Krvácení v 6. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
4.3.17 06:31

Tak to me moc mrzi… Ja od vecera lezim ve spitale s krvacenim. to se teda zastavilo, ted mi brali krev na hcg, ale uz jsem to obrecela s tim, ze je nejspis konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
4.3.17 18:49

@PajinkaR Drzim pesti, at je vse nakonec v poradku :) Doktori vse urcite pohlidaji :) U me to nedopadlo :( Ted se z toho musim oklepat, trochu se naucit vic odpocivat a doufat, ze uz se to nezopakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.17 18:58
@vbu píše:
@PajinkaR Drzim pesti, at je vse nakonec v poradku :) Doktori vse urcite pohlidaji :) U me to nedopadlo :( Ted se z toho musim oklepat, trochu se naucit vic odpocivat a doufat, ze uz se to nezopakuje.

Tak to me mrzi.. jaky je tvuj pribeh? Jinak ja brecim skoro cely den, takze si nedokazi predstavit co bych delala, kdyby to nedej boze nedopadlo..

• Citovat
  • Upravit
162
4.3.17 19:06

Taky jsem si tím na začátku prošla a začínám 5 měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.17 19:30
@Petule095 píše:
Taky jsem si tím na začátku prošla a začínám 5 měsíc :hug:

Gratuluju Peti :kytka:… Tady je jen to cekani proste hrozny… Jestli v pondeli to hcg vyleze… :roll: do posledni doby rostko ukazkove, az ted se nejak louda, proto i ten strach… Uz abybyly zitra na navstevy, to mi zas bude lip :)

• Citovat
  • Upravit
162
4.3.17 19:38

Neboj ono to dobře dopadne při zamlklém HCG nestoupá ale naopak ale to určitě víš tak že to tvůj případ není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
5.3.17 01:00

Holky, bude dobre, myslim na vas ;) to cekani je hrozne. Ja popravde nejak od pocatku tusila, ze to neni uplne dobre - nastoupily mi migreny a ty mivam pri horm. nerovnovaze…sice testy super, sililo vse jak melo, doufala jsem tedy, ze se pletu, uz se zacala tesit…u doktora teda potom ledova sprcha, ale tim, ze cervicek pochybnosti hlodal, nebyl to takovy sok. Doma mam uz ditko, tak to zvladam lip, neni moc cas se v tom placat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.17 08:18

Ahoj, mela bych cca v 6tt. U dr. jsem ještě nebyla, chtěla jsem počkat co nejdyl.
Rano jsem začala krvácet. Jasná krev, zatím bez ničeho. Je to me třetí těhotenství a v těch předchozích se mi to nestalo. Celkem dost kojim, myslíte, ze je to tím? K dr. nepůjdu, chci čekat, zda je šance, jestli miminko odejde samo nechci na revizi.
Nevíte, jak dlouho je po potratu v tele hCG?

Jana

• Citovat
  • Upravit
234
10.7.17 08:29

Já jsem 17. dnů po revizi, hCG pořád pozitivní, klesá. Můžeš si dojít jako samoplátce 2× po sobě na krev testy. Pokud klesaj, odešlo to, pokud stoupá, asi bych to řešila s dr. Já taky krvácela, hCG stoupalo, a šlo o prázdný gestační vak, bez embrya, který by takhle mohl růst klidně měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.1.18 23:15

Ahoj holky, obnovuji téma, v pátek jsem začala krvácet, v sobotu jela do nemocnice, kde mi zjistili, že bych měla být 7+6, ale odpovidam 5+5. Doporučen klidový režim. Dnes u svého dr. Mimi se vyvíjí, dr. říkal, že to je na dobré cestě. Nasadil mi utrogestan a mám nemocenskou. Stále krvácím, večer dokonce i krevní sraženiny. Teraz mě vzbudily křeče v kříži a pobolívá mě podbřišek. Na kontrolu jdu za týden. Vlastně ani nevím, co chci tady od Vás slyšet, jen mimi moc chceme a asi jsem se potřebovala někomu vypsat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.1.18 23:24

Já tě asi nepotěším, měla jsem to stejně, ale bohužel se špatným koncem… Ještě v den kdy jsem večer potratila jsem byla dopo u doktorky, ta opět naměřila mimi o 2 týdny menší, ale říkala že je to vše v normě a že to na potrat nevypadá… A pokud tam máš krevní sraženiny a máš křeče, tak to nevypadá dobře… Ale tohle jsi asi slyšet nechtěla, viď… Když to nevyjde, ber to tak, že se mimi špatně vyvíjelo a příroda sama ví kdy to má smysl a kdy ne. Otěhotněla jsem pak hned po 1. ms po potratu a teď jsem zdárně ve 14tt a zatím je vše v nejlepším pořádku:-) I tak přeji ať to dobře dopadne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
8.1.18 23:40

@KacaC91 bud a nebo…budu držet palčky…nemusela si potratit..v nemocnici byla jedna ze který lila krev a srazeniny a mimi drželo..držím palce at je vše v pořádku hlavně klid..ted je to bud a nebo :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
8.1.18 23:42

@KacaC91 pokud máš možnost, mazej na pohotovost. zkontrolují zda je mimi ok, zda bije srdíčko a budeš mít jistotu. Já bych týden nevydržela.

měla jsem jen špinění, ale nebylo srdíčko. v neděli jsem šla na pohotovost a to jsem v pondělí měla jít na normál kontrolu. Za mě lepší vědět hned než se trápit a zbytečně filozofovat. Obrečíš to, ale lepší konec takhle na začátku než pozdějc nebo těsně před koncem.

edit: u nás jsou ale na gynekologii v pohodě a netvářili se, že je otravuji. naopak. ujišťovali mě, že je to v pořádku, že jsme přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.1.18 23:44

@KacaC91 jela bych na pohotovost, pokud máš možnost. Zešílela bych tím, že nevím co se děje, ale každý jsme jiná. Zažila jsem krvácení se špatným, ale i s dobrým konce. Držím palce a dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.1.18 00:26

Taky jsem to tak měla, lila ze mně krev a sraženiny (bez křečí) a na pohotovost jsme šli o půlnoci s tím, že jsem potratila, ale hrozně krvácím, tak na zastavení. Když mi doktor řekl, že je prognoza těhotenství nejistá, jen jsem vyvalila oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí