Krém do dortu - Poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
UkecanyVendysek
7.3.24 20:08

Krémy do dortu

Ahoj holky mám dotaz. Chtěla bych udělat dceři dort nahoře bude obrázek. Krém bude mascarpone se šlehačkou a druhý bude pudinkový krém, tak se chci zeptat, jestli raději dovnitř dát mascarpone a kolem na obmaz pudinkovy nebo naopak.Je to kvůli obrázku aby se nerozpil. Předem moc děkuji za odpověď ☺️

• Citovat
  • Upravit
22894
8.3.24 06:09

@UkecanyVendysek já dávám dovnitř mascarpone se šlehačkou, pod obrázek nejlépe máslový..ale mám zkušenost, že se mi to nerozmocilo ani s mascarpone.. ;) (samozřejmě používám i gel na jedlý papír, asi to chrání)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.3.24 07:03

Ahoj, jestli můžu, tak bych měla dotaz. Má někdo ověřený krém na cupcakes? Aby držel tvar a neroztekl se… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
UkecanyVendysek
8.3.24 09:56

@lucynka25 ten gel mám taky, tak super, já právě kvůli tomu aby se mi nezničil. Děkuji a přeji krásný MDŽ :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22894
8.3.24 09:59

@UkecanyVendysek tak ať se podaří ;)
Já jsem z toho vždy na nervy, ale už mám takhle za sebou možná tak cca 8dortů s jedlým papírem a vždy to dopadlo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
UkecanyVendysek
8.3.24 10:37

@lucynka25 děkuji,snad ano😅Můžu se ještě zeptat na který krém se Vám pak dával lépe papír? :D

• Citovat
  • Upravit
22894
8.3.24 11:40

@UkecanyVendysek já dělám klasiku šlehačka, smetanový jogurt a mascarpone..
Kdybys to nehoru nechtěla riskovat, tak jen vyslehat máslo s cukrem potřít to, napatlat gel a nalepit.

Edit: vygooglila jsem, že i pudinkovo-maslovy, ten nedělám..to mascarpone se fakt nedoporučuje, ale mě to vždycky vyšlo.. nikdy se mi nic nerozpustila 😊 samozřejmě dělám jen na rodinné oslavy, ne na kšeft..možná taky záleží jaký druh papíru, já kupují obyčejný, vím, že jsou snad i fondanove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
UkecanyVendysek
8.3.24 12:14

@lucynka25 já právě dělám mascarpone+šlehačka a pak pudink+máslo. Každopádně moc děkuji :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii