Krvácení po cévkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5696
8.4.15 10:27
@Betusak píše:
@AdelaHores jezisi 8o to je mi moc lito :( ja bych cekala ze me na to alespon upozorni kdyz je to normalni, ale sestra mi nic takoveho nerekla :nevim: a vazne si nemyslim ze by mi to provedla spatne, protoze ten samotny zakrok opravdu nebolel, byl jen trochu neprijemny. Boli to hodne az ted :( jako bych byla natekla… a dojit si na wc je teda zazitek :cert: jakoby nestacilo ze to uz tak dost boli kvuli tomu zanetu co mam :(

Když si nejsi jistá, tak si dojdi do nemocnice na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.4.15 10:27

@Zabatko poranene to ma, a docel hluboko kdyz je to stale cerstva krev :cert:

• Citovat
  • Upravit
5696
8.4.15 10:28
@KackaDoup píše:
@Zabatko poranene to ma, a docel hluboko kdyz je to stale cerstva krev :cert:

Taky si myslím, že to není u cévkování normální. Pokud to bolí a má to nateklé, tak bych šupajdila někam do nemocnice nebo na urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.4.15 10:29

@Betusak vis nestava se to a neni to bezne…jedine co se da najit je tohle, ze si to nejaky ubozak udela sam..
Po vytržení cévky proto pacient obvykle začne krvácet z močové trubice, obvykle na to ale postačí léky tlumící krvácení.

• Citovat
  • Upravit
5514
8.4.15 10:42

@KackaDoup @Zabatko holky tak moc dekuju :( ikdyz jste me teda moc nepotesily, ale taky mi to prave moc normalni neprijde. Zkousim se porad dovolat doktorce a nic :cert: pokud mi to nezvedne do pulhodky, tak se do toho podoli holt vratim no :( kazdopadne dekuju za radu :hug: jsem z toho uplne na mrtvici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
8.4.15 10:45

@Betusak Chodím na cévkování i cystoskopii a nikdy se mi nic takového nestalo, lepší bude když se na to někdo podívá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.4.15 12:07
@Zabatko píše:
Fakt? To jsem nezažila vůbec nikdy, jestli už to tam nemáš moc rozrýpaný.

Je to možný, měla jsem tam ložisko chronického zánětu, hrozný, co si budem :) Ale bylo to hlavně z toho nádoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí