Kritéria pro nákup GOLFEK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
4.1.06 12:52

JA ti budu vdecna, jestli pak napises sve dojmy z techto golfek..... U nas v Jablonci neni vyber, a kdovi kdy se do Prahy dostaneme

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
4.1.06 12:56

Katko, taky se mi líbí, ale asi se rozhodnu až v momentě, kdy si ty kočárky ošahám. Fotky na netu jsou hezká věc, ale neříkají všechno…

Irias, taky jsem z Brna, tak až se vydáš na obchůzky obchodů, budu ráda, když mě nasměruješ :wink: . Kdo ví, kdy se do města dostanu já. Zatím jsem uvažovala o Růžovým panterovi na Křence, vypadá to, že kočárků k „ošahání“ tam mají dost :)

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
4.1.06 13:19

Jestli myslíš mě, Katko, tak ti pak pošlu SZ. ale chystám se během měsíce :_((

irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
4.1.06 13:21

aha, ještě Dadla :-)

já se chystám do Babystaru, jak psala Klaris, tam byl dle mého názoru asi největší výběr, když jsem sháněla první kočár. pak zkusím možná v Husovicích - ten roháč Baby.. ? a příp. se dohodnout v tom Čáryfuku v Obřanech.

tak asi pak založíme po obhlédnutí další diskusi, at to máme očíhnuté :-))

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
4.1.06 14:10

Ahoj Irias a ostatní Brňačky,

velký výběr kočárků mají i na Lidické naproti hotelu Slovan - tuším BabyCar se to jmenuje (jsem v té prodejně pečená vařená, ale za název neručím). Ten obchod asi znáte, že?

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
4.1.06 14:32

díky, o té prodejně nevím. Na Lidické je ještě jedna, tuším,že za zastávkou Pionýrská nebou tou další. Jedná se o takový menší obchod, už ho tu nadiskusi chválili a je to tam takové malé a od všeho něco, i ceny všech kategorií.

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
4.1.06 14:41

Jo, to máš pravdu, to, o čem píšeš, se jmenuje Fackenberg a jsou specializovaní zejména na polské kočárky Roan. Kdybyste šli do toho Baby Caru na Lidické, vystupte na zastávce Antonínská a jděte směrem k hotelu Slovan - je to naproti. Z ulice to vypadá jako miniaturní obchod, je to sice nudle, ale dlouhá a mají tam dle mého velký výběr všeho pro mimina a kočárků až oči přecházejí.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
4.1.06 16:17

Holky,
ten obchod můžu jen doporučit. Naproti Slovanu, Baby Car, 545 573 926, Lidická 30.
Mám od tam snad celou výbavu, 2 kočárky, postýlku a všechno ostatní.
Mají velký sortiment a snad všechno, na co si vzpomeneš. A dokážou poradit. Jen ten obchod není moc velký, na vyzkoušení kočáru je lepší tam jít, když tam není moc lidí.
Když jsem sháněla držák na lahve na kočárek, byla jsem v Brně snad všude a nikde ho neměli. V Baby Car měli hned dva druhy.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.1.06 20:45

Taky už začínám přemýšlet o golfáči, protože máme malé auto. Takže musí být už od 6-ti měsíců. Máte někdo zkušenost z Inglesina Espresso??
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.06 11:24

Ahoj holky nevíte prosím kde bych se mohla na intrnetu podívat na¨ten kočárk ABC design Mobile? nedaří se mi ho najít.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
22315
5.1.06 11:32

Ahoj Bibo, Inglesinu Espreso ma znama, je sice spokojena, ale malemu je uz rok......
Je to krasny kocarek, taky jsem nad nim premyslela, ale.....
Nema polohovani nozicek, takze pro male mimi je asi neprakticky.....

Zkus se podivat na ten coneco rider twister........ docetla jsem se na jinych strankach ze ma polohovani zad i nozicek… a cena je uzasna

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
5.1.06 11:40

ahojky taky zvažuji koupi Golfek tak vybírám a vybírám je to děs takových nabídek tak člověk ani neví jaké vybrat.
Moji favoriti- kdybych nekoukala na peníze tak Jané Carrera Pro a Peg Perego-jakékoliv.
no a dle financí Inglesina Espresso, Jane Energy a Teutonia Solano- o té jste žádná nepsala- je to jen za 5500,–kompletně všechno nánožník atd. nemáte nějaká zkušenost??? skládá se prý jednou rukou, krásné barvy:-) Jo a myslím, že má jen 5,5kg:-)
Tak zatím papa H+L:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.1.06 11:42

Jsou to vsechno moc hezke kocarky, ale ja ma kriterium max 3000Kc.....

takze asi neporadim, jenom to espreso nema polohovani nozek, jak uz jsem psala

KAtka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.1.06 11:58

Ten Coneco je taky pěkný, ale zase nemá spojenou rukojeť. Pak se mi líbí nový Inglesina Zippy 4seasons (mají ho na www.detskyraj.cz), ale ten taky nemá spojenou rukojeť. Ale zato je ve složeném stavu malinký, což je pro mě důležitý. Jsem ochotná i docela investovat, protože v něm bude jezdit dlouho, tak chci kvalitní. Hluboký kočárek jsme podědily po synovcovi, je jak nový, jezdil v něm minulou zimu 6 měsíců. Je to sice trojkombinace, ale je neskladný. Synovec jezdí v Jane Carrera C (ted je nový Carrera Pro)- je to super kočárek, všem doporučuju- před porodem jsem ho často vozila. Akorát je blbý ted do toho sněhu, ale to jsou všechny golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.1.06 12:00

Bibo, a kcemu je ta spojena rukojet u golfek? Ja nevim, staci mi madla, ale mozna to k necemu je… porad:-)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky