Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky potřebuju pomoct!! SPĚCHÁÁÁ!!
peču dort a připravila jsem si krém do dortu z tvarohu a zakys smetany. Dala jsem do toho trošku másla. Teď bych krém chtěla rozdělit na dvě části a do jedné dát na malý kosuky banán a do druhé mandarinky z konzervy. Jenže celkově mě to příjde řitčí. Nemáte nějakou radu čím to víc ztužit kromě másla? Co třeba želatinu? A myslíte že mě ty mandarinky z konzervy nepustějí časem vodu, když už jsem je dost vymačkala?
DIKYYYY ![]()
Jak řidší? Dala jsi to aspoň na hodinu do lednice? ano, ztužovač může pomoct, ale jen hodně malinko, jinak budeš mít rosol.
a můžu použít ztužovač na smetanu? Do lednice jsem to nedávala…pravda.. možná by stačilo kdybych přidala trošku víc másla…a dala to vychladit?
@Chaarlynecka
Nevím, jak řídký to máš, zatím to dej do lednice takhle a tak za půl hodiny, za hodinu to zkontroluj. Když to bude hodně řídký pořád, teprve bych řešila ztužovač. Jaký, to neporadím, co na něm píšou?
Určitě to dej do lednice
Pokud to bude málo tuhé, asi bych se nebála přidat ještě trochu másla…jinak ztužovač bych dala ten do šlehačky ![]()
Nevím, musela bych ho jít koupit. Řídký…no je to prostě jedna kostka tvarohu a jedna zakys smetana. Není to tuhý krém. Ale teď přidám trošku másla a dám do lednice. Za hodku uvidím ![]()
@Chaarlynecka
Tak to by mělo pomoct
Kdyžtak tenhle: http://www.oetker.cz/…uggd.cz.html
Já myslela, že máš nějaký doma.
@Chaarlynecka Zkusila bych uvarit trošku hustého pudinku a smíchat to - na chuti to nepoznáš a bude to líp držet ![]()
A nebo teda ten zružovač na studené krémy, jak píšou holky ![]()