Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psala jsi Fyzi té Kájce? říkala že ji vysadí kapačky a pokud se to do úterka nezhorší tak ji pustí domů… dnes je čtvrtek a doma asi není že
![]()
A strašně krásné fotečky…
![]()
Jaký ma malý očička, zbarvují se vám už?
Miško,kluci mají oba hnědé,Lukáškovi se vybarvily kolem 3měsíců,Radimkovi ještě v porodnici.Danielka má modré?
Kajjka psala,že pokud bude vše v pořádku,pustí je v úterý domů. A pozdravuje vás.
Ahojkýýý holky tak sme konečně doma
všem děkuji za podporu
Nelinka se má k světu
roste si jak z vody a mě je fajn tak snad už nebudu muset do nemocnice jít dřív než k porodu ![]()
no ahooooooj… to jsem ráda že už je vám lépe
![]()
Už určitě půjdeš až k porodu, to máš za chvililinku… to tak strašně letí že to není ani možné ![]()
Ahojky Míši
no líp, sem 2 hodiny ležela a rozdýchávala nějaký divný bušení srdce a málem sem sebou švihla
Dneska mi při propuštění dr předepsala místo toho magnézka v tabletách Magnosolv, no a po tom se mi udělalo nějak blbě tak nevím nemáš s tím zkušenosti?
V nežádoucích účincích sem nic takovýho nenašla ale pěkně mě to vyplašilo, málem sem zburcovala rodiče ![]()
ahoj Káji… Tak to vůbec nevíííííím
![]()
To bych si raději zavolala Mudr a zeptala se, raději bych to nebrala.. a otázka zda to bylo určitě z toho prášku.. Jak často bereš. dala sis už další?
Ahojky Míši no ono to asi bylo tou změnou počasí a možná i tlak
dneska už mám tu dávku v sobě a nic se neděje, jen sem trochu zpanikařila
njn už mám bobky ze všeho, nechcu Nelču ničím ohrozit a asi nad vším moc přemýšlím, si to budu muset zakázat, ale mám strach aby mi nezakrněl mozek ![]()
dneska už je mi do smíchu
![]()
Nelinka spokojeně kopká tak su klidná
Miriam: super díky
ten doktůrek je fakt super, tu stránku znám, ale nenapadlo, mě se tam mrknout ![]()
Tak to je super Káji, to jsem ráda… jsem se lekla…
nj, včera bylo horko a pak se přihnal déšt, nejspíš ti bylo špatně z toho…
a my byli zrovna na bruslích
tak tak jsme to stihli ![]()
No bylo to hnusný jak se naráz zatáhlo,njn to je ten blbej tlak ![]()
a jaké máš už bříško
už to jde na tobě aspon vidět? ![]()
bereš nějaké vitamíny? mamavit nebo něco takového?
vitamíny sem vysadila asi před 2 měsíci měla sem mamavit ale bylo mi po něm blbě od žaludku a dr říkal ať se na to vyprdnu a zatím mi nic nechybí tak pohoda
no a bříško posuď sama je to pěknej kopačáček ![]()
Musím Kajjce napsat a dám vědět.
Přidávám pár fotek od nás
http://sphotos.ak.fbcdn.net/…747202_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/…805251_n.jpg