Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@UkecanyVendysek já dávám dovnitř mascarpone se šlehačkou, pod obrázek nejlépe máslový..ale mám zkušenost, že se mi to nerozmocilo ani s mascarpone..
(samozřejmě používám i gel na jedlý papír, asi to chrání)
Ahoj, jestli můžu, tak bych měla dotaz. Má někdo ověřený krém na cupcakes? Aby držel tvar a neroztekl se… Děkuji
@lucynka25 ten gel mám taky, tak super, já právě kvůli tomu aby se mi nezničil. Děkuji a přeji krásný MDŽ
![]()
@UkecanyVendysek tak ať se podaří ![]()
Já jsem z toho vždy na nervy, ale už mám takhle za sebou možná tak cca 8dortů s jedlým papírem a vždy to dopadlo fajn ![]()
@lucynka25 děkuji,snad ano😅Můžu se ještě zeptat na který krém se Vám pak dával lépe papír? ![]()
@UkecanyVendysek já dělám klasiku šlehačka, smetanový jogurt a mascarpone..
Kdybys to nehoru nechtěla riskovat, tak jen vyslehat máslo s cukrem potřít to, napatlat gel a nalepit.
Edit: vygooglila jsem, že i pudinkovo-maslovy, ten nedělám..to mascarpone se fakt nedoporučuje, ale mě to vždycky vyšlo.. nikdy se mi nic nerozpustila 😊 samozřejmě dělám jen na rodinné oslavy, ne na kšeft..možná taky záleží jaký druh papíru, já kupují obyčejný, vím, že jsou snad i fondanove
@lucynka25 já právě dělám mascarpone+šlehačka a pak pudink+máslo. Každopádně moc děkuji :smiling_face_with3_hearts:
Ahoj holky mám dotaz. Chtěla bych udělat dceři dort nahoře bude obrázek. Krém bude mascarpone se šlehačkou a druhý bude pudinkový krém, tak se chci zeptat, jestli raději dovnitř dát mascarpone a kolem na obmaz pudinkovy nebo naopak.Je to kvůli obrázku aby se nerozpil. Předem moc děkuji za odpověď ☺️