Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
V prvé řadě děkuji všem za příspěvky..
Loni jsem měla koupený Garnier 50 krém, použili jsme jej minimálně( super, ale hodně hutný), ptž jsme od pediatra dostali Biodermu 50(krém - taky super, ale také na roztírání na prďocha).. Jakoby těžko rozmazatelé,ale to asi dělá ten vysoký ochranný faktor tu hutnost..?A v tašce nosím malinké balení Niveu Kids 30, pro strýčka příhodu. Takže dle Vašich zkušeností, zkusím zajít do DM a mrknout přímo na ten jejich krém, jeho konzistenci, atd. popř. tedy uvažuji o koupi něčeho ve spreji. Malého namazat mi někdy přijde nemožné..Taky to mají Vaši prcci tak rádi..?Můžu u toho říkat říkadla a nevím co, maximálně u té brambory chvilku drží..
Taky se přiznám, že bych ráda volila zlatou střední cestu co se ceny týče..Někdo se možná pozastaví nad mou větou, že na zdraví dítěte mi záleží, ale v kontextu k tomu nechci koupit nejdražší krém na trhu, uvidíme. Zkusím zajít i do lékárny a pak se nějak rozhodnu. A čistě dovětek, tchyňka potkala známého v Lidlu a to je zase pro změnu chemik či co a že prý co tam dělá, no že jde pro krémy, že ten CIEN je má výborné. No to by mě zajímal názor nějakého odborníka - lékárníka - v rámci složení.. ![]()
Malý se maže rád, chce si to i roztírat. Horší je, když už není co namazat a krém se musí schovat.
K tomu cienu ti nepoadím. Já mám hydratační krém SPF 15 a jako zřejmě ho hodím do koše. Řekla bych, že mi moc nesedl, stahuje mi kůži a je hořký ![]()
@žampionka ta bioderma ve spreji se roztírá krásně, kdybys mi poslala adresu do SZ, tak ti přestříkám do něčeho a pošlu, abys to mohla vyzkoušet
@žampionka jé a neřeš to jestli se někdo bude podivovat nad tím, že nechceš nejdražší krém, to je každýho věc a víš ne vše drahé je dobré
jako je fakt že já když jsem v lékárně koupila tu biodermu, tak se mi protočily panenky a říkala jsem si, že teda jestli nebudu spokojená a malá se mi osype nebo tak, protože na to trpí, tka budu naštvaná sama na sebe. Ale fakt jsme s ní moc spokojená. Ale zase třeba tvému prckovi sednout nemusí ani tobě. ![]()
@wacinka píše:
@žampionka ta bioderma ve spreji se roztírá krásně, kdybys mi poslala adresu do SZ, tak ti přestříkám do něčeho a pošlu, abys to mohla vyzkoušet
Wacinko, jsi zlatá..
ale snad to tak horké s těmi krémy nebude.. ![]()
@žampionka mně to problém nečinní
ráda pomůžu. a správně by stejně měli dělat vzorečky ke všem krémům a ke všemu co se kosmetiky týče. Protože pak člověk utratí peníze za velké balení a zjistí, že to prostě nesedí.
@žampionka souhlas s @wacinka , už se opakuju, ale ta sprejová Bioderma se roztírá úplně luxusně, je to lehoučký mlíčko, nenechává vůbec žádný skvrny, bílý povlak, nic. Alverde z DM, co jsem koupila pro sebe, má SPF jen 20 nebo kolik a neni možný to rozetřít, jsem z toho bílá jak klaun ![]()
malej se taky natira rad kdyz ho zacnu mazat tak zadne delat jako ze si maze ruce tka mu musim dat do dlani trochu kremu a on si maze ruce, tak ot taky zkus dat mu krem do ruky kdyz ho mazes…
jinak cien tak jsem slysela jak vysel v testech slvele, segra pouziva jejich krem a desne ho chvali…
ja premyslim o ty bioderme 50 ve spreji, jak je to cenove kde to kupujete aby ot bylo nejvyhodnejsi?
@Ajla já jsem ji koupila normálně v lékárně a drahá je jak prase…byla to teda kazeta ještě s tělovým mlíkem po opalování, to jsem zabrala pro sebe, malýho přece jen neopaluju, ale já se tomu slunci na procházkám vystavuju (nedobrovolně) přece jenn dost.
dnes jsme is koupila Cien sprej na opalovani pro deti faktor 50…tak snad bude dobrej, Cien vychazi v testech skvele