Krvácení v 6. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3505
11.1.14 11:33

Ahojky. Mela bych byt plus minus 5+5 tt. Nejaky den spinim. Byla jsem dokonce i v nemocnici. Pustili me ted v úterý. Na utz ještě nebylo moc vidět. Nakonec tam doktorka něco málo viděla. Gestacni Vacek tedy byl. Myslím plod. Dostala jsem utrogestan a ascorutin. Občas je ne lehké spineni. Pak zase po utreni na papíru krev. Pak zase spineni. Ach jo. Chci se zeptat, jak moc krvacite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.1.14 11:39

Jak to tu čtu holky, tak někdy doktoři jsou na ránu. To ja tak jakože po utreni mela růžovou krev. Tak jsem jela na pohotovost. Tam si me nechali. A to jsem si myslela, ze dostanu jen injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.1.14 11:43

Já jsem to měla někdy jako takový oranžový výtok, někdy krev na toaleťáku, ale vždycky na to stačily tak 3-4 intimky denně. Podle doktorské terminologie jsem jen špinila, protože toho bylo dost malé množství. Ale jednou to fakt byla červená krev jako při MS, ale zas v malém množství. Podle mého Dr. (má 30 let praxe) je to fakt kolem 5.-7.tt běžné a „normální“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.1.14 11:53

@Pe86 no ja mám občas růžovou. Málokdy takovou světle červenou. No a spíše jen takove hnědé spineni. Jen me včera vyděsila takova červena kapka krve no. Rano zase po utreni světle červena. Pak zase skoro nic. Bojím se normálně jít i na wc co zase bude. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
11.1.14 11:58

U mě dvakrát v 6tt kvácení jako menses, bohužel vždy potrat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.1.14 12:04

@janicka.ocet :( :hug: no prave no. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.1.14 12:04
@Vinniiee píše:
@Pe86 no ja mám občas růžovou. Málokdy takovou světle červenou. No a spíše jen takove hnědé spineni. Jen me včera vyděsila takova červena kapka krve no. Rano zase po utreni světle červena. Pak zase skoro nic. Bojím se normálně jít i na wc co zase bude. :,(

No přesně tak jsem to měla já. Je to fakt stresující, protože to pokaždé na WC vidíš, ale jinak pokud nemáš jakoby MS bolesti v podbřišku, tak by to nemělo vadit. Je to prý překrvené hrdlo a praskají tam žilky, takže se ta krev vyplavuje ven. U mě to kolem 9tt přestalo, „užila“ jsem si s tím tak 3-4 týdny, byla jsem fakt na nervy, ale naštěstí se to obešlo bez nemocnice a neschopenky (tu jsem nechtěla, jsem OSVČ a nic bych nedostala). Určitě ti to přejde taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.1.14 12:11

@Pe86 no tak jakože pichani ve vaječníku a občas bolest v podbrisku mám, ale nic vážného. Ale mám bojiky no. Je to fakt na palici a to zrovna na wc musím často. Kdy jsi viděla poprvé mimiska? Me trosku vrtá hlavou ze dr moc nic neviděla. Jen gesta mi vacek a az za dlouho jakoby náznak bublinky. Zase krvácení mám po utreni občas. Jen ta kapka včera me vyděsila, ale pak po utreni skoro nic. Ja Ti nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
11.1.14 12:26

@Vinniiee 5+5 je brzy na to něco vidět, neboj ;) já byla u doktora před vánocemi a to jsem byla zhruba 5+3 a taky nic moc neviděl-gestační váček a tak a říkal že to odpovídá. teď jsem byla, když to vycházelo na 7+6 a krásné vidět mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.1.14 12:28

Taky mám se špiněním a následným krváceím špatnou zkušenost.. samovolný potrat ono se v tak nízkém týdnu nedá nic moc dělat a je to celkem běžné.. vydržte týden, pokud se krvácenní rozjede tak rovnou do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.1.14 12:35

@rasataka je az neuveritelne, jak mimco rychle roste. Ja mám jít se zprávou z nemocnice k dr v pondělí. Tak uvidím, zda něco uvidím. :mrgreen: ale strach tedy mám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.1.14 12:39

@Vinniiee
Tak já jsem byla poprvé u Dr. v 5+6 a byl vidět váček a zrnění, které prý bylo srdíčko. Ale může to být určitě i později. Když mě objednávali, tak mi říkali, že ten konec 6.tt je minimum, kdy bývá něco vidět, že spíš zvou pacientky radši na později.
Já vím, že je to o nervy, ale holt do 12.tt je prý pravděpodobnost potratu až 30% a nedá se nic moc dělat, maximálně ten Utrogestan na podporu. Dokud nebyly ultrazvuky, tak by tě v 6.tt ani nepovažovali za těhotnou. Víme to teď hodně brzo a pak nás to zbytečně mrzí, když se neudrží :-( Je fakt potřeba počkat, co to udělá, ale mně se to normálně přes podobné špinění jako tvoje udrželo, takže hlavu vzhůru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
11.1.14 12:45

@Vinniiee ten strach je šílený, já i když už viděla srdíčko před týdnem tak se stejně i tak dál bojím a těším se na další kontrolu. je pravda že roste strašně moc rychle :) vlastně o 2 týdny později a už jsou vidět ručičky i nožičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
11.1.14 12:46

Ahojky…já 4 těhotná 1 dítě…poprvé jsem začala krvácet mimi bohužel nevydrželo, po 2 jsem také krvácela mimi vydrželo…po 3 jsem 2× zašpinila, ale jen maličkato..mimi nnevydrželo..po 4 jsem krvácela..pořád se mimi drželo a nakonec to vzdalo…
Doktorka mi teď naposledy dělala ultrazvuk až na konci 5 tt dřív řekla, že by stejně nebylo nic vidět..brala jsem ultík hned od začátku ještě než jsme začala krvácet..bohužel..co se má stát stane se…přeji ti ať to dopadne dobře… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.1.14 12:53

@Pe86 @rasataka ja vím holky no. :(

Ja na utz byla uz dvakrát. Tak aspon vyloučili mimodělozni. Uvidím co v pondělí rekne moje dr. Hcg také rostlo. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí