis zaplatime a dalsich 40 tisic na urocich.to uz je lepsi provident.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel