Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám aktuálně po preventivce na gyn., kde jsem se o špínění po sexu zmínila. Dr. mi na to řekl, že vezme důkladný stěr a pokud ten bude v pořádku, nemám se znepokojovat. V pořádku asi je, proto že mi nevolal.
Tak nevím
. Někdy zašpiním a někdy ne. Už si to i značím do kalendáře
. Ze 40 posledních styků 5× špínění. ![]()
Ahoj, tak jsem byla konečně u doktora a stěry jsou vpořádku. Bohužel mám ale několik endometriózních cyst, a proto mě čeká v nejbližší době laparo operace. Krvácení prý souvisí s tím :-/
Z.
@simma ahojky , mam stejný problém ted, brala jsem pred ms a po ms clotrimazol, a po sexu uprostřed cyklu cca 12 den od začátku ms jsem spinila a taky nevim co to muze znamenat jen te se toho desim, proc tomu tak je.
Zítra jdu na gyndu s papírem tak to budu resit… kde je problém. Tak snad to budeme mit v pohodě. ![]()
@Monulemona píše:
@simma ahojky , mam stejný problém ted, brala jsem pred ms a po ms clotrimazol, a po sexu uprostřed cyklu cca 12 den od začátku ms jsem spinila a taky nevim co to muze znamenat jen te se toho desim, proc tomu tak je.
Zítra jdu na gyndu s papírem tak to budu resit… kde je problém. Tak snad to budeme mit v pohodě.
Spinim cca 3 den.
Zdravím skupinku ![]()
Holky obracím se na Vás s dotazem. Cca poslední dva měsíce vždy po skončení MS se po 14 dnech objeví čirý nebo bílý výtok. Nezapáchá, nic mě nebolí, nepálí ani nesvědí. O co by se mohlo jednat? ![]()
A ještě jeden dotaz. Dnes po sexu se objevil hnědý výtok a potom při utření troska krve. Spíš řečeno malé červené cucky jako při MS. Bylo to pouze při dvouch utření poté v pořádku.
Na gynekologické prohlídce jsem byla před 14 dny a bylo mi řečeno, že jsem z gynekologického hlediska v pořádku.
Tento týden jsem volala na výsledky z cytologie a byly OK. S přítelem máme sex bez ochrany, snažíme se o Mimi. ![]()
Ahoj ženy, po sexu se mi stává, že krvácím. Začalo mi to, když sem vysadila prášky, dříve sem žádný problém neměla. Měla jsem sex s partnerem, je poněkud,, větší" než jsem byla zvyklá na partnera před a má to prostě rád tvrdě
no a napřed to byla taková naruzovela krev, slabounká, trvalo to pár hodin po sexu, ráno zas vše ok, trochu mě bolelo, ale nic hrozného. Po delší pauze jsme opět měli sex a on to byl opět tvrďák (
) no a po skončení jsme se oba zděsili, protože krev byla úplně všude, ale teď to byla opravdu klasická červená krev jako když se riznete do prstů, vůbec to nevypadalo jako klasická men. krev. Trochu mě to bolí, ale opět nic hrozného, jsem v ovulaci, tak jestli to může mít spojitost s tím.
Ahoj holky, mám ten samý problém, akorát krvácím už třetí den., málo, ale krev je jasně červená. Začlo to až noc po styku, a trvá do teď. Občas mě ta bolest v podbříšku vystřeluje do zad a je to opravdu síla, občas to však ale ani necítím.. Sex jsem měla po dvou letech, může to být tím? Ještě nikdy jsem nebyla po sexu tak zničená.. Mohl mi vyvolat menstruaci? Ale prášků mám ještě tak osm do konce plata.. Díky za odpovědi..
Dobrý den, chci se prosím zeptat. Je mi 33 pred pul rokem jsem prodelala zamlkle tehotenstvi a byla jsem na revizi. Ted se s manželem snažíme opet o miminko. Objevilo se mi krvácení behem sexu. Dost me to vylekalo. Pred tím se mi to nikdy nestalo. Muže to souviset s revizi? Pripadne i to, že bych mohla být tehotna? Mám asi týden po ovulaci a 6 dní do menstruace. Ma s tím nekdo zkušenost? Dekuji..
Nemyslím si že je to po revizi. Půl roku je dlouhá doba. Jinak netuším. Může to být cokoliv. Hormonální nerovnosti, poranění, těhotenství, vyčkala bych zda se to bude opakovat
@pepřenka Děkuji za odpověď, trochu mě to uklidnilo. Už jsem se děsila nějakých operací. Mám jich za sebou v minulosti dost a stačilo