Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@KackaDoup Ale ty už asi děti máš - vid'? A zadařilo se ti po těch revizích, a tudíž s tímto problémeme, nebo před…? Jestli nechceš odpovídat - chápu!!
Já totiž děti ještě nemám (a je mi 35![]()
![]()
![]()
![]()
),… otěhotněla jsem jednou (celkem rychle, bez většího snažení). Ale od revize se nezadařilo… už to vzdávám
![]()
tehotnim i po 40 na prvni pokusy, ale vzdy to spatne skonci…ale uz znam duvod. Takze az budu mit prostredek k reseni pokusim se jeste jednou…jinak to mam takto…1 ZT,2 kluk,3 holka,4 kluk,5 ZT,6 ZT 7 SP.
ve 20 ZT, ve 22,ve 23,v 38.zdarne tehotenstvi.
Ahoj holky, jsem tu poprvé, mám takový problém.. před 14 dni jsme se s přítelem po dlouhé době milovali „ze zadu“ (po dlouhé době zkoušeli tu polohu) a mě to hrozně zabolelo, tak jsme toho nechali, ale ja začala malinko krvacet a pak jsem asi 4 dni špinila. Potom jsme měli sex ještě několikrát a to už mě nic nebolelo. Teď už mám ale 4 dni zpožděnou menstruaci, což se mi nikdy nestalo, vždy jí mám po 32 dnech. Myslíte, že to může být tím špiněním? Neberu HA, jen kondom, dělala jsem si těh. test a byl negativní, ale to je asi předčasné. Má někdo podobnou zkušenost? Je mi 26, mimi bych chtěla, ale možná ještě ne úplně teď hned ![]()
@Chyangra melas proste ovulaci pozdeji a tim padem prijde i ms pozdeji, clovek neni stroj. Vsechno je jednou poprve.
Ahojky ![]()
Mam taky podobny problem v sobotu jsem mela styk s pritelem vcera vecer me zacalo bolet v podbrisku a do ted slabe krvacim ms by mela prjit nejdrive 19,12,. nevite cim by to mohlo byt? Dekuji
Beru antikoncepci první měsíc. Lehce jsem po menstruaci špinila pár dní. Pak to přestalo. Včera jsme s přítelem měli pohlavní styk a dnes krvacim, ale ne moc, byli jsme divočejší, myslíte, že by to mohlo být tim?
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli je v pořádku krvácení po pohlavním styku. Je mi 16, beru pravidelně antikoncepci a tohle se mi nestalo poprvé. Krev je vždy světlá a řídká. Dost mi to vadí, protože se pak neskutečně před přítelem stydím. Nikdy to neprovází žádná bolest a trvá to tak 1-2 dny. Na kontroly na gynekologii chodím a nikdy se nic nenašlo. Děkuji za odpovědi.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli je v pořádku krvácení po pohlavním styku. Je mi 16, beru pravidelně antikoncepci a tohle se mi nestalo poprvé. Krev je vždy světlá a řídká. Dost mi to vadí, protože se pak neskutečně před přítelem stydím. Nikdy to neprovází žádná bolest a trvá to tak 1-2 dny. Na kontroly na gynekologii chodím a nikdy se nic nenašlo. Děkuji za odpovědi.
Třeba špatně zvolena antikoncepce, zajdi na gyndu, ona ti ji vyměnía třeba to bude jine. K.
Ahoj mam problem :-/ uz 8m mam po porodu ale po kazdem sexu krvacim je to jakkdyz cira krev a na druhy den spinim.Je to normalni? Nehci hned volat doktorovi jak nejaka hysterka
Oživuji
v neděli jsem měla bolest podbřišku, určitě proběhla ovulace, poznám ji. Včera sex a dnes hnědé špinění. Může to být tou ovulkou? Občas se mi to už stalo dva dny před nebo po ms. Doktor řekl, že to může byt tou ms. Na kontrolu chodím pravidelně, poslední byla v listopadu, v pořádku.
Vy co jste měli špinění, jak se to vyřešilo?
m.
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste se některá setkala se špiněním po styku, ale až druhý den - po více než 24 hodinách? Dá se to ještě přičítat sexu? Styk byl 11. den cyklu, špinění 12. den - jednalo se o jednorázový sytě růžový výtok - několik kapek na papíře po tlačení při zácpě
.
Menstruace byla tento cyklus hodně silná, trvala 5 dní a oproti předchozím cyklům se opozdila o téměř týden.
Teď už mám zase normální bílý hlen, který začíná pomalu přecházet do ovulačního. Poslední den-dva mě neurčitě píchá v podbřišku, ale nevím, čemu to přisuzovat (v pátek jsem to kapku přehnala v posilovně - břišní svaly
)
Napadla mě cysta, myom, polypy nebo drobné poranění při sexu, které teď při zatlačení zakrvácelo. Přemýšlím, jestli rovnou vyrazit k doktorovi - nechci být za hypochondra;) Můj doktor má taky tendenci všechny nepravidelnosti přisuzovat kojení (vím od kamarádek, co k němu chodí) - kojím už ale 2 roky a doposud byla ms téměř jak hodinky.
Omlouvám se za anonyma
![]()
Z.
Nemohlo to být ovulací? ![]()
mě se to děje taky, špinění po sexu. Mám to den dva před nebo po ms a občas u ovulace.
Už jsem to dr. říkala, prý je to tou ms.
Teď mne čeká preventivka, zmíním to zase.
@pepřenka Jak se to řešilo?
@pepřenka Také by mě zajímalo, jak se to řeší
Trošku se bojím…
Břicho už mě nebolí vůbec, růžový výtok se už taky neobjevil. Jsem objednaná k doktorce na příští týden, takže pak snad budu trošku moudřejší respektive klidnější.
Před těhotenstvím jsem ještě měla endometriózu, tak si říkám, jestli to nějak nemůže souviset s jejím návratem - ale nemalujme čerta na zeď ![]()
@Mava Já právě nevím, jestli se to dá označit jako špinění, když je to jednorázové - prostě ze mě vytekl nárazově sytě růžový výtok - a pak už zas nic. Něco podobného mívám občas pár dní před ms (občas růžová na papíře nebo i kapky ve wc), pak pár dní nic a pak to dostanu.
U mě se to neřešilo nijak. Stěry neprokázaly žádné změny, takže dr. jen zhodnotila, že při sexu dochází k mechanickému dráždění toho vřídku, tak že může zakrvácet. Že to nic není.
Po porodu to přešlo.
@KackaDoup Ale ty už asi děti máš - vid'? A zadařilo se ti po těch revizích, a tudíž s tímto problémeme, nebo před…? Jestli nechceš odpovídat - chápu!!
),… otěhotněla jsem jednou (celkem rychle, bez většího snažení). Ale od revize se nezadařilo… už to vzdávám

Já totiž děti ještě nemám (a je mi 35