Krmit v židličce, když ještě sama nesedí?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mě doktorka doporučila miminko co nesedí obestlat polštáři. Samozřejmě říkala, že na to krmení to nevadí, jiank takhle dítě určitě nenechávat normálně. Pouze na to krmení, než bude hačat. Že ta chvíle mu neuškodí ![]()
Příspěvek upraven 11.08.14 v 12:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@překvapení U zidlicky mam strach, aby se ji tam dobre „sedelo“. S prikrmy budeme zacinat v peti mesicich. Bylo tp u vas v pohode? Dekuji.
- Citovat
- Upravit
@jezzz píše:
@Nina Filipi Nemela jste pak vsechno kolem spinave?Moc dekuji za tip
dala jsem na to plenu, dítku bryndák. Špinavé nebylo nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina Filipi Krasne miminko! Jeste jednou dekuji. Urcite to vyzkousime a kdyby nam to takto nesli, tak koupim nejake pouzite.
Prece jen je to jen na chvili ![]()
Preji Vam hezky den.
- Citovat
- Upravit
Vsem moc dekuji! Poradili jste mi. Ted se jiz musim venovat dcerce.
Popravde nevim, kdy se na internet znova dostanu.
Vsem preji krasny den.
- Citovat
- Upravit
@střepina píše:
@jezzz podle mě vyhozený peníze, kupovat léhátko kvuli příkrmum, dokud malej neseděl, tak jsem krmila v autosedačce
v lehatku se krmi daleko lip. Taky lepe sejmes potah a vyperes nebo, pokud to vykladas plenkou, lip ti drzi. bazarovy mas za tri sta, to se celkem vyplati.
krmim na dovolene v autosedacce a docela trpim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava Velice dekuji, toto jsem si myslela - s tou autosedackou. Mejte se hezky.
- Citovat
- Upravit
My měli polohovací bazarovou židličku s vložkou pro mrňousky, takže v ní malý byl od 4 měsíců prakticky do dvou let. Používal by jí i nadále, ale máme ještě tu klasickou dřevěnou, tak má teď tu a ta polohovací čeká na druhého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezzz píše:
Moc dekuji![]()
V autosedacce krmit nechci. Tuto moznost jsem zvazovala, avsak pak jsem to zavrhla - prece jen je v ni hodne „vnorena“.
Do bazarku jsem jiz koukala a hodne uvazuji, ze koupim FP z druhe ruky
Na jezdeni po byte mame kosik. Kpupila jsem ho taky na bazarku a jsrm s nim maximalne spokojena. Glavne u koupani a veseni pradla je uplne superJen jsem jeste zkusila napsat, zda neni jina dobra znacka. Vsude jsem totiz nasla dobre ohlasy na FP.
kosik je super, u nas to byla nejvyuzivanejsi vec
ja uz mela krmeni v autosedacce plne zuby, lehatko mi prijde stejny jak autosedacka, podle me vyhozene penize. Ja mu objednala polohovaci jidelni zidlicku, mam newbuddy Fábula a jsem s ni max spokojená. Vyskove nastvaitelna, polohavaci nohy, polohovaci zada, pultik na jezeni, pultik na hrani a astala cca 1800, coz je jeste v pohode, proti ostatnim cenam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezzz Jak píšou holky, jen kvůli krmení je zbytečné pořizovat lehátko (leda, že by jste plánovali další děti a využilo se). Jsou na netu použité za zlomek ceny, j koupila nové a pak litovala. Krm v autosedačce. Polohovací židličky já vidím, jako blbost. Je to na chvilku. Máme takovou tu rozkládací, využíváme ji už dlouho a očivdině ještě dlouho budeme.
Ale je to na tobě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako jak čtu, tak krmení v autosedačce tu frčí, jako fajn, účel to splní a když obložím děcko plenou, tak jí snad nezašpiním, ale jen první týdny, pak začne dítě máchat rukama atd., pak začne jíst samo a je zamatlané vše kolem a nějaké obkládání plenou je taky k ničemu, navíc už je to pak na ně moc do lehu, jako osobně bych se bez té jídelní židličky neobešla
Nikomu to samozřejmě nenutím, jen můj názor a zkušenost, jak to bylo u nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ixule Tak je to o dítěti, jsou děti které otvírají pusu a sní všechno - ty těžce zavídím. Pak děti, co machájí rukama, jak píšeš a pak děti, co zamažou vždycky sebe i přes bryndák
, ale okolí je celkem čisté. Já nikdy neměla tak špinavé okolí, jak dítě - hravně nožky. Musela bych mít na krmení pro malé skafandr… Na sedačku jsem si dávala plínku - u našich a doma měla lehátko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit