Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
doporučíte, poradíte nějaký krém, fluid na sušší pleť s občasnými projevy akné (momentáln spíš krupička na čele, semtam občas zánětlivá forma) a prvními vráskami? Moje pleť je léta problematická - akné (hodně zánětlivé), momentálně téměř bez už dva roky možná, ale zato je sušší a semtam je vráska. Takže spíš něco, co hydratuje, vyživí, rozjasní, ale nezpůsobí akné..Sháním denní péči (35plus), nejlépe něco čistě přírodního.
Děkuji
Ja jsem v posledni dobe nadsena na sussi uz ne nejmladsi plet, ciste prirodni z makoveho oleje. Jen nevim, co by to udelalo s tim akne
Ale krasne se vsakuje, uzasne vyzivuje a plet je pekne vlacna. Myslim, ze v lekarne vyjde 200 ml na 160 kc.
@ngauruhoe Souhlas, také se přimlouvám za přírodní oleje- vyzkoušet třeba arganový, růžový nebo dýňový. Asi bude potřeba to vyzkoušet, já mám pleť spíš mastnější a hodně mi vyhovuje kakaové máslo. Nevím ale, jak by se kamarádilo se suchou pletí.
@Zwetta Makovy olej?!
Jinak ja pouzivam od Havlik Apoteka. Ale jde koupit levneji v lekarne proste jen jako makovy olej.
Příspěvek upraven 15.05.18 v 11:03
@Tiger-lily ja prave mela moznost vyzkouset vice oleju zaroven a ten makovy mi prisel nejlepsi. Mrzi me, ze jsem ho neobjevila, kdyz deti byly mimina.
@Ssasanka doporucuji Syncare dermokosmetika, prirodni a dodrzuje ph pleti, coz je dulezite kvuli akne ![]()
Me teda na akne absolutne nevyhovuji oleje… Bude mi 31.
https://www.syncare.cz/…-nas-vybrat/
Já jsem na doporučení kamarádky začala používat astaxanthin a jsem s ním spokojená
.
Na problamtickou pleť je nejlepší kosmetika Dermalogica. Dále taky mohu doporučit Dr. Hauschka.