Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky Maminky,
přemýšlím o krému na opalování pro svého 7měsíčního chlapečka a nevím jaký. Myslíte, že Linola nebo Ladival? Slyšela jsem , že vadí krémy s obsahem vody, ale Ladival vyhrál v žebříčku 2místo.
Děkuji za radu
Jinak neporadím. Opalovák kupoval manžel, já byla po porodu nepojízdná a v lékárně mu dali eucerin pro děti
Ještě je dobrý Daylong baby, je opravdu i pro miminka, působí ihned po natření (ale to i Ladival) a splňuje australskou normu (ale to možná i ty ostatní, nevím). U toho Ladivalu se myslím uvádí, že je až pro batolata a malé děti, nevím, jestli existuje i verze pro kojence do 12 měsíců.
myslím že u některých věcí není třeba hned zakládat nové téma, stačí vyhledat tady, na googlu, nebo nejlépe se zeptat v lékárně či u doktora,ne?
No Daylong v těch testech dost propadl, co si pamatuju, prý není skoro vůbec voděodolný, jak uvádí výrobce. Já mám Ladival a jsem moc spokojená, protože ho dělají i pro ekzematiky a atopiky, ale brala jsem ho taky až pro starší dítko. Upřímně v 7 měsících nemá dítě na sluníčku co dělat.
@opinka Mně Ladival 20 lékarnice dala už pro tříměsíční. Řekla mi, že stejně se miminko musí před sluncem chránit stínem, takže je to spíš jen pro případy, kdy mu něco vykukuje ze stínu, proto mi doporučila jen faktor 20. Až bude větší a bude si třeba hrát na písku, tak už by měl mít faktor 50.
@marti81 píše:
No Daylong v těch testech dost propadl, co si pamatuju, prý není skoro vůbec voděodolný, jak uvádí výrobce. Já mám Ladival a jsem moc spokojená, protože ho dělají i pro ekzematiky a atopiky, ale brala jsem ho taky až pro starší dítko. Upřímně v 7 měsících nemá dítě na sluníčku co dělat.
Díky za info! Mně ho doporučila naše dr. Naštěstí ho voděodolný nepotřebuju, tak snad nám bude stačit. Kojenec sice nemá na sluníčku co dělat, ale nějak se mi nepodařilo ho přinutit, aby tu svoji škebli nevystrkoval z kočárku
. Tak mažeme…
@opinka píše:
Díky za info! Mně ho doporučila naše dr. Naštěstí ho voděodolný nepotřebuju, tak snad nám bude stačit. Kojenec sice nemá na sluníčku co dělat, ale nějak se mi nepodařilo ho přinutit, aby tu svoji škebli nevystrkoval z kočárku. Tak mažeme…
Maminky moc děkuji za zkušenosti s tímto krémem, právě mě zajímalo jeslti je opravdu , tak dobrý co říkala lékarnice, že vyhrál 2 místo:-). Jdu si koupit Ladival.
Ahojky, čtu si tady příspěvky.Tak budu v nejbližší době shnáte nějaký opalovací krém pro malou ( bude mít 8 měsíců) a za měsíc a půl jedem do Chorvatska,tak přemýšlím jakou kosmetiku koupit.Poraďte prosím.díky ![]()
Do Chorvatska bych určitě koupila voděodolnou 50tku. Já bych koupila ten Ladival. Pak i něco po opalování, osvědčený mám Panthenol. Ale v lékárně Ti určitě taky poradí
.