Krém s UV pro dítko 15měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
30.5.12 13:04

V prvé řadě děkuji všem za příspěvky.. :palec: Loni jsem měla koupený Garnier 50 krém, použili jsme jej minimálně( super, ale hodně hutný), ptž jsme od pediatra dostali Biodermu 50(krém - taky super, ale také na roztírání na prďocha).. Jakoby těžko rozmazatelé,ale to asi dělá ten vysoký ochranný faktor tu hutnost..?A v tašce nosím malinké balení Niveu Kids 30, pro strýčka příhodu. Takže dle Vašich zkušeností, zkusím zajít do DM a mrknout přímo na ten jejich krém, jeho konzistenci, atd. popř. tedy uvažuji o koupi něčeho ve spreji. Malého namazat mi někdy přijde nemožné..Taky to mají Vaši prcci tak rádi..?Můžu u toho říkat říkadla a nevím co, maximálně u té brambory chvilku drží.. :lol: Taky se přiznám, že bych ráda volila zlatou střední cestu co se ceny týče..Někdo se možná pozastaví nad mou větou, že na zdraví dítěte mi záleží, ale v kontextu k tomu nechci koupit nejdražší krém na trhu, uvidíme. Zkusím zajít i do lékárny a pak se nějak rozhodnu. A čistě dovětek, tchyňka potkala známého v Lidlu a to je zase pro změnu chemik či co a že prý co tam dělá, no že jde pro krémy, že ten CIEN je má výborné. No to by mě zajímal názor nějakého odborníka - lékárníka - v rámci složení.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.5.12 13:14

Malý se maže rád, chce si to i roztírat. Horší je, když už není co namazat a krém se musí schovat.
K tomu cienu ti nepoadím. Já mám hydratační krém SPF 15 a jako zřejmě ho hodím do koše. Řekla bych, že mi moc nesedl, stahuje mi kůži a je hořký :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
30.5.12 13:26

@žampionka ta bioderma ve spreji se roztírá krásně, kdybys mi poslala adresu do SZ, tak ti přestříkám do něčeho a pošlu, abys to mohla vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
30.5.12 13:29

@žampionka jé a neřeš to jestli se někdo bude podivovat nad tím, že nechceš nejdražší krém, to je každýho věc a víš ne vše drahé je dobré :hug: jako je fakt že já když jsem v lékárně koupila tu biodermu, tak se mi protočily panenky a říkala jsem si, že teda jestli nebudu spokojená a malá se mi osype nebo tak, protože na to trpí, tka budu naštvaná sama na sebe. Ale fakt jsme s ní moc spokojená. Ale zase třeba tvému prckovi sednout nemusí ani tobě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
30.5.12 13:30
@wacinka píše:
@žampionka ta bioderma ve spreji se roztírá krásně, kdybys mi poslala adresu do SZ, tak ti přestříkám do něčeho a pošlu, abys to mohla vyzkoušet

Wacinko, jsi zlatá.. :hug: ale snad to tak horké s těmi krémy nebude.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
30.5.12 13:33

@žampionka mně to problém nečinní :-) ráda pomůžu. a správně by stejně měli dělat vzorečky ke všem krémům a ke všemu co se kosmetiky týče. Protože pak člověk utratí peníze za velké balení a zjistí, že to prostě nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
30.5.12 20:34

@žampionka souhlas s @wacinka , už se opakuju, ale ta sprejová Bioderma se roztírá úplně luxusně, je to lehoučký mlíčko, nenechává vůbec žádný skvrny, bílý povlak, nic. Alverde z DM, co jsem koupila pro sebe, má SPF jen 20 nebo kolik a neni možný to rozetřít, jsem z toho bílá jak klaun :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
30.5.12 23:23

malej se taky natira rad kdyz ho zacnu mazat tak zadne delat jako ze si maze ruce tka mu musim dat do dlani trochu kremu a on si maze ruce, tak ot taky zkus dat mu krem do ruky kdyz ho mazes…

jinak cien tak jsem slysela jak vysel v testech slvele, segra pouziva jejich krem a desne ho chvali…

ja premyslim o ty bioderme 50 ve spreji, jak je to cenove kde to kupujete aby ot bylo nejvyhodnejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
31.5.12 09:01

@Ajla já jsem ji koupila normálně v lékárně a drahá je jak prase…byla to teda kazeta ještě s tělovým mlíkem po opalování, to jsem zabrala pro sebe, malýho přece jen neopaluju, ale já se tomu slunci na procházkám vystavuju (nedobrovolně) přece jenn dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
31.5.12 23:36

dnes jsme is koupila Cien sprej na opalovani pro deti faktor 50…tak snad bude dobrej, Cien vychazi v testech skvele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí