Krém do dortu - prosím rychlou radu

1744
15.8.13 12:37

Krém do dortu! RADA!!!

Holky potřebuju pomoct!! SPĚCHÁÁÁ!!

peču dort a připravila jsem si krém do dortu z tvarohu a zakys smetany. Dala jsem do toho trošku másla. Teď bych krém chtěla rozdělit na dvě části a do jedné dát na malý kosuky banán a do druhé mandarinky z konzervy. Jenže celkově mě to příjde řitčí. Nemáte nějakou radu čím to víc ztužit kromě másla? Co třeba želatinu? A myslíte že mě ty mandarinky z konzervy nepustějí časem vodu, když už jsem je dost vymačkala?

DIKYYYY :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
15.8.13 12:40

Jak řidší? Dala jsi to aspoň na hodinu do lednice? ano, ztužovač může pomoct, ale jen hodně malinko, jinak budeš mít rosol.

• Citovat
  • Upravit
1744
15.8.13 12:44

@ncc1701

a můžu použít ztužovač na smetanu? Do lednice jsem to nedávala…pravda.. možná by stačilo kdybych přidala trošku víc másla…a dala to vychladit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.8.13 12:47

@Chaarlynecka
Nevím, jak řídký to máš, zatím to dej do lednice takhle a tak za půl hodiny, za hodinu to zkontroluj. Když to bude hodně řídký pořád, teprve bych řešila ztužovač. Jaký, to neporadím, co na něm píšou?

• Citovat
  • Upravit
26833
15.8.13 12:49

Určitě to dej do lednice ;) Pokud to bude málo tuhé, asi bych se nebála přidat ještě trochu másla…jinak ztužovač bych dala ten do šlehačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
15.8.13 12:50

@ncc1701

Nevím, musela bych ho jít koupit. Řídký…no je to prostě jedna kostka tvarohu a jedna zakys smetana. Není to tuhý krém. Ale teď přidám trošku másla a dám do lednice. Za hodku uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.8.13 12:51

@Chaarlynecka
Tak to by mělo pomoct :-) Kdyžtak tenhle: http://www.oetker.cz/…uggd.cz.html
Já myslela, že máš nějaký doma.

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
15.8.13 13:20

@Chaarlynecka Zkusila bych uvarit trošku hustého pudinku a smíchat to - na chuti to nepoznáš a bude to líp držet :)

A nebo teda ten zružovač na studené krémy, jak píšou holky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii