Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chtela bych se zeptat jake jsou krouzky v hradci mam 20mesicu starou holcinu.Yamahu skolicku nechci.dekuji
Urcite MC Domecek na Slezskem predmesti, chodime cvicit i zpivat - mam dvouletacku ![]()
http://domecek.hk.sweb.cz/
něco je v Mediu na Moravském Předměstí, snad nějaké cvičení…osobně jsem tam nebyla.
lenkabu píše:
něco je v Mediu na Moravském Předměstí, snad nějaké cvičení…osobně jsem tam nebyla.
tam já chodila s holkou, před 12 lety, moc se mi tam líbilo ![]()
Ahoj, my jsme chodili ve středu dopoledne na Nový Hradec do Sokola a super. Děti tak 1,5 roku - 3 r. Můžeš chodit i nepravidelně, hodina 20 Kč a děti fakt spokojené. Před tím jsme jezdili na Bavlnu, kde to je taky pěkné, ale platíš na čtvrt rok dopředu a nahrazovat to nejde.
V Budulínku v centru města (bývalý Barbánek, za Santa Marií) je toho spousta.
Jinak já mám na starost dětskou hernu každou středu 9-11 na Benešovce, je to volné hraní bez programu. V sídle Adry, pak to ještě je úterý 16:30-18:00 a st a čt 9:00-11:00.
Ahoj holky vy co jsem asi pisete budete prevaune z hradce ze?Nechcete se mnou nektera zacit behat?
báro a co brusle? já se chystám jezdit s kočárkem na bruslích
Ja tedy brusle mam sice stare ale da sr na nich jezdit.Ale to by me bavilo.Jen nevim jestli by to bavilo malou sedet a koukat.
Ahoj všem,
oživuji diskuzi.
Nevíte o nějakém tancování a zpívání pro holčičky od 3 let? Yamahu nechci.
Co jsem prohledala (t-bass, taneční divadlo Honzy Pokusila, Timedance aj.), tak tancování je až od 4let.
Nevíte někdo o nečem?