Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
RadanaH píše:
jooo,to jsem ted videla,chodim se psem na pole,at se vybeha…ted vidim jede skoda 120 a za ni cvalaji dva velci psi…jazyciska az na zem,jsem nepochopila![]()
![]()
asi zaneprazdneny majitel
![]()
jak jsem byla mala holka,tak jsme meli krizence jezevcika a ten si vyhrabaval ze zahonku mrkviku,brambor a nebo trhal spodni kerikova rajcata a pekne si pochutnaval…byla sranda ho pozorovat…po nem jsme meli cistokrovnou fenu NO a ta by to v zivote do huby nedala ![]()
My teda máme kočku a žere právě tak..
superprémiové… čím dražší, tím lepší..levný whiskasy, obarvený šroty z obchoďáku nežere…
Ale jen chci napsat, že moje babička měla vlčáka - asi 8 let…a vořecha, ten se dožil asi 15 let…umřel chudák kolem tlamy už šedivej… a jejich jídelníček byl naprosto ukázkový: ![]()
piškoty, chleba, zbytky od oběda… zelený salámy a starý uzený…apod…
já jen jakože ty psi vydrželi docela dost…
![]()
NiKi
A tak na druhu stranu, lepsi pes beziaci za autom ako pes cely zivot na retazi, ze… Ale je to trapne, to jo ![]()
NiKina píše:
superprémiové… čím dražší, tím lepší..levný whiskasy, obarvený šroty z obchoďáku nežere…Ale jen chci napsat, že moje babička měla vlčáka - asi 8 let…a vořecha, ten se dožil asi 15 let…umřel chudák kolem tlamy už šedivej… a jejich jídelníček byl naprosto ukázkový:
- kosti
- mlíko a rohlíky
NiKi
8 rokov je dost, jo????
A umreli uplne zdravi a x rokov predtym netrpeli ziadnymi chorobami, jo?
To sa ale nedozvieme, pretoze zrejme babicka s nimi v zivote u vetasa nebola…
Jaruše píše:RadanaH píše:
jooo,to jsem ted videla,chodim se psem na pole,at se vybeha…ted vidim jede skoda 120 a za ni cvalaji dva velci psi…jazyciska az na zem,jsem nepochopila![]()
![]()
asi zaneprazdneny majitel
![]()
![]()
jako takovy lidi nechapu…pritom to toho psa ani trochu nemuze bavit…kdyz vidim tu nasi,jak je stastna,ze muze tam behat,pak zas tam,vrany na poli pohonit,strcit ten svuj zvedavy cumak do kazde dirky,zahybu,krouti ocaskem,tak i ja jsem spokojena a takove vychazky me proste bavi ![]()
jako určitě je to každého věc, ale známá mi říkala, že tak taky jednu dobu chodily na verterinu se psem- něco jako jezevčík, prostě ne ten domácí pes, ale venkovní a doktor ji právě říkal, že jenom granule by nedával, že pes maso může nějaké vařené, ožužlávat kosti - myslím ne ty kuřecí, ale prostě syrové, od toho je koneckonců pes
spíš že větší zlo je sladké, jako čokoládky, cukříčky, hranolečky a ostré, gulášky atd
ALe nech si každý krmí čím chce, to je jak s dítětem taky jsou dvě strany ![]()
cuttysark píše:
A tak na druhu stranu, lepsi pes beziaci za autom ako pes cely zivot na retazi, ze… Ale je to trapne, to jo
tak to uz je jiny pripad…
bohuzel .ale ja to myslela v tom smyslu,ze kdyby zvedl tu prdel z te plechovky,tak udela i neco pro sebe,nez stvat psy za vyfukem,kdy dychaji
hnusy z vyfuku ![]()
RadanaH píše:jako takovy lidi nechapu…pritom to toho psa ani trochu nemuze bavit…kdyz vidim tu nasi,jak je stastna,ze muze tam behat,pak zas tam,vrany na poli pohonit,strcit ten svuj zvedavy cumak do kazde dirky,zahybu,krouti ocaskem,tak i ja jsem spokojena a takove vychazky me proste bavi
To je prave to, ze nie kazdeho take prechadzky bavia, lenze pruser je, ze taki ludia si kupuju psov
sused si kupit stendo ceskoslovenskeho vlciaka, dali ju do klece a uz mesiac je clee dni v kleci sama, rano vecer ju vyvencia a to je vsetko. Chudatko tam place, keby ju aspon pustili z tej klece, ked nie su doma, nech si beha
Som zvedava, co z nej za par mesiacov bude - agresivny vlk bez kuska socializacie
Keby si aspon vybrali nejake easy plemeno, ale zrovna polovlka..... ![]()
Přesně tak.Sice ta naše musí po procházce vždycky do vany,protože ona do každé díry ten čumák nejen strčí,ale ji i důkladně rozhrabe
,ale je na ní vidět,že je spokojená ![]()
cuttysark píše:NiKina píše:8 rokov je dost, jo????
superprémiové… čím dražší, tím lepší..levný whiskasy, obarvený šroty z obchoďáku nežere…Ale jen chci napsat, že moje babička měla vlčáka - asi 8 let…a vořecha, ten se dožil asi 15 let…umřel chudák kolem tlamy už šedivej… a jejich jídelníček byl naprosto ukázkový:
- kosti
- mlíko a rohlíky
NiKiA umreli uplne zdravi a x rokov predtym netrpeli ziadnymi chorobami, jo?
To sa ale nedozvieme, pretoze zrejme babicka s nimi v zivote u vetasa nebola…
proč by s ním chodila k veterináři…?
maximálně se volal krávě k porodu, protože kráva byla cenná…
lidi, na vsi je vztah ke zvířatům o něčem jiným…
když jsme jí vykládali, že jsme si koupili(!!!!!) kočku, nevěřili, když jsme říkali, že s ní chodíme na očkování, málem padli do mdlob!!!!!!
Ale to už je těžká historie ![]()
NiKi
cuttysark píše:tak to uz je jiny pripad…
A tak na druhu stranu, lepsi pes beziaci za autom ako pes cely zivot na retazi, ze… Ale je to trapne, to jo
tak ja som to myslela takisto s nadhladom - najhorsie je kombinacia - raz za cas prebehnutie za autom a zvysok zivota na retazi ![]()